- 17 Aralık 2019
- 1.366
- 1.158
- 53
- 28
EvdYaptin mi sen test?
Evet o yeni vercek. Sonuc ne kadar da cikiyo ki acaba bir labaratuvar varmis orda yaptiracakmis. Ben belki diğer aya birakabilirim.senin es sperm testi veemedimi
O versin evt belki onda sorun
Benimki 2kereverdibenimkinde enfeksiyon varmis ondan kasik agrım varmis 6aydır ağrı çektim
Rahimfilmi ben mecburum artik
hemen çıktı devlette esim burda dün verdi 1gibi akşama aldıEvet o yeni vercek. Sonuc ne kadar da cikiyo ki acaba bir labaratuvar varmis orda yaptiracakmis. Ben belki diğer aya birakabilirim.
Üzülmemek zorundayız.Kocaman 0.100 sonuc
O zaman belki onun sonuç erken belli oluyorsa sorun yoksa ben de gider yaptiririm bilmiyom.hemen çıktı devlette esim burda dün verdi 1gibi akşama aldı
duruma gore yaptiririsin cnm ona bakarsan belki bneimde enfeksiyondan olmadi esimde enfeksiyon varmis suan antibiyotik verdi doktor onaO zaman belki onun sonuç erken belli oluyorsa sorun yoksa ben de gider yaptiririm bilmiyom.
Biraktim gitti vallahi hap mis igneymis oluyorsa dogal olsun olmuyorsa takdiri ilahi der otrurumÜzülmemek zorundayız.
Yani belki de. İnsallah olur artık bu ay .duruma gore yaptiririsin cnm ona bakarsan belki bneimde enfeksiyondan olmadi esimde enfeksiyon varmis suan antibiyotik verdi doktor ona
Kalmis 40 dk.Kızlar Kadın doğum acilde kan verdim 1 saate çıkar sonuç
Çıkmış sonuç 3,70Kızlar Kadın doğum acilde kan verdim 1 saate çıkar sonuç
hadı hayırlısıBak şimdi yine klomen verdi ya bana muhtemel iğne olacağim tarih iliski tarihleri test yapacağım gün filan hepsi kafamda şu an.5 martta igne yaparsa muhtemelen 16 martta ben yine kan veririrm. @Die blume
InşallahYani belki de. İnsallah olur artık bu ay .
adete kacgun var artabılırÇıkmış sonuç 3,70negatif oluyor değil mi
Test yaaaap. Böyle beklemek daha fenaaaa.Ay kızlar bende bu ay gebelik bekliyorum inşallah. Ama test yapmaya korkuyorum kocaman bi tek çizgi göreceğim diyekasık ağrılarım var başka hiç belirti yok adet mi olacağım acaba yarın son duphaston ilacımı içeceğim 4gün sonra adet günüm
Dur geç döllenme de olabilir belki. Regl ne zamandı?Çıkmış sonuç 3,70negatif oluyor değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?