• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de dayanamıyorum :rolleyes: Ya sabır diye dolanıyorum mide bulantım yine kandırıyor beni:KK48:
[/QUOT
Dha o kadar ne belli olmaz gulum galiba mide bulantim tiksinmem halsizligim kusmam yemek yiyememem hic olmadi bilmiyom yine de ama cok erken bnm sabah uyanir uyanmaz hafif bi bas donmemem oluyodu bide uyku istegi sik idrara cikmadan basja belirtim yoktu oladi

Kızlar bu ay 1 hafta sogan kuru yaptim tutmadi onumuzde ki ay cakşır suyumu ablam ki yeni bu ay icin yoksa sogan 2 ay etki eder mi ki

Ben kullanmıyorum canım günde 2 tane ama ilaç 81 tl ve içinde 20 tablet var bu ay başladım bakalım.Dr en az 3 ay kullanmalısın dedi
Kullanmıyor musun kullanıyor musun anlamadım canım. Günde 1 yeterli olur gibime geliyor bana pcos yoksa. Doktoruma bir soracağım bu ilacı bakalım

Hmm o zmn olbilir blki ama yalnis hatrlamiyorsam bnm bulundugum mahlledeki saglik ocaginda 11 e kadr toplanip 11 de hastaneye gidiyo kanlar ogleden sonrada cikyo die bilmiyom ama blki sonradan degsmis olblir
Yalovadayım. Aile hekiminde verdim. Kanları toplayıp labarotuvara gönderiyor olabilirler. 🤔 e-nabızdan takip ediyorum.

Back
X