Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben bu ay 1 hafta sabah aksam sogan suyu icmistim ve sanirim.rahmimi temizliyor ben boyle aci duymadim :/
Çok iyi geliyor soğan kürü ama dikkat et hamiş olursan düşüğe neden oluyor ben de incir kürüne mi başlasam eğer bu ay olmazsa diye düşünüyordum eşime de keçiboynuzu kaynatıp içireyim

Çok iyi geliyor soğan kürü ama dikkat et hamiş olursan düşüğe neden oluyor ben de incir kürüne mi başlasam eğer bu ay olmazsa diye düşünüyordum eşime de keçiboynuzu kaynatıp içireyim
Ben yazın yapmıştım kist için soğan kürünü 3 tane kist vardı 2 si gitti bir tanesi hala duruyor

Ovulasyon testlerinden almak istiyorum aslında ama daha çok stres yapıyor bende sanki yumurtlama günümü bilmem ne yapsam bilemedim heralde oluruna bırakacağım

Çok geçmiş olsun inşallah doğru tanıdır çünkü ben artık güvenmiyorum doktorlara sanırım
Ben daha önce bu doktoruma kist aldırdım birde doğum yaptım canm güvenilir izmirin sayılı en iyi doktorlarından. Kolay kolay operasyon istemez.

Kızlar Allaha emanet olun inşallah güzel. Haberler alinnn önce sağlık bunu asla unutmayın lütfen bana duanızda yer açın ameliyatım güzel geçsin diye dua etmeyi unutmayın lütfen Ben cuma günü tarih Alicam büyük ihtimal gene de adet siz şekildedir bakalım dedi.

Allah şifa versin canım.

Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah..Ameliyatın çok güzel geçer kurtulursun.Allah a emanet ol. Sonrasında durumunu bildir.

T Tupbebekk Öyle bir şey yaptırma ebe ne bilcek de ne görcek de napıcak.
Kaynanayla kavga etmekten yoruldum gideyim de sussun istiyorum artık. Doktor bilmezmiş ebe bilirmiş çevrede de çok ebeye gidince aylar yıllar sonra hamile kaldım diyenler. Herkes ebe ebe diye peşimde koşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…