Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnde baskalari gibi belirti yasamak istyom yaa en belirtim oluyo ne asermem oluyo bn niye normal insanlardan farkliyim yaa millet karnim agriyo midem bulaniyo basim donuyo yemek yiyemiyo veya istahim artti dio bnde tik yok hamileliklerimin ikisinde her doktora gidisimde hocam eminmiyim bn hamile oldugumdan bn belirti yasamiyom hic derdim ne guzel iste bebegini daha cok beslersin derdi ama o kadar guzel besledim ki masalah 2.5 3 ay anca durdular

Aman biz boşa yaşıyoruz daha mı iyi?

Kan verince belli olur bu sefer benim ki değil mi adete 3 gün kaldı çünkü negatif kesin de iste acele öğrenmem lazım sonucu

@Die blume benim kocam dedi ki beybi ben once test yaptirayim belki bir sey vardir sen bosuna rahim filmi cektirme madem korkuyosan dedi. kafam karisti.

@Die blume benim kocam dedi ki beybi ben once test yaptirayim belki bir sey vardir sen bosuna rahim filmi cektirme madem korkuyosan dedi. kafam karisti.
senin es sperm testi veemedimi
O versin evt belki onda sorun
Benimki 2kereverdi benimkinde enfeksiyon varmis ondan kasik agrım varmis 6aydır ağrı çektim
Rahimfilmi ben mecburum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…