- 17 Aralık 2019
- 1.366
- 1.158
- 53
- 28
Ya sen şimdi öyle niye dedin ki ben de tam gaza gelmiştim. Doktor sana bir şey olmaz sen sakinsin dedi daha 15 dk önce.
Herkesin acı eşiği farklıdır canım.ben baya ağrı çektim ama 5 dk bile değildi.
Aman biz boşa yaşıyoruz daha mı iyi?Bnde baskalari gibi belirti yasamak istyom yaa en belirtim oluyo ne asermem oluyo bn niye normal insanlardan farkliyim yaa millet karnim agriyo midem bulaniyo basim donuyo yemek yiyemiyo veya istahim artti dio bnde tik yok hamileliklerimin ikisinde her doktora gidisimde hocam eminmiyim bn hamile oldugumdan bn belirti yasamiyom hic derdim ne guzel iste bebegini daha cok beslersin derdi ama o kadar guzel besledim ki masalah 2.5 3 ay anca durdular
Az kalmış. 10 günden sonra istersen kan verirsin.tamam kuzum 9.günüm o zaman bugün az kaldı
Ne çabuk çıkmış sonuçBir kac gune adet olurum artik
1 saate cikyorNe çabuk çıkmış sonuçBen de verip emin olacağım akşama belli olur heralde
Özelde yaptırınca çıkıyor ama Allah düşürmesin sağlık ocağı öbür güne1 saate cikyor
Bn acilde yaptrdimÖzelde yaptırınca çıkıyor ama Allah düşürmesin sağlık ocağı öbür güne
Bi an mervos deyince ürperdim beni taniyan biri sandim. Ufak tefek cinayetlerden beri bana boyle derler. :))Mervos subatta yalan olduya ☺
Bi an mervos deyince ürperdim beni taniyan biri sandim. Ufak tefek cinayetlerden beri bana boyle derler. :))
Yaptin mi sen test?Subat yaramadi cok dusyoz ustune galiba
senin es sperm testi veemedimi@Die blume benim kocam dedi ki beybi ben once test yaptirayim belki bir sey vardir sen bosuna rahim filmi cektirme madem korkuyosan dedi.kafam karisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?