Şubat ayı Dondurulmuş Embryo Transfer Anneleri 👋💫🤩

Rabbim gönlüne göre versin inşallah bool bool dinlen bebişler sıkı sıkı tutunsun
Çook teşekkür ederim amin hepimize inşallah yatıyorum ama ayaklarımı düz uzatsam karnım çekiliyor gibi oluyor altına yastık koydum öylede zor geldi bir ara uyumuşum bir uyandım cenin vaziyetindeyim klasik uyuyuşum umarım sorun olmaz dimi öyle

Yok canım merak etme bisey olmaz insallah o kadardan bende çok tedirgindim babaannem dediki boşa endişeleniyorsun Allah onu verecekse taşın altında da yatsan verir tabiiki dikkatli ol canım sen ama kalbini de ferah tut kendini germe hep ayni pozisyonda iyi değil zaten kan dolaşımı açısından

Orası öyle canım rabbim istedikten sonra annemde diyor millet tarlada hamile çalışıyor doğuruyor fln ama bizdekiler öyle değil bizimkiler pırlanta az uğraşmadık bu günler için halada iğneler ilaçlar devam

Aynen öyle baya zahmetli bir süreç. Insallah herkesin gönlüne göre güzel sağlıklı bi şekilde olur hersey

Nasıl gidiyor canım
Valla heyecanlı gidiyor sabırla günümün dolmasını bekliyorum bugün 7. Gün oldu. 5. Ve 6. Günde kahverengi akıntım oldu kasık ağrısı goguslerde büyüme sürekli uyuma isteği var. Artık ilaçların etkisi mi belirti mi bilmiyorum sizin nasıl gidiyor

Kuzumm vallahi yarın 7. Günüm olacak. Kullandığım ilaçlar duygusal taraftan beni etkiliyor. hiç takılmayacağım şeylere çok takılıyorum. Kaygı düzeyim biraz yükseldi. Moralimi yüksek tutuyorum inşallah bebişlerim olur diye. Ara ara karın ağrım oluyor adet ağrısı gibi. Bir de bel ağrısı hissediyorum. İlaçlardan da olabilir. Beklemedeyim yani. Sen de bu yollardan geçeceksin inşallah

Canm az kaldı sabret hayırlısı ile tutunsun bebişler Kafana takma bişi rahat olmaya çalış düşünme akışına bırak gerçi kolay değil ama ay İnşAllah cnam ya ertelendi benm biliyosn yarın histeroskopi ameliyatım var bugün sabah gttm covid testi verdim geldim.

Genelde belirti aramayın diyorlar ama biz rahat durmuyoruz ki İnşAllah tutar hayırlısı ile benmde güzel gidiyor yarın histeroskopi ameliyatım var onu atlatmak istiyorum bir an önce

Canım senin ameliyatın detaylarına baktım. Ne sorunun varsa o sorun ortaya çıkacak ve inşallah o problemi ortadan kaldıracaklar yani senin içinin rahat edeceği zamanlar gelecek. Yarını Allahın izniyle bir atlat Her şey çok güzel olacak senin içinde. Ameliyatından sonra bana yazar mısın? Seni merak ediyorum ben de. Covid testleri de 1 günde çıkıyor artık. Merakla güzel haberlerini bekliyorum yarına

Allah razı olsun cnam bende senn takibindeyim yazarım tabiki evet baktım az önce çıkmış testin sonucu artık erken çıkıyor demkki öncekilerde geç çıkıyordu negatif çok şükür. Birde spiral aldırdılar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…