- 17 Aralık 2019
- 1.366
- 1.158
- 53
- 28
Hayirlisi ama senin ikizleri olcakmis gibi geliyo bna nedenseBen daha acı olduğunu iddia etmiyorum farklı seyler onu anlatmaya calisiyorum. Hakkimizda hayirlisi.
Ah canımın içi ahh ahh...
Kısmet can içim. Daha sabrı öğrenememişiz ki imtihanımız devam ediyor.Ah canımın içi ahh ahh...
Hadi inşallahFalda çıkınca bile mutlu oluyor insan gerçeğe dönüştürmek ne güzel bir histir herhalde
Nette mi bkldi bu falFalda çıkınca bile mutlu oluyor insan gerçeğe dönüştürmek ne güzel bir histir herhalde
Derya Abla diye App canımNette mi bkldi bu fal
Falaaddini de tavsiye ediyorumDerya Abla diye App canım
Onuda kullanıyorum ama çok gereksiz uzun cümleler kuruyor sanki hep hayaldeFalaaddini de tavsiye ediyorum
Hadi inşallahFalda çıkınca bile mutlu oluyor insan gerçeğe dönüştürmek ne güzel bir histir herhalde
Ahhh keşke inşallahHadi inşallah
Öyle demekki kuzumKısmet can içim. Daha sabrı öğrenememişiz ki imtihanımız devam ediyor.
Ama üzgün emoji kullanmıyoruz.Öyle demekki kuzumbize yine beklemek düştü
ben bıle alıstım önceden tekcızgı bneı saatlerce atlatırdı sımdı keyfıne bakıpbakıp stres atıyorum 50lık almıstımO zaman da kalp
50 lik ovulasyon mu gebelik mi aldınben bıle alıstım önceden tekcızgı bneı saatlerce atlatırdı sımdı keyfıne bakıpbakıp stres atıyorum 50lık almıstım
gebelik50 lik ovulasyon mu gebelik mi aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?