Hayırlısı olsun inşallah minik sizinledirBöyle bir düzen oturtmuşlar.
Telefon otomatik düzeltme yapmışKullanmıyor musun kullanıyor musun anlamadım canım. Günde 1 yeterli olur gibime geliyor bana pcos yoksa. Doktoruma bir soracağım bu ilacı bakalım
Geldi gelmez olası bi bırakmadı peşimi sapık mı neGeldi mi kırmızılar
Günde 1 yeter ya hatta ayda 1 kutu yeter bence 20 gün. Adetin 1. Gününden 20.güne kadarTelefon otomatik düzeltme yapmışkullanıyorum canım bende günde 1 tane alıcam çünkü gerçekten pahalı bi ilaç ama kullanan çoğu kişi günde 2 tane içmiş
bende egrıcayırın organik balını aldım yemeye baslamadım dahaBir de kızlar Eğriçayır markasının ballı polenli bir karışımı var ya o da çok iyiymiş. Ben bundan aylar önce bi arkadaşımla konuşmuştum hamile kalan. Doktor doktor gezmiş fsh ın yüksek kendi kendine gebe kalman çok zor tüp bebek yaptır demiş hepsi de. Kendi anlatımıyla diyor ki dünyam basıma yıkıldı sandım karalar bağlamıştım. O ay eşiyle beraber bu macunu yemişler 1 kavanoz ve hayıt suyu içmiş biraz ve sürpriz şekilde gebe kalmış. Ne güzel nasip olmus ben de denesem diye şuan aklıma geldi isterseniz sizin de aklınızda bulunsun
Dene bakalım ama yine de dr bi danış benceGünde 1 yeter ya hatta ayda 1 kutu yeter bence 20 gün. Adetin 1. Gününden 20.güne kadar
Ben diyabet hastasıyım acaba yenir mi kibende egrıcayırın organik balını aldım yemeye baslamadım daha
doktora sormak lazm bunlar hep değerlerı yükseltiyorBen diyabet hastasıyım acaba yenir mi ki
cnm rahım fılmımden sonra ıkımızde ınşallah öyle av utalım kendımızi
Hepimizin en hayırlı ve sağlıklı zamanda anne olacağına inancım tam, üzülme
Kacinci gunundu bugun cunku 0.0 cikmis 0.100 negatif olmuyor mu
Kacinci gunundu bugun cunku 0.0 cikmis 0.100 negatif olmuyor mu
[/QU5in altı her türlü negatif iğnenin 11.günü
Bunları hepimiz biliyoruz ama yapamıyoruz. Demek ki biraz daha böyle endişeli dönemler yaşayıp bu sekilde imtihanımıza devam etmemiz gerekiyor. Belki bir gün bırakırız kendi haline ve olur. İşte hepimiz o gün için uğraşıyoruz zaten.Kizlar bni yalnis anlmayin lutfen ama bu kadar ustune dusmeyin biliyorum cok istyorsunuz bnde istyom ama hergun test ypyrsunuz cift cizgiyi gorunce umutlaniyirsunuz çok ustune dusunce olmuyo bi gercek digerlrinde hmn olnca gecen ay kafayi yemek uzereydim tutmadi die ama bu ay gercekten saldim beyninizi odaklamayin lutfen dha oncede dedim ayaklarimi kaldirmadim 5 10 dk uzandim sonraki iliskimde de ayni 5 10 dk hatta kalkip dus aldim kesinlikle tutmaz dedim ama tuttu kaybettim sonra ama demem su biraz oluruna birakin saati saatine ve duzenli iliskiye grince olmuyo denedim ve gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?