Sabah daha garanti oluyor akşam da suyu az iç de yoğun olsun ben unuttum dün az içecektim çayı suyu öyle daha net oluyormuşKizlar oglene çarşıya cikcam erken gebelik testi alsam bugun ypsam olur mu yoksa yarin sabah ilk idrarimlami yapayim bn hic gebelik testi ypmadim hep kanda ogrendim
O zmn bugun alip yarin sabah yapayim yada usenmezsem hastaneye gidip kan vereymSabah daha garanti oluyor akşam da suyu az iç de yoğun olsun ben unuttum dün az içecektim çayı suyu öyle daha net oluyormuş
Ilk idrar sart değilKizlar oglene çarşıya cikcam erken gebelik testi alsam bugun ypsam olur mu yoksa yarin sabah ilk idrarimlami yapayim bn hic gebelik testi ypmadim hep kanda ogrendim
Ver ver kan verBugün özel hastanede kan vereyim başka türlü olmayacak,gebelik varsa görevlendirme yapılacak adamlar da arıyor ne diyeceğimi bilememiyorumhocam Çarşamba belli olur kesin diyorum adam ne belli olur dese şok
Ogleden sonra yapabilimiyimIlk idrar sart değil
Valla gittim
Ya var yaValla gittimçok sevdiğim insanlar da aynı şeyi söyleyince deniyim dedim
Yaparsın iki tane test al olmazsa yarın filan tekrarlarsın.Ogleden sonra yapabilimiyim
Erken gebelik mi alayim normal mi szceYaparsın iki tane test al olmazsa yarın filan tekrarlarsın.
Hadi hayirlisi tatlimGününüz güzel geçsin ballar. Ben reglin 3.günü kontrol için doktora geldim.
Normal al ben erken sevmiyom.Erken gebelik mi alayim normal mi szce
anestezi olmadan sakın çektirme ben çok acı çektim. anestezi al mutlakaben şimdiden rahim filmine hazırlıyor um kendimi
Ben saydım hep.kızlar iğne olduğumuz günü 1.gün mü sayıyoruz yoksa ertesi günü mü?
Ya sen şimdi öyle niye dedin ki ben de tam gaza gelmiştim. Doktor sana bir şey olmaz sen sakinsin dedi daha 15 dk önce.anestezi olmadan sakın çektirme ben çok acı çektim. anestezi al mutlaka
tamam kuzum 9.günüm o zaman bugün az kaldıBen saydım hep.
Saymadim eger sayarsam bugun 15.gun olcak bnmBen saydım hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?