Şubat ayı Dondurulmuş Embryo Transfer Anneleri 👋💫🤩

6 ya ulaşmadılar o zaman neden 5 te dondurmadı acaba? Çift 5.gün var o zaman . Benım tek ve donmuş. Doktor taze yapçaktı rahimde sıvı topl var dedi antbytk kullanıyorum
Yavaş ilerlediği için 5. Günde istediği seviyede değilmiş 6.günde blast mi neymiş o olcaktı olamadı şey gibi oldu büyüyünce ne olcan blast adeti bekliyorsun o zaman. Herşerde vardır bir hayır umarım böylesi daha iyi olur

Evet adeti beklıyorum. Rahim kalınlaştırma ilacı başlar herhalde . Sürekli sorıyorum takviye bişi kullanayım diye yok dedi

Zaten 5 te dondurmuş ya senın.blast onlar demedi mi sana ? 5 ler zaten blast olmuyor mu. Cahilliğim...

Zaten 5 te dondurmuş ya senın.blast onlar demedi mi sana ? 5 ler zaten blast olmuyor mu. Cahilliğim...
Estağfurullah Yok bende yanlış demiş olabilirim bende pek bilmiyorum 6. Günü zorlicaktı neyse kısmetim değilmiş onlar 2.ye şükür diyorum ben beklerken folikasit kullanıyordum sadece onu içiyorsun değilmi

Belki de 5.güne gelen her embriyo blast demek değildir bilmıyorum ki.....Tabi tabi folik asit omega 3- qenzim 10 de aldım ben hatta opudan 1 ay once. Hep kullanıyorum

Belki de 5.güne gelen her embriyo blast demek değildir bilmıyorum ki.....Tabi tabi folik asit omega 3- qenzim 10 de aldım ben hatta opudan 1 ay once. Hep kullanıyorum
Bana sadece folik asit e devam et dedi ben yumurta toplama öncesi fsh düşsün die omega fln içmiştim sonra iğnelere başlayınca bıraktırdı b12 klomen başka ilaçlar fln kullandım

İkiz mi istiyorsun sen canım ve de yaşın kaç durumun nedir yani
Erken menopoz rahatsızlığım belki bir daha olmayabilir çocuğum yaşım 33 doktor ne uygun görür bilmiyorum. Kendiliğimden hamile kalıyorum ama vücut kimyasala çevirio senin durum nedir?

Herkese merhaba benim de 2 embriyom vardı biri 3.gün biri 5.gün. 4 şubatta transferim oldu dondurulmus embriyoydu. Doktorum o sekilde daha uygun gördü rahmi hazirlamak adına. Transfer hic acısız hatta cok duygusal bence9.gün dayanamadim idrar testi yaptim cift cizgi çıktı 10.gün test yaptirdik beta 116 12.gün 197 cıktı. Yavas artmış olması beni biraz streslendirdi ama yarın tekrar testim var heyecanla bekliyorum insallah tutunmustur bebeklerim hafif kasık ağrım bel ağrım var bide tansiyonum düsük hep. Benim de ilk tüp bebek denemem çok heyecanlıyım. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Erken menopoz rahatsızlığım belki bir daha olmayabilir çocuğum yaşım 33 doktor ne uygun görür bilmiyorum. Kendiliğimden hamile kalıyorum ama vücut kimyasala çevirio senin durum nedir?
31 benım de. Öyle umutsuz olma sakın daha dur transferin bile olmamış. Benım de sebepsiz 2 senedir olmuyor. Fsh bazen 10 ları geçiyor vs

H.G cnam merhaba çok sevindim adına İnşAllah tutunur bebeklerin sağlıcakla kucağına alırsın yarın haber ver yine mutlaka. Hangi hastanede oldun hangi şehirdesin:)

31 benım de. Öyle umutsuz olma sakın daha dur transferin bile olmamış. Benım de sebepsiz 2 senedir olmuyor. Fsh bazen 10 ları geçiyor vs
İlk transferim negatif işte bu doktorla ilk ama benim 2. denemem benim fsh 21 ilaçla ancak 15e düşürebildik yarın progesteron kan tahlili vericem eğer değerler değiştiyse cuma transfer yoksa ertelenicekmiş

Merhaba hoşgeldin rabbim gönlüne göre versin canım yarın inşallah güzel haberle gelirsin ben 7. Günde kan tahlili yaptırim diyorum çıkarmı bilmem ama sonuçta yavaşta olsa artmış önemli olan artması şükür bunada

Aminn insallah tesekkür ederim insan dayanamıyor 9.günü zor ettim bende. Ama 7.gün bazen hic çıkmayıp sonradan artabiliyormuş ozmnda boşa üzülmüş olursun. Bence az daha sabret

Aminn insallah tesekkür ederim insan dayanamıyor 9.günü zor ettim bende. Ama 7.gün bazen hic çıkmayıp sonradan artabiliyormuş ozmnda boşa üzülmüş olursun. Bence az daha sabret
Dimi doğru diyorsun boşuna üzüntü stres olcak zaten hiç stressiz biriymişim gibi yaptırdın mı tahlil ne çıktı sonuç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…