28 Şubat inşallah yaniadete kacgun var artabılır
Test yaaaap. Böyle beklemek daha fenaaaa.
28 Şubat inşallah yani
artmaya musait bir deger regl geçince yeniden yapiniz gayet artar bence28 Şubat inşallah yani
Ay ne bilem vallaDur geç döllenme de olabilir belki. Regl ne zamandı?
Cidden mi ya belirsizlik çok kötü gerçektenartmaya musait bir deger regl geçince yeniden yapiniz gayet artar bence
yani cunku 0çıkmamış genelde 0.1cikar sizinki 5eyakin snaki gecdollenme olacak gibi unutlandirmakda istemiyorum ama umutlnamaya musiat degerCidden mi ya belirsizlik çok kötü gerçekten
Ya bencede geç döllenme ihtimali yüksek adetinden 2-3gün sonra yaptır bi tekrarÇıkmış sonuç 3,70negatif oluyor değil mi
Biraz dikkat et ev işlerinde ayağanı kaldırıp uzan bence artabilir belkiYa bencede geç döllenme ihtimali yüksek adetinden 2-3gün sonra yaptır bi tekrar
Kızlar selam bi sorum olucaktı. Çatlatöa iğnesinden sonra doktor başka neyi dikkat etmenizi söyledi?
Anladım teşekkür ederim siz hamile misiniz?:)İlişki günlerinden başka birşeye dikkat etmemi söylemedi bana
HiçbirseyeKızlar selam bi sorum olucaktı. Çatlatöa iğnesinden sonra doktor başka neyi dikkat etmenizi söyledi?
Allah sağlıklı kucağınıza almanızı nasip etsin
evet cnm anestezisiz yapamam zaten deliririmanestezi olmadan sakın çektirme ben çok acı çektim. anestezi al mutlaka
evet cnm anestezisiz yapamam zaten deliririm
ben alttan muayanede cokbagirdum dayanamamBen anestezisiz oldum ama delirmedimçok abartıyorlar yaa
ben alttan muayanede cokbagirdum dayanamam
Buarada buadrese pek giremiyorum sorun çıkıyor diger adresjm die blume haberiniz olsunn .buarada bebk nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?