Şubat ayı Dondurulmuş Embryo Transfer Anneleri 👋💫🤩

Anladım evet ama herkes estrofem alıyo sanırım rahim kalınlığı olsun diye senın kendi doğal rahim kalınlığında yapçak işlemi. Son 4 günde ya da onu sağlıcak. Merkezın hangisi
Evet ben şimdi estrofeme progesteron iğne ve fitile başladım. Ali osman koyuncuoğluna gidiyorum ya sen nedir durumun nereye gidiyorsun

2 tane 3.gün donduruldu benım. Yarın diğer 2 sinin durumu belli olacak. Diğer ay teansfer
Yavaş mı ilerliyordu yoksa hücreleri tamamladığı için mi 3. Gün donduruldu? Benim doktor illa 5. Gün dondurulmuş istediği için 9 tane toplandı ama 5.güne ancak 2si gelebildi

Yavaş mı ilerliyordu yoksa hücreleri tamamladığı için mi 3. Gün donduruldu? Benim doktor illa 5. Gün dondurulmuş istediği için 9 tane toplandı ama 5.güne ancak 2si gelebildi
Dğer 7 sine noldu peki ? Compact seviyede idi donduruldu benım biri 8 bir 10 hücreli . Sayı az olunca 5 i beklemıyorlar. Sizin sayı çok diye risk almışlardır belki.

Dğer 7 sine noldu peki ? Compact seviyede idi donduruldu benım biri 8 bir 10 hücreli . Sayı az olunca 5 i beklemıyorlar. Sizin sayı çok diye risk almışlardır belki.
9 taneden 8i döllendi sonra 2. Gün 6 tane kaldı 3. Gün 3ü iyi 1i ortaydı 5. Güne kadar öyle devam etti 5. Gün 2si iyi olan dondu diğeri 6.güne zorladilar gelişimi yavaştı ama ilerlemedi kalan 2 tane. Yok bizim doktorun takıntısı var illa 5.gün olucak diye

Şimdi doktorla konuştum. 5. Güne 1 i ulaşmış blast seviyesinde dedi. Önce onu deneyecepiz. 2 tane de 3.gün compact olan var yani kaliteli fedi. İkisinden hangisi daha avantajlı dedim. Öyle bir şey yok, 5.gün 3.güne göre daha avantaj durumu yoktur dedi .bazılarında 3 te dondurulmasının sebebi riske atmamak hem. Bana mantıklı geldi. Yaşımı sordu once 5.gün teki deneyelim dedi.

Kızlar doktorum aradı. 1 tanesi blast dedi . Onu deneyeceğiz önce sen nasıl düşünüyprsun dedi eşime de bana da mantıklı geldi. Önceden donan 3.gün var 2 tane de . Çok şükür rabbime çok ağladım döllenmeyecekler diye korkumdan... tek embriyo 5.gün transferi olacak var mı aramızda? Bir de dedim ki hocam 5 . Gün 3 e göre daha avantajlı mı hayır öyle bir şey yok dedi. O da hızlıca compact sevşyeye geldi zaten . Birinin birinden üstünlüğü yok dedi 3-5 için .

Şuan çift 5.gün olacaksın yani transferi. Yedekte bırakmadı başka doktor. 6.gün nedir ya herhalde insan delirir beklerken ölürse Embriyo diye

İyi süper 5.günde var. Senin dondurulmuş mu olucak? Valla her doktor farklı ben anlamadım benim doktor dondurulmuş 5. Gün takıntısı var bir doktora görüşmeye gittim oda taze transferden yanaydı hepsinin işleyişi farklı. Benimde o yavaş ilerleyenleri blast yapcaktı ama olmadı kalpten gittim valla hiç kalmicak diyede korktum

6 ya ulaşmadılar o zaman neden 5 te dondurmadı acaba? Çift 5.gün var o zaman . Benım tek ve donmuş. Doktor taze yapçaktı rahimde sıvı topl var dedi antbytk kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…