- 14 Şubat 2021
- 969
- 1.047
- 33
bir de başka kaldı mı yumurtan 3. Gün filan. Sadece 2 tane mi var 5.günAnladım evet ama herkes estrofem alıyo sanırım rahim kalınlığı olsun diye senın kendi doğal rahim kalınlığında yapçak işlemi. Son 4 günde ya da onu sağlıcak. Merkezın hangisi
İnşallah canım bu 2. denemem bakalım hakkımızda hayırlısıCanm ilk defa duydum İnşAllah tutunur bebeğin
Evet ben şimdi estrofeme progesteron iğne ve fitile başladım. Ali osman koyuncuoğluna gidiyorum ya sen nedir durumun nereye gidiyorsunAnladım evet ama herkes estrofem alıyo sanırım rahim kalınlığı olsun diye senın kendi doğal rahim kalınlığında yapçak işlemi. Son 4 günde ya da onu sağlıcak. Merkezın hangisi
Yazarım canım mutlaka bugün ilk gün biraz karın ağrısı ve acayip bi üşümem var inşallah bebeklerim tutulur banaCnam güzel geçmesine çok sevindim bende o günü iple cekiyorum benmde çift embryo olacak İnşAllah ikizlerimiz olurarada yaz belirti vs olursa
Sıvı bişey enjekte ettilerBu arada onlar mesaneyi doldurdular derken ?
İzmir tavmergen benımEvet ben şimdi estrofeme progesteron iğne ve fitile başladım. Ali osman koyuncuoğluna gidiyorum ya sen nedir durumun nereye gidiyorsun
2 tane 3.gün donduruldu benım. Yarın diğer 2 sinin durumu belli olacak. Diğer ay teansferİzmir tavmergen benım
İnşAllah cnam dua etİnşallah canım bu 2. denemem bakalım hakkımızda hayırlısı
Yazarım canım mutlaka bugün ilk gün biraz karın ağrısı ve acayip bi üşümem var inşallah bebeklerim tutulur banaAllah hepimize nasip etsin
Hadi bakalım geçsin günler bi an önceSıvı bişey enjekte ettiler
Yavaş mı ilerliyordu yoksa hücreleri tamamladığı için mi 3. Gün donduruldu? Benim doktor illa 5. Gün dondurulmuş istediği için 9 tane toplandı ama 5.güne ancak 2si gelebildi2 tane 3.gün donduruldu benım. Yarın diğer 2 sinin durumu belli olacak. Diğer ay teansfer
Şimdi eşim diyordu perşembe kandil bol dua edelim cuma transfer var diye rabbimden hayırlısı hepimiz içinİnşAllah cnam dua et
Dğer 7 sine noldu peki ? Compact seviyede idi donduruldu benım biri 8 bir 10 hücreli . Sayı az olunca 5 i beklemıyorlar. Sizin sayı çok diye risk almışlardır belki.Yavaş mı ilerliyordu yoksa hücreleri tamamladığı için mi 3. Gün donduruldu? Benim doktor illa 5. Gün dondurulmuş istediği için 9 tane toplandı ama 5.güne ancak 2si gelebildi
9 taneden 8i döllendi sonra 2. Gün 6 tane kaldı 3. Gün 3ü iyi 1i ortaydı 5. Güne kadar öyle devam etti 5. Gün 2si iyi olan dondu diğeri 6.güne zorladilar gelişimi yavaştı ama ilerlemedi kalan 2 tane. Yok bizim doktorun takıntısı var illa 5.gün olucak diyeDğer 7 sine noldu peki ? Compact seviyede idi donduruldu benım biri 8 bir 10 hücreli . Sayı az olunca 5 i beklemıyorlar. Sizin sayı çok diye risk almışlardır belki.
Aminnnn İnşAllahŞimdi eşim diyordu perşembe kandil bol dua edelim cuma transfer var diye rabbimden hayırlısı hepimiz için
Şimdi doktorla konuştum. 5. Güne 1 i ulaşmış blast seviyesinde dedi. Önce onu deneyecepiz. 2 tane de 3.gün compact olan var yani kaliteli fedi. İkisinden hangisi daha avantajlı dedim. Öyle bir şey yok, 5.gün 3.güne göre daha avantaj durumu yoktur dedi .bazılarında 3 te dondurulmasının sebebi riske atmamak hem. Bana mantıklı geldi. Yaşımı sordu once 5.gün teki deneyelim dedi.9 taneden 8i döllendi sonra 2. Gün 6 tane kaldı 3. Gün 3ü iyi 1i ortaydı 5. Güne kadar öyle devam etti 5. Gün 2si iyi olan dondu diğeri 6.güne zorladilar gelişimi yavaştı ama ilerlemedi kalan 2 tane. Yok bizim doktorun takıntısı var illa 5.gün olucak diye
Bu perşembe kandil değil mi çok sevindim bol bol dua edicem hepimiz içinAminnnn İnşAllah
Şuan çift 5.gün olacaksın yani transferi. Yedekte bırakmadı başka doktor. 6.gün nedir ya herhalde insan delirir beklerken ölürse Embriyo diye9 taneden 8i döllendi sonra 2. Gün 6 tane kaldı 3. Gün 3ü iyi 1i ortaydı 5. Güne kadar öyle devam etti 5. Gün 2si iyi olan dondu diğeri 6.güne zorladilar gelişimi yavaştı ama ilerlemedi kalan 2 tane. Yok bizim doktorun takıntısı var illa 5.gün olucak diye
İyi süper 5.günde var. Senin dondurulmuş mu olucak? Valla her doktor farklı ben anlamadım benim doktor dondurulmuş 5. Gün takıntısı var bir doktora görüşmeye gittim oda taze transferden yanaydı hepsinin işleyişi farklı. Benimde o yavaş ilerleyenleri blast yapcaktı ama olmadı kalpten gittim valla hiç kalmicak diyede korktumŞimdi doktorla konuştum. 5. Güne 1 i ulaşmış blast seviyesinde dedi. Önce onu deneyecepiz. 2 tane de 3.gün compact olan var yani kaliteli fedi. İkisinden hangisi daha avantajlı dedim. Öyle bir şey yok, 5.gün 3.güne göre daha avantaj durumu yoktur dedi .bazılarında 3 te dondurulmasının sebebi riske atmamak hem. Bana mantıklı geldi. Yaşımı sordu once 5.gün teki deneyelim dedi.
6 ya ulaşmadılar o zaman neden 5 te dondurmadı acaba? Çift 5.gün var o zaman . Benım tek ve donmuş. Doktor taze yapçaktı rahimde sıvı topl var dedi antbytk kullanıyorumİyi süper 5.günde var. Senin dondurulmuş mu olucak? Valla her doktor farklı ben anlamadım benim doktor dondurulmuş 5. Gün takıntısı var bir doktora görüşmeye gittim oda taze transferden yanaydı hepsinin işleyişi farklı. Benimde o yavaş ilerleyenleri blast yapcaktı ama olmadı kalpten gittim valla hiç kalmicak diyede korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?