- 17 Aralık 2019
- 1.366
- 1.158
- 53
- 28
Gebelik oluştumu peki ilk defa böyle iğne sonrası oldu çikolata kistim var klomrn+çatlatma iğnesinn 2.sini yaptırdım tecrübe benim gibi olanlarlar var ise yardımlarınızı bekliyorumÇatlama ağrisi o bende iliski saati basladi ve ertrsi gün de sürdüm
Insallah cnm bnmGelmesin ins guzum yarina gelmezse git bi beta testi yap
Sonuclardan hberdar et bnce gelmicek icimde oyle bi his varInsallah cnm bnm
Ben de çatlatma iğnesini 2. Kez yaptırdim 7sinde. Dollenme olmasi ve döllenmis yumurtanin rahme inip yerlesmesi 1 haftayi buluyor neredeyse. Gebelik bu yerlesme sonrasi oluyor.Gebelik oluştumu peki ilk defa böyle iğne sonrası oldu çikolata kistim var klomrn+çatlatma iğnesinn 2.sini yaptırdım tecrübe benim gibi olanlarlar var ise yardımlarınızı bekliyorum
Bende aynen senin gibiyim canım bu ayda olmadı ama inşallah sana nasip olurGebelik oluştumu peki ilk defa böyle iğne sonrası oldu çikolata kistim var klomrn+çatlatma iğnesinn 2.sini yaptırdım tecrübe benim gibi olanlarlar var ise yardımlarınızı bekliyorum
Amin Allah isteyen herkese nasip etsinBende aynen senin gibiyim canım bu ayda olmadı ama inşallah sana nasip olur
Amin kardeslerim birbirimize dua edelm baskasinin duasi baskasina daha cabuk kabul olurmus birbirimizi hic tanimasakda kaderlerimiz ayni rabbim en kisa zamnda hayirlisiyla bizide sevindirsinAmin Allah isteyen herkese nasip etsin
Amin inşallahBirlikte bekleyelm ins ikimizde mujdeyi veririz burda
AminHayrlisi bklm
Bende aynen senin gibiyim canım bu ayda olmadı ama inşallah sana nasip olur
Merhaba geç saatte yazıyorum kusura bakmayın. Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınızaEvet canım çok şükür
Teşekkür ederim canım hepimiz burda aynı şeyi istiyoruz ve çok istiyoruz o yüzden inşallah en kısa zamanda herkes evladına kavuşurNe kadar hoşsun arkadaşım başkasına candan dua ediyorsun ya Rabbim sana da nasip etsin en koşa vakitte,tabi hepimize
Evettt hemde nasılMerhaba geç saatte yazıyorum kusura bakmayın. Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınızabelirtilerinizde baş ağrısı varmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?