Allah yardımcın olsun şansın da bol olsun inşallah. Bence güzel kilo vermişsin boyun bi hayli uzunmuş benle 20 cm var diyebiliriz.Selam kizlar bende bu ay gebelik düşünüyorum bu hafta gebelik şansı yuksek hafta. Ilk kez korunmuyoruz . Soyle ki ben gecen marttan bu eylule kdr 20 kilo verdim . 1 2 kilo geri aldim ama spora gidiyorum hedef kiloya 6 7 kilo kalmisti ama 4 aydir sabitim son bi diyet yapmam lazkmdi tekrar bogazi tutup yapamadim ama 1 yildir spor yapiyorum . Hamileliktede yapmayi düşünüyorum cok alistim spora birakmak asla istemem.
Ideal kilonun sınırındayım. Cok kilo almamak icin elimden geldni yapcam . 91 kiloydum 71 e indim suan 73.5 filanim boy 176 yas 24
Birde benim daha once akcigerime pıhtı atti ölümden dondum corasprin kullaniyorum . Hamile kalınca direk yuksek riskli gebe olucam ve 9ay hergun kan sulandiriciigne vuracakmışım .kendim yaparim herhalde . Kese gorununce doktor igneye baslatiyormus . Folik asit basladim hormonlarıma baktirdim smear yaptırdım herseyime baktirdim hersey sukir normal . Ama buldugum doktora gitmedim hic direk hamile kalinca gitcem ins iyi bi doktor cikar . Oyle uste kizlar benim durumumda olan var mi pıhtılaşmaya mailli ?? Benim hafif oranda genetik cikti pıhtılaşma durumum .ve cok onemli birsey düşüğe sebep oluyo ve anne ölümüne. Igne sart
Allah yardımcınız olsunAllah yardımcın olsun şansın da bol olsun inşallah. Bence güzel kilo vermişsin boyun bi hayli uzunmuş benle 20 cm var diyebiliriz.spor elbette birakma. İnsallah güzelce anne olursun.
Merve de kız.Allah yardımcınız olsunİnşallah merve hanımın dediği gibi güzelce anne olursunuz. :)
Cok tesekkurler cnm senin var mi bebiş ya da düşünceAllah yardımcın olsun şansın da bol olsun inşallah. Bence güzel kilo vermişsin boyun bi hayli uzunmuş benle 20 cm var diyebiliriz.spor elbette birakma. İnsallah güzelce anne olursun.
Test yapsanaReglime son 3Ayy sancilarimda var bakalim bu ay neler olacak
Kuzummmm hep tek cizgi gormekten yıldım artık bu sefer reglimi beklicemTest yapsanagünde bunu yüz kez yazıyorum herkese.
Konuyu acan benim bebeğim 14 aydır istiyorum. 4.kez klomen kullanıcam bu ay. Şu an reglim.Cok tesekkurler cnm senin var mi bebiş ya da düşünce
Ay gelmesin insallah.Kuzummmm hep tek cizgi gormekten yıldım artık bu sefer reglimi beklicem
Ins sende biran önce cocuk sahibi olursun canım ❤Konuyu acan benim bebeğim 14 aydır istiyorum. 4.kez klomen kullanıcam bu ay. Şu an reglim.
Hayırlısı inşallah diyoruz sabretmeyi öğreniyoruz.Ins sende biran önce cocuk sahibi olursun canım ❤
Bende ilk kez denediğim icin korunmasiz bi garip hissediyorum merak içindeyim bakalım herseyi bilen Allah .. inşallah isteyen herkese saglikli hayırlı bir evlat verirHayırlısı inşallah diyoruz sabretmeyi öğreniyoruz.
Sana tavsiyem bizden uzak dur.Bende ilk kez denediğim icin korunmasiz bi garip hissediyorum merak içindeyim bakalım herseyi bilen Allah .. inşallah isteyen herkese saglikli hayırlı bir evlat verir
Hahah kuzum yaa inşallah gerçek olur belirtilerin bu ayBelirtici uzmanı benim canım. Ne tür belirti olması beklenirse hepsini yaşadım şimdiye kadar.
Hepimizin inşallah.Hahah kuzum yaa inşallah gerçek olur belirtilerin bu ay
Stres yapmayın guzel seyler olacak insallahhSana tavsiyem bizden uzak dur.Stres küpüyüz. Birbirimizi de strese sokuyoruz. Bariz bi problemi olan da yok şükür.
Öyle bir şey olmiyo maalesef. Çünkü herk3s stres yapmamaya çalışıyo ama basarqmıyo.Stres yapmayın guzel seyler olacak insallahh
Benim iğneden sonra iliski saatinde fena oluyor canısı.Kızlar,
Sizinde yumurtlama zamanı bel ağrınız oluyor mu? Ben sanki adet olacak mışım gibi ara ara ağrım oluyor sanki özel bölge de çekilme kasılma oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?