• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Şubat ayı 2021 de aşılama yapcaklar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimki normal adet kanaması ped koydum 3-4 parmak dolmuş bile.. :KK43:
Hayırlısı olsun vakti değilmiş demek ki hiç üzülmeyin bu ay dinlenin maddi manevi kendinizi hazır hissettiğinizde yenğden deneyin içiniz rahat olsun çünkü hepimiz uğraşıyoruz emek veriyoruz gerisi rabbimizden

Arkadaşlar test yapmadan önce 14. Günde bende de kan geldi ama adet kanaması olmadığından emindim ama acaba mı dedim sanki bi yerim yara olurda çok az bulaşırya peçeteye öyle gelmişti sizde bi bakın adet kanamasından farklı mı benziyo mu diye
Siz tam olarak ne zaman aşılama yaptırmıştınız ve tam kaçıncı günde test yaptınız bir de aşılamadan sonra belirtileriniz oldu mu? Bu arada hayırlı uğurlu olsun sizin adınıza çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Çok yorgunum ruhen öyle cöktüm ki anlatamam durudk yere gozuaslarım dökülüyo tutamıyorum :,(
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki... Bence buradaki herkes sizi çok anlıyor ve emin olun yalnız değilsiniz. İnsan bir benim başıma geliyor sanıyor ama herkesin kendince bir sınavı, derdi var inanın. Elbet bir gün olacak bir zamanı var bizim bilmediğimiz. Demekki bizim çocuklarımız uzun bir çaba ve emeğin meyvesi olacak ve el üstünde tutulacaklar. Daha doğmadan çok şanslı olacak bu veletler :) Üzülün, ağlayın bunu da yaşamam gerekiyor diye düşünün ve ertesi gün umutla başlayın. Bir sonraki dönemin hayalini kurun. Bir gün olacak unutmayın.

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki... Bence buradaki herkes sizi çok anlıyor ve emin olun yalnız değilsiniz. İnsan bir benim başıma geliyor sanıyor ama herkesin kendince bir sınavı, derdi var inanın. Elbet bir gün olacak bir zamanı var bizim bilmediğimiz. Demekki bizim çocuklarımız uzun bir çaba ve emeğin meyvesi olacak ve el üstünde tutulacaklar. Daha doğmadan çok şanslı olacak bu veletler :) Üzülün, ağlayın bunu da yaşamam gerekiyor diye düşünün ve ertesi gün umutla başlayın. Bir sonraki dönemin hayalini kurun. Bir gün olacak unutmayın.
Çok teşekkür ederim emin oluk şu. Cümleyi kimse kurmadı yakınlarımdan.. kendi kendime ağlıyorum sadece. Allah razı olsun🙏🏼

Siz tam olarak ne zaman aşılama yaptırmıştınız ve tam kaçıncı günde test yaptınız bir de aşılamadan sonra belirtileriniz oldu mu? Bu arada hayırlı uğurlu olsun sizin adınıza çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
1 şubatta aşılama yapıldı 15 şubatta test yaptırdım kan ve idrar ikisinde de çıktı belirtim çok olmadı hatta inanamadım adet ağrısı çektim halada çekiyorum çok teşekkür ederim rabbim sizlerede nasip etsin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Çok yorgunum ruhen öyle cöktüm ki anlatamam durudk yere gozuaslarım dökülüyo tutamıyorum :,(
Ben de canım maalesef hem ruhen hem de bedenen çok yoruldum ve yıprandım.. her seferinde umutlanip sonra paramparça olmaktan bıktım artık.. hiçbir sorun yokken neden olmuyor diye düşünmekten bıktım.. çevremdeki bir çok kişi kazayla ya da 1-2 denemeden sonra hamile kaldı.. Kendi halime üzülmekten de bıktım artık.. yüreğim yanıyor..

