Üzülemem ki canım Allaha bırakıyorum her defasında yeniden.merve hayırlısı olsun canım üzülme lütfen
Sen de beni yanlış anlama ama henuz 23 yaşındasın üzücü bir şekilde sonuçlansa da gebe kalabildiğini görmek nasip olmuş. Ve bu konularda herkes kendi tecrübelerini yasamak zorunda bir şeyleri anlayabilmek için. Birilerinin nasihatleriyle olmuyor maalesef.Kizlar bni yalnis anlmayin lutfen ama bu kadar ustune dusmeyin biliyorum cok istyorsunuz bnde istyom ama hergun test ypyrsunuz cift cizgiyi gorunce umutlaniyirsunuz çok ustune dusunce olmuyo bi gercek digerlrinde hmn olnca gecen ay kafayi yemek uzereydim tutmadi die ama bu ay gercekten saldim beyninizi odaklamayin lutfen dha oncede dedim ayaklarimi kaldirmadim 5 10 dk uzandim sonraki iliskimde de ayni 5 10 dk hatta kalkip dus aldim kesinlikle tutmaz dedim ama tuttu kaybettim sonra ama demem su biraz oluruna birakin saati saatine ve duzenli iliskiye grince olmuyo denedim ve gordum
Hoş geldin canım.Bendeee geldimmm 23 şubat bat tarihim inşallahhh gelmez☺
Allah bağışlasın evlatlarınızı. Ve hayırlısıyla kardeş nasip etsin insallah. İnsallah bizim de kendimize gulecegimiz gunler gelir.Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bir kaç gündür takip ediyorum sizi..öncelikle mervecim dediğin gibi herşey vakti zamanını bekliyor..ben de sizin gibi çok uğraş verdim bebek sahibi olabilmek için..19 yaşında evlendim hiç korunmadım hemen bebek istediģim için ..baktık olmuyor 4.çü ayımda doktor doktor gezmeye başladım..bir sürü hormon ilaçları iğneler ve en son 3 kez aşılamadan sonra yine olmayınca iyice ümidim geçmişti artık..2 sene tedaviye ara verdik sonunda bir arkadaşımızın tavsiyesiyle bi tüp bebek merkezinin yolunun tuttuk..git gel git gel 20 gün içinde transferim yapıldı ve ilk mucizem gerçekleşti..anlatamam nasıl mutlu olduk..doğrumdan sonra yine korunmadım nasıl olsa doğal yollardan hamile kalamıyordum..aradan 5 sene geçti ve bir mucizem daha gerçekleşti ..haberim bile olmadan hamile kalmışım hemde hiç aklımızda böyle bir şey yokken..şimdi oğlum 4 yaşına geldi ve ben yine bebek sahibi olmak istiyorum..nerdeyse 1 senedir deniyorum ama olmuyor işte..kolay kolay hamile kalamıyorum..bu ay hayıt tohumuna başladım..bakalım faydasını görebilecek miyim..inşallah sizde tez zamanda bebeklerinize kavuşursunuz..telaşınızı anlıyorum..ama inanın birgün bu hallerinizi hatırlayıp güleceksiniz kendinize...
Hoşgeldin canim. Insallah gelmez kirmizilar.Bende geldim 3 gün var Bat'a zaman geçmiyor sanki 21 Şubat
Hoşbuldum. Bugün senin için dua ettim ama kısmet değilmiş vardır bunda da bi hayır. Zor bir süreç inşallah güzel geçer hepimizinHoşgeldin canim. Insallah gelmez kirmizilar.
Kizlar bni yalnis anlmayin lutfen ama bu kadar ustune dusmeyin biliyorum cok istyorsunuz bnde istyom ama hergun test ypyrsunuzHayirlisi demrkten baska sey gelmiyo elimizden hepimiz ayni durumdayiz ins bu ay aramzdan bi hamile çıkarBunları hepimiz biliyoruz ama yapamıyoruz. Demek ki biraz daha böyle endişeli dönemler yaşayıp bu sekilde imtihanımıza devam etmemiz gerekiyor. Belki bir gün bırakırız kendi haline ve olur. İşte hepimiz o gün için uğraşıyoruz zaten.
Haklisin ama kaybetmesi dha zor kontrole gidiyorsun doktor hersey yolunda kalp atislari falan cok ii haftaya tekrar gel goruselm diyo bi umutla bebegimi gorcem die gidiyorsun ve doktorun gozunun icine bakarak kese assagiya inmis kalp atismalri durmus her an kanaman baslayabilir ve bebegini kaybedeceksin demesi inanin bna negatif sonuctan daha zor daha aci hele bunu 2 kere yasamak ölümden beterSen de beni yanlış anlama ama henuz 23 yaşındasın üzücü bir şekilde sonuçlansa da gebe kalabildiğini görmek nasip olmuş. Ve bu konularda herkes kendi tecrübelerini yasamak zorunda bir şeyleri anlayabilmek için. Birilerinin nasihatleriyle olmuyor maalesef.
Amin sağolasın canımAllah bağışlasın evlatlarınızı. Ve hayırlısıyla kardeş nasip etsin insallah. İnsallah bizim de kendimize gulecegimiz gunler gelir.
Mrb hoşgeldiniz hayıt tohumu ne için kullanılıyor etkisi nedir?Umutluyum bu hayıt tohumundan..faydasını gören çok..ama bana faydası olabilir mi bilemiyorum işte..bir umut deniyorum..
Eskiden hamile kalamayan kadınlar çok kullanırmış..hormonları düzenliyor ve adetiniz düzensizse düzene sokuyor..balla karıştırıp yiyen de var ezip çayını yapanda..bu yolla hamile kalan çok..internette daha ayrıntılı yazıyor..bir umut denemeye karar verdim..ben çayını yapıyorumMrb hoşgeldiniz hayıt tohumu ne için kullanılıyor etkisi nedir?
Eskiden hamile kalamayan kadınlar çok kullanırmış..hormonları düzenliyor ve adetiniz düzensizse düzene sokuyor..balla karıştırıp yiyen de var ezip çayını yapanda..bu yolla hamile kalan çok..internette daha ayrıntılı yazıyor..bir umut denemeye karar verdim..ben çayını yapıyorumMrb hoşgeldiniz hayıt tohumu ne için kullanılıyor etkisi nedir?
Allah razı olsun canım. Şimdi sizin için duaya devam.Hoşbuldum. Bugün senin için dua ettim ama kısmet değilmiş vardır bunda da bi hayır. Zor bir süreç inşallah güzel geçer hepimizin
Ben daha acı olduğunu iddia etmiyorum farklı seyler onu anlatmaya calisiyorum. Hakkimizda hayirlisi.Haklisin ama kaybetmesi dha zor kontrole gidiyorsun doktor hersey yolunda kalp atislari falan cok ii haftaya tekrar gel goruselm diyo bi umutla bebegimi gorcem die gidiyorsun ve doktorun gozunun icine bakarak kese assagiya inmis kalp atismalri durmus her an kanaman baslayabilir ve bebegini kaybedeceksin demesi inanin bna negatif sonuctan daha zor daha aci hele bunu 2 kere yasamak ölümden beter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?