Off çok stresli bir durum her ay aynı seyBenim de bulantıya kadar oluyor yani psikolojik gerçekten çok ilginç gerçekten bu ay da midem bulanıyor yineAma inanmayacağım bu sefer beni kandırmasına
Yok canm aldırmam gerekiyormuş öyle gidecek birsey değilmiş et beni gibi bisiilkdefa duydum umarim reglde gider
Canm ufak parça birsey değil et beni yani rahmin duvarına tutunuyor. Çocuk olmaya adet olmaya dollenmeye engelmiş. Bazen kahverengi lekelenme ara kanamalarda olabilirmişCok gecmis olsn cnm ilk defa duydum ins ameliyat olmazsin beyaz sogan suyu miyomlari erityo bi arastir belki onada ii gelir kurtulursun
Allah tan ümit kesilmez canım hayırlısı de umutsuzluğa kapılmaKizlar umidimi kaybetmeye baslsdm yaa negatfleri duyunca acaba bnmde mi negatf ☹
Ins bklm rabbim kucagimiza alabilecgmz saglikli evlatlar versin dusuk gercekten cok ama cok zor hevesinin yarida kalmasi berbat birsey negatif gorunce uzuluyon ama nasip diyon onumuzdeki aylarda ins deyip gecyon en azindanAllah tan ümit kesilmez canım hayırlısı de umutsuzluğa kapılma
Seni çok iyi anlıyorum bende 4 ay önce 10 haftalık bebğimin kalp atışı durduğu için kürtaj oldum. Çok zor sabır isteyen bi durum. Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar hamilelik nasip etsin inşallahIns bklm rabbim kucagimiza alabilecgmz saglikli evlatlar versin dusuk gercekten cok ama cok zor hevesinin yarida kalmasi berbat birsey negatif gorunce uzuluyon ama nasip diyon onumuzdeki aylarda ins deyip gecyon en azindan
Ben ilk iğnemde 16 gün regli olmuştumBenim de çatlatmanın 18.günü bugün. Ne gelen var ne giden. İdrar testim negatif
Bende genelde yumurtlamadan sonra en geç 16. Gün olurdum. Bu ay ilk defa iğne kullandım ve aynı gün çatladı. 18.gün bugün ama olamadım halaBen ilk iğnemde 16 gün regli olmuştum
Klomene ne kadar devam edicek siniz siz acaba. İnşllah gerek kalmaz bu ay siz sevinirsiniz.Ben ilk iğnemde 16 gün regli olmuştum
Adetin geçmesini beklemen gerekiyor dr bana öyle demiştiBende genelde yumurtlamadan sonra en geç 16. Gün olurdum. Bu ay ilk defa iğne kullandım ve aynı gün çatladı. 18.gün bugün ama olamadım halaacaba normal adet günümde mi olmam gerekiyor. Normal adete bakarsam 30.günüm bugün. Normalde 29 - 31 arası olurdum
Teşekür ederimAdetin geçmesini beklemen gerekiyor dr bana öyle demişti
Dr bana ne kadar kullanmam gerektiğini söylemedi bu ikinci kullanışım 14 Şubat oldum iğnemi Eğer bu ayda olmazsa ki inşallah olur.Aşılama yaptırmak istiyorum.Süreç uzadıkça stres oluyorum bendeKlomene ne kadar devam edicek siniz siz acaba. İnşllah gerek kalmaz bu ay siz sevinirsiniz.Ben ilk defa kullandım bu ilk ama doktor olmazsa 3 ay bekleme süresi verdi. 3 ay beklemek doğru mu acaba
bnmde ayni gzum hm bnm iki tane ikiside dogal yollarla ama artik dogal istemiyom hersey doktor kontrolunde olsun bn cocuk istegimin 2. Ayi bu ay bklm nolcak 5 yillik evliyim 3.5 4 sene kendimiz istemedik korunmayi biraktigiz ay hamile kaldim dustu arasindan 4 bucuk 5 ay gecti tekrar hamile kaldim ve oda dustu 2.5 aylikken sonra en az 1 yil istemiyorum dedim 1 yil oldu bklm nelee olcakSeni çok iyi anlıyorum bende 4 ay önce 10 haftalık bebğimin kalp atışı durduğu için kürtaj oldum. Çok zor sabır isteyen bi durum. Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar hamilelik nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?