Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sagliklidir inşalalh cnm
Bencokbagirdim doktor tm sakin oldedi ama benim vajinam cokdar zorlandim

ben alttan muayanede cokbagirdum dayanamam
Buarada buadrese pek giremiyorum sorun çıkıyor diger adresjm die blume haberiniz olsunn .buarada bebk nasil

Biraz cesaretli olmak gerekiyor bu süreçte, stres korku acıtmayan işlemi bile acılı hale getirir kasılmayla.. Bunun daha sancısı var doğumu var hsg nedir ki 2 dkklık şey 2 dkk acısa ne olur.

sagliklidir inşalalh cnm
Bencokbagirdim doktor tm sakin oldedi ama benim vajinam cokdar zorlandim

Ne kadar dar olabilir ki canım sonuçta oraya erkek organı giriyor erkek organından daha büyük birşey de sokmuyorlar. Sen kendini kasıyorsan ondan acır.

Biraz cesaretli olmak gerekiyor bu süreçte, stres korku acıtmayan işlemi bile acılı hale getirir kasılmayla.. Bunun daha sancısı var doğumu var hsg nedir ki 2 dkklık şey 2 dkk acısa ne olur.
Nbilim bende 6aydır burada enfeksyin varmis esimin1speemijde enfeksyin cikti doktor önemsemedi kasikagrisindan oluyorum 6aydir belkide ondan kasiliyorum
Nebulim dayanamadım incecubuk sokuyorlar aciyir iste

Nbilim bende 6aydır burada enfeksyin varmis esimin1speemijde enfeksyin cikti doktor önemsemedi kasikagrisindan oluyorum 6aydir belkide ondan kasiliyorum
Nebulim dayanamadım incecubuk sokuyorlar aciyir iste

Muayenedeki piskolojik olabilir ama cinsel ilişki sırasında agriyorsa enfeksiyon yüzünden olabilir geçmiş olsun inşallah kurtulursun.

Oda tam giiryirmu emindegilin ben zTen dogum oluraa sezernyan istiyorum

Hahaha nasıl emin değilsin kız alemsin sende hıı direkt sezeryan tercih edoyorsun.. Ama kadın vücudu normal doğum için tasarlanmış sağlık sorunu olmadıkça

merhaba kızlar bat 26 Şubat yani yarın. bata 3gun varken erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı attım buraya var dedi arkadaşlar sizce kan tahlili ne zman vermeliyim

merhaba kızlar bat 26 Şubat yani yarın. bata 3gun varken erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı attım buraya var dedi arkadaşlar sizce kan tahlili ne zman vermeliyim

Hemen verebilirsin 2 günde bir de tekrarlayıp artışı takip edersin. Benim erken gebelik testinde silik çıkmıştı betam 75 çıktı 2 gün sonra.

Selam kızlar iyi akşamlar Bu ay bende bel ağrısı ve kasıklarda batma çok oluyor kendi kendime belirti mı üretiyorum acaba

Biraz anormalimdir

Cesaretli yalan yok benim anestezili olabilme seçeneğim yoktu.. Olsaydı da yaptırmazdım. Hsg'den sonra kalktım üstümü başımı giydim eşim bana kahvaltı ısmarladı normal hayatıma devam ettim, hastanedz yatmak daha korkutucu bence.

Selam kizlar bende bu