Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dr güven sonsuz canım ama alternatif tıp da faydalı olabiliyor
Öyle diyorlar da ben inanamıyorum hani kist olsa hormon dengesizligi olsa filan anlayabilirim. Ama bu kisimlar duzgun simdilik. Neye fayda edebilir bilemiyorum.

Ne zaman yaptın ve ne durumdasın
canım ben ilk klomen denememden önceydi, aşılama dan öncede yapılıyormuş nasıl olsa yapılacak dediler yaptırdık o zaman medicalde 200 e yaptırmıştım ama narkozsuz. yani biraz sıkıntılı 2 dk anca sürüyor ama birden bi ağrı hiddeyorsun şiddetli bağırmıştım ben

Nasıl bişey o ilk defa duyuyorum
rahim filminde tüplerin açık olup olmadığına bakılıyor canım, yani bazen kapalı olabiliyor, sıvı gönderiyorlar tüplere bazen hafif tıkanıklıklarıda açtığı söyleniyor.

rahim filminde tüplerin açık olup olmadığına bakılıyor canım, yani bazen kapalı olabiliyor, sıvı gönderiyorlar tüplere bazen hafif tıkanıklıklarıda açtığı söyleniyor.
Yok onu biliyorum canım bende yaptırdım geçen ay ben başka bişey için demiştim

Ben evine gidip de yaptırdım bakalım bugün 2. Gidişim klomen bitince gel dedi. Dün yakın Bi arkadaşımla konuştum onun da ilk yıl çocoğu olmamış aynı ebeye gitmiş. Bana dediği gibi ona da rahmin dönmüş demiş düzeltmiş. Kız nisanda gittim mayısta hamile kaldım dedi

QUOTE="GazininGamzesi, post: 62901469, member: 972892"]
Amin cnm igne ypilmismiydi sana
[/QUOTE] yok ben hiç kullanmadım iğne felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…