İnşallah hepimiz için olurArtık uyandığımda birileri ben hamileyim desin istiyorum.
Çok iyi geliyor soğan kürü ama dikkat et hamiş olursan düşüğe neden oluyorKizlar ben bu ay 1 hafta sabah aksam sogan suyu icmistim ve sanirim.rahmimi temizliyor ben boyle aci duymadim :/
Hayırlısı olur inşallah.Senin etkisi geçmemiş olabilir ama benim etkisi tamammen geçti 8. Gün. Tekrar belirginleşirse cizgi bu müjde demek. Kan için 14.günü beklememe zaten gerek yok gecen ay 11.gün 0.0dı daha rahat beklemiştim regli.
Ben yazın yapmıştım kist için soğan kürünü 3 tane kist vardı 2 si gitti bir tanesi hala duruyorÇok iyi geliyor soğan kürü ama dikkat et hamiş olursan düşüğe neden oluyorben de incir kürüne mi başlasam eğer bu ay olmazsa diye düşünüyordum eşime de keçiboynuzu kaynatıp içireyim
Hayırlısı olsun cnmEki Görüntüle 2592067
Üstteki dün.
Alttaki bugün.
Dünkü de kuruma çizgisi olmuş sonradan pembe olarak belirginleşmemiş. Bugün 10.gün yarın kan vericem. Bekleyemem daha fazla.Dasmeer @Optimussprime
Amin ins hepimiziRabbim hayırlı zamanda sağlıklı bebek nasip etsin inşallah
Amin inşallah cnmAmin ins hepimizi
Amin inşallah canımAmin ins hepimizi
Canısı yeni grup açar oraya geçeriz. Hatta belki ben gelmemmerve cnm yeni bat 19mart
Ben de ilkinde 17 ikincisinde 20. günde oldum canım. Doktor iğneyle alakalı değil dedi ama nasıl oluyor anlamadım.Benim de çatlatmanın 18.günü bugün. Ne gelen var ne giden. İdrar testim negatif
Ben daha önce bu doktoruma kist aldırdım birde doğum yaptım canm güvenilir izmirin sayılı en iyi doktorlarından. Kolay kolay operasyon istemez.Çok geçmiş olsun inşallah doğru tanıdır çünkü ben artık güvenmiyorum doktorlara sanırım
Allah şifa versin canım.Kızlar Allaha emanet olun inşallah güzel. Haberler alinnnönce sağlık bunu asla unutmayın lütfen bana duanızda yer açın ameliyatım güzel geçsin diye dua etmeyi unutmayın lütfen Ben cuma günü tarih Alicam büyük ihtimal gene de adet siz şekildedir bakalım dedi.
Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah..Ameliyatın çok güzel geçer kurtulursun.Allah a emanet ol. Sonrasında durumunu bildir.Kızlar Allaha emanet olun inşallah güzel. Haberler alinnnönce sağlık bunu asla unutmayın lütfen bana duanızda yer açın ameliyatım güzel geçsin diye dua etmeyi unutmayın lütfen Ben cuma günü tarih Alicam büyük ihtimal gene de adet siz şekildedir bakalım dedi.
Kaynanayla kavga etmekten yoruldum gideyim de sussun istiyorum artık. Doktor bilmezmiş ebe bilirmiş çevrede de çok ebeye gidince aylar yıllar sonra hamile kaldım diyenler. Herkes ebe ebe diye peşimde koşuyor
Allah razı olsun canm.Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah..Ameliyatın çok güzel geçer kurtulursun.Allah a emanet ol. Sonrasında durumunu bildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?