Canm iyiym suan uyanınca ağrım çok oldu ağrı kesici vurdular yattım 2 saatten fazla çıkış verdiler sağ yum orda yapışıklık varmış Az bişi onu açtım dedi doktorum iyi ki yaptık dedi operasyonu çok şükür spirali takmamış transfer için devam ediyoruz
Çok geçmiş olsun canım. Şifa olsun vesile olsun inşallah yavruna kavuşmak içinmerve canm bak bugün zaten basıma dert oldu bu benm ki CD içindeydi onu kabul etmediler zar zor aradım olduğum yeri görüntüleri istedim mail olarak attilar
İnşAllah Canm istemiştin ya atıyım dedim geç oldu ama kbÇok geçmiş olsun canım. Şifa olsun vesile olsun inşallah yavruna kavuşmak için
Çok sevindim. Bi ara baktım seni göremedim. Herşey güzel olacak. Bak sorunun ne ise ortaya çıktı ve kaldırıldı missler gibiCanm iyiym suan uyanınca ağrım çok oldu ağrı kesici vurdular yattım 2 saatten fazla çıkış verdiler sağ yum orda yapışıklık varmış Az bişi onu açtım dedi doktorum iyi ki yaptık dedi operasyonu çok şükür spirali takmamış transfer için devam ediyoruzmerve
Aynen Canm benm senn nasl gidiyor az kaldıÇok sevindim. Bi ara baktım seni göremedim. Herşey güzel olacak. Bak sorunun ne ise ortaya çıktı ve kaldırıldı missler gibi
Olsun canım şifa olsun inşallah.İnşAllah Canm istemiştin ya atıyım dedim geç oldu ama kb
Sen ne durumdasn şmdi cnamOlsun canım şifa olsun inşallah.
Ben regl bekliyom. Sonra 21. Günü saizene başlayacam nasipse.Sen ne durumdasn şmdi cnam
Benim sol kasığım ağrıyor. Dün gece çok sancı geldi bugünde ufak ufak. 7. Günüm cuma günü kan testi yapıcam dua edin benim içindeAynen Canm benm senn nasl gidiyor az kaldı
Saizen ne cnam anlamadımBen regl bekliyom. Sonra 21. Günü saizene başlayacam nasipse.
Walla bende gün sayıyorum az kaldı ederim tabiki yarın zaten ÇarşambaBenim sol kasığım ağrıyor. Dün gece çok sancı geldi bugünde ufak ufak. 7. Günüm cuma günü kan testi yapıcam dua edin benim içinde
Büyüme hormonu ekstra bi iğneSaizen ne cnam anlamadım
Tüp bebek için mi şmdi bunlar neye karar verdinizBüyüme hormonu ekstra bi iğne
Evet önden ektra bi iğne kullanacamTüp bebek için mi şmdi bunlar neye karar verdiniz
Hımm anladım Canm şmdi bende önden genotropin hormon ilacı kullanmıştım dozu içinde ayarlı bak buEvet önden ektra bi iğne kullanacam
Şifa olsun canımHımm anladım Canm şmdi bende önden genotropin hormon ilacı kullanmıştım dozu içinde ayarlı bak bu
Yaaaa canım benm çok mutlu oldum senn adına ay ne güzel ya çıkmış çift çizgiKızlar vedelidunya sizlere güzel bir haberim var bugün benim sekizinci günümdü akşam üstüne doğru testi yaptım iki tane erken gebelik bir tane normal testi yaptım buraya ekliyorum. Çift embriyo.Eki Görüntüle 2789744
Canm nalssnŞifa olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?