1 şubatta aşılama yapıldı 15 şubatta test yaptırdım kan ve idrar ikisinde de çıktı belirtim çok olmadı hatta inanamadım adet ağrısı çektim halada çekiyorum çok teşekkür ederim rabbim sizlerede nasip etsin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Benim de dün gece itibariyle gece terlemem başladı. Bazı aylarda böyle terledikten birkaç gün sonra adet görüyordum :/ Galiba geliyor gelmesi beklenmeyen... :/

Çok teşekkür ederim emin oluk şu. Cümleyi kimse kurmadı yakınlarımdan.. kendi kendime ağlıyorum sadece. Allah razı olsun🙏🏼
Çok zor bir süreçmiş. Çevremdekiler asla anlamıyor. Zaten çevremizdeki herkes hızla çocuk sahibi oluyor sanki. Bizim odak noktamız olduğu için mi bilminmez...

Çatlama sırasında ciddi kasık ağrısı oluyo normaldir kuzum bu süreçte vücudunu dinlendir elinden geldiği kadar 3 gün dinlenmene dikkat et ve bu 14 gün boyunca ağır şeyler yapma sağlıklı beslen süt ve süt ürünlerini ölçülü tüket☺️ Herşey gönlünce olur İnşAllah 🤲🏻
çok teşekkür ederim inşallah herşey güzel olur çünkü ben çatlatma ignesi olmadan yumurtalıklarım kendiliginden çatladı ve ertesi gün aşılama oldum heyecanla beklıyorum 12 gün sonrayı bana 12 gün sonra dedi çünkü

çok teşekkür ederim inşallah herşey güzel olur çünkü ben çatlatma ignesi olmadan yumurtalıklarım kendiliginden çatladı ve ertesi gün aşılama oldum heyecanla beklıyorum 12 gün sonrayı bana 12 gün sonra dedi çünkü
Çok güzel iğne olmadan çatladıysa hayırlısı olsun sabret güzel şeyler versin Rabbim hakkınızda hayırlısı neyse o olsun İnşAllah 🤲🏻☺️

Ayin 29 da mi test yaptirmaniz gerekiyor ayin 13 de mi asilama yaptirdiniz?

Denerim canim birazda bidahaki aya kadar kilo veriyim
Aynen kiloda önemli imiş ama bana avokadoyu çok dediler araştırdım rahime benzediği için çok faydalı nar da rahim duvarına filan çok iyi geliyomuş diye avokadonun tadını bilmezdim alıp yemiştim iki ay kadar rabbim inşallah nasip eder , dün bi hanımla konuştum hastanede onunda 4 düşüğü olmuş hsg çekinmiş tüpü kapalı imiş açılmış öncesinde de 1 tüp bebeğinden çocuğu olmuş şimdi 2. Yi düşündüğü için hastaneye gelmiş inşallah sizinde olacak aklıma siz geldiniz hemen

Ay inşallah ya ağzın bal yesin :) ama korkuyorum :/
Zamanı geldi ise olur inşallah bende çok bebek beklerlen adetle sonuçlanan aylar gördüm üzüldüm ağladım pes etmedim olursa da olmazsada allahtan dedim en azından hastaneye gidiyorum uğraşıyoruz içim rahat dedim sizde öyle düşünün

Aynen kiloda önemli imiş ama bana avokadoyu çok dediler araştırdım rahime benzediği için çok faydalı nar da rahim duvarına filan çok iyi geliyomuş diye avokadonun tadını bilmezdim alıp yemiştim iki ay kadar rabbim inşallah nasip eder , dün bi hanımla konuştum hastanede onunda 4 düşüğü olmuş hsg çekinmiş tüpü kapalı imiş açılmış öncesinde de 1 tüp bebeğinden çocuğu olmuş şimdi 2. Yi düşündüğü için hastaneye gelmiş inşallah sizinde olacak aklıma siz geldiniz hemen
Amin inşallah canım haberdar ederim gelismelerden

Back
X