Şubat ayı Dondurulmuş Embryo Transfer Anneleri 👋💫🤩

delidunya canım nasılsın? Güzel haberlerini bekliyorum
Canm iyiym suan uyanınca ağrım çok oldu ağrı kesici vurdular yattım 2 saatten fazla çıkış verdiler sağ yum orda yapışıklık varmış Az bişi onu açtım dedi doktorum iyi ki yaptık dedi operasyonu çok şükür spirali takmamış transfer için devam ediyoruz merve

merve canm bak bugün zaten basıma dert oldu bu benm ki CD içindeydi onu kabul etmediler zar zor aradım olduğum yeri görüntüleri istedim mail olarak attilar

Eklentiler

• ED2E5CDE-A0CC-40CD-8DFF-9A4BDF02C47A.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 29
merve canm bak bugün zaten basıma dert oldu bu benm ki CD içindeydi onu kabul etmediler zar zor aradım olduğum yeri görüntüleri istedim mail olarak attilar
Çok geçmiş olsun canım. Şifa olsun vesile olsun inşallah yavruna kavuşmak için

Çok sevindim. Bi ara baktım seni göremedim. Herşey güzel olacak. Bak sorunun ne ise ortaya çıktı ve kaldırıldı missler gibi

Kızlar ve delidunya sizlere güzel bir haberim var bugün benim sekizinci günümdü akşam üstüne doğru testi yaptım iki tane erken gebelik bir tane normal testi yaptım buraya ekliyorum. Çift embriyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…