İnşallah cnm gelsinler artık yaaaGünaydın ballarımRegl olanlar olmuş. Bir dahaki aya inşallah. Yılmak yok.
Gelecek o bebeler mutlaka.
Hemen bitse de çalışmalara başlasak diyor insan.İnşallah cnm gelsinler artık yaaa♥♥ bide ben olaydım hasta artık sonrasını değerlendiririz
Bencede kan ver cnm insallah seninledir bebisEki Görüntüle 2592067
Üstteki dün.
Alttaki bugün.
Dünkü de kuruma çizgisi olmuş sonradan pembe olarak belirginleşmemiş. Bugün 10.gün yarın kan vericem. Bekleyemem daha fazla.Dasmeer Optimussprime
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canımEki Görüntüle 2592067
Üstteki dün.
Alttaki bugün.
Dünkü de kuruma çizgisi olmuş sonradan pembe olarak belirginleşmemiş. Bugün 10.gün yarın kan vericem. Bekleyemem daha fazla.Dasmeer Optimussprime
Hoşgeldin canım inşallah bebişin gelie bu ay.Kızlar merhaba benide alın aranıza
bat 5 Mart benim 2. klomen ve çatlatma iğnem 14 Şubat iğneyi oldum beklemedeyim
Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı bebek nasip etsin inşallahbnmde ayni gzum hm bnm iki tane ikiside dogal yollarla ama artik dogal istemiyom hersey doktor kontrolunde olsun bn cocuk istegimin 2. Ayi bu ay bklm nolcak 5 yillik evliyim 3.5 4 sene kendimiz istemedik korunmayi biraktigiz ay hamile kaldim dustu arasindan 4 bucuk 5 ay gecti tekrar hamile kaldim ve oda dustu 2.5 aylikken sonra en az 1 yil istemiyorum dedim 1 yil oldu bklm nelee olcak
Çok geçmiş olsun inşallah doğru tanıdır çünkü ben artık güvenmiyorum doktorlara sanırımYok canm aldırmam gerekiyormuş öyle gidecek birsey değilmiş et beni gibi bisi
Dr bana ne kadar kullanmam gerektiğini söylemedi bu ikinci kullanışım 14 Şubat oldum iğnemi Eğer bu ayda olmazsa ki inşallah olur.Aşılama yaptırmak istiyorum.Süreç uzadıkça stres oluyorum bende
Canım benim 12.gün bile silikti. Acele etme bence 14.günü bekle.Eki Görüntüle 2592067
Üstteki dün.
Alttaki bugün.
HoşgeldinKızlar merhaba benide alın aranıza
bat 5 Mart benim 2. klomen ve çatlatma iğnem 14 Şubat iğneyi oldum beklemedeyim
Hepimiz bunu çok istiyoruzArtık uyandığımda birileri ben hamileyim desin istiyorum.
Aynen öyle kuzum bı olayimda geciktim ama bişe yok hala olmayınca sahada strese giriyor insan olsa dert olmasa dert.biran önce gelsin bitsin de inş dediğin gibi kuzumHemen bitse de çalışmalara başlasak diyor insan.
Senin etkisi geçmemiş olabilir ama benim etkisi tamammen geçti 8. Gün. Tekrar belirginleşirse cizgi bu müjde demek. Kan için 14.günü beklememe zaten gerek yok gecen ay 11.gün 0.0dı daha rahat beklemiştim regli.Canım benim 12.gün bile silikti. Acele etme bence 14.günü bekle.
Bence var varrrr inşallahEki Görüntüle 2592067
Üstteki dün.
Alttaki bugün.
HoşbuldumHoşgeldin
Yarın akşam üstü belli olur inşallah.Bence var varrrr inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?