Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
[QUOTE="Vizeci06, post: 62799168, member: 941340"
Hmm o yuzden rahim filmi isteyeck o zmn doktor
Hic yasamadim cnm
[/QUOTE]

BEN HASTA OLDUM KIZLAAR :) SANIRIM STRES DEN GECİKTİ

Günaydın kızlar. Bi soru ebeye gidip de rahmin çektiren var mı aranızda?

cnm baktinmi bugün teste

Merhaba kızlar. Ben 2 aydir ovulasyon takibi yapıyorum. Her ay düzenli gününde gelen regl 2 aydır ya geç ya erken geliyor ve 2 3 gün sürüyor. Bebek düşünmeye başlayınca doktor kontrolüne gittim bir sorun yok dedi. Ama sürekli sağ kasıgım ağrıyor,gaz sancıları oluyor test yaptım negatif sizce psikolojik mi bu durumu yasayan var mı? Acaba rahim kendini mi hazırlıyor

Selam kızlar,
Bu ay da olmadı adetim cumartesi geldi iğnenin 20.gününde ve bugün kontrole gittim kist oluşturmamış tekrardan ilaca başlayalım dedi. 6 ay verdi bu tedaviye yanıt alamazsak başka bir şey yapacakmış. ama sanırım bu aydan sonra başka doktora gideceğim çünkü istediğiiim yanıtları alamıyorum. Bana anadolu yakasında tavsiye verebileceğiniz bir doktor var mıdır?

Geçen cuma yaptım silikte olsa çıktı bugün yaptım çıkmadı demekki hamile değilim eğer hamile olsaydım bugün birazda daha çizgi belli olurdu

Benim de bulantıya kadar oluyor yani psikolojik gerçekten çok ilginç gerçekten bu ay da midem bulanıyor yine Ama inanmayacağım bu sefer beni kandırmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…