Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kullanmıyor musun kullanıyor musun anlamadım canım. Günde 1 yeterli olur gibime geliyor bana pcos yoksa. Doktoruma bir soracağım bu ilacı bakalım
Telefon otomatik düzeltme yapmış kullanıyorum canım bende günde 1 tane alıcam çünkü gerçekten pahalı bi ilaç ama kullanan çoğu kişi günde 2 tane içmiş

Telefon otomatik düzeltme yapmış kullanıyorum canım bende günde 1 tane alıcam çünkü gerçekten pahalı bi ilaç ama kullanan çoğu kişi günde 2 tane içmiş
Günde 1 yeter ya hatta ayda 1 kutu yeter bence 20 gün. Adetin 1. Gününden 20.güne kadar

Bir de kızlar Eğriçayır markasının ballı polenli bir karışımı var ya o da çok iyiymiş. Ben bundan aylar önce bi arkadaşımla konuşmuştum hamile kalan. Doktor doktor gezmiş fsh ın yüksek kendi kendine gebe kalman çok zor tüp bebek yaptır demiş hepsi de. Kendi anlatımıyla diyor ki dünyam basıma yıkıldı sandım karalar bağlamıştım. O ay eşiyle beraber bu macunu yemişler 1 kavanoz ve hayıt suyu içmiş biraz ve sürpriz şekilde gebe kalmış. Ne güzel nasip olmus ben de denesem diye şuan aklıma geldi isterseniz sizin de aklınızda bulunsun

bende egrıcayırın organik balını aldım yemeye baslamadım daha

Kizlar bni yalnis anlmayin lutfen ama bu kadar ustune dusmeyin biliyorum cok istyorsunuz bnde istyom ama hergun test ypyrsunuz cift cizgiyi gorunce umutlaniyirsunuz çok ustune dusunce olmuyo bi gercek digerlrinde hmn olnca gecen ay kafayi yemek uzereydim tutmadi die ama bu ay gercekten saldim beyninizi odaklamayin lutfen dha oncede dedim ayaklarimi kaldirmadim 5 10 dk uzandim sonraki iliskimde de ayni 5 10 dk hatta kalkip dus aldim kesinlikle tutmaz dedim ama tuttu kaybettim sonra ama demem su biraz oluruna birakin saati saatine ve duzenli iliskiye grince olmuyo denedim ve gordum

Bunları hepimiz biliyoruz ama yapamıyoruz. Demek ki biraz daha böyle endişeli dönemler yaşayıp bu sekilde imtihanımıza devam etmemiz gerekiyor. Belki bir gün bırakırız kendi haline ve olur. İşte hepimiz o gün için uğraşıyoruz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…