O da bizden beybi birbieimizi kaybetmeden devam edicez topiklerceeee.Hemen oraya da kayıt yaptıralım
Devam bebeler gelsede hep beraber walla bırakmamO da bizden beybi birbieimizi kaybetmeden devam edicez topiklerceeee.
Topik mi yok bizeDevam bebeler gelsede hep beraber walla bırakmam
Aynen canımTopik mi yok bize
Böyle şeyler benim pek ilgimi çekmiyo canım yaAynen canım
C life macun kullanıp ilk ay yada 2.ayında hamile kalan çokmuş duydunuz mu ?
Alıp denesem mi acaba ama işte ben şeker hastasıyımBöyle şeyler benim pek ilgimi çekmiyo canım ya
Doktorlara güveniyorum ortalığı çok da kurcalamsya gerek yok.Alıp denesem mi acaba ama işte ben şeker hastasıyım
Dr güven sonsuz canım ama alternatif tıp da faydalı olabiliyorDoktorlara güveniyorum ortalığı çok da kurcalamsya gerek yok.
Öyle diyorlar da ben inanamıyorum hani kist olsa hormon dengesizligi olsa filan anlayabilirim. Ama bu kisimlar duzgun simdilik. Neye fayda edebilir bilemiyorum.Dr güven sonsuz canım ama alternatif tıp da faydalı olabiliyor
canım ben ilk klomen denememden önceydi, aşılama dan öncede yapılıyormuş nasıl olsa yapılacak dediler yaptırdık o zaman medicalde 200 e yaptırmıştım ama narkozsuz. yani biraz sıkıntılı 2 dk anca sürüyor ama birden bi ağrı hiddeyorsun şiddetli bağırmıştım benNe zaman yaptın ve ne durumdasın
rahim filminde tüplerin açık olup olmadığına bakılıyor canım, yani bazen kapalı olabiliyor, sıvı gönderiyorlar tüplere bazen hafif tıkanıklıklarıda açtığı söyleniyor.Nasıl bişey o ilk defa duyuyorum
Yok onu biliyorum canım bende yaptırdım geçen ay ben başka bişey için demiştimrahim filminde tüplerin açık olup olmadığına bakılıyor canım, yani bazen kapalı olabiliyor, sıvı gönderiyorlar tüplere bazen hafif tıkanıklıklarıda açtığı söyleniyor.
Ben evine gidip de yaptırdım bakalım bugün 2. Gidişim klomen bitince gel dedi. Dün yakın Bi arkadaşımla konuştum onun da ilk yıl çocoğu olmamış aynı ebeye gitmiş. Bana dediği gibi ona da rahmin dönmüş demiş düzeltmiş. Kız nisanda gittim mayısta hamile kaldım dedicanım ben ilk klomen denememden önceydi, aşılama dan öncede yapılıyormuş nasıl olsa yapılacak dediler yaptırdık o zaman medicalde 200 e yaptırmıştım ama narkozsuz. yani biraz sıkıntılı 2 dk anca sürüyor ama birden bi ağrı hiddeyorsun şiddetli bağırmıştım ben
Hayirlisi olsun cnm onumuzdeki aya insKızlar ben kırmızı kart yedim sizden güzel haberler bekliyoruz
İnşAllah rabbim hayırlısıyla güzel haberler almayı nasip etsinHayirlisi olsun cnm onumuzdeki aya ins
Amin cnm igne ypilmismiydi sanaİnşAllah rabbim hayırlısıyla güzel haberler almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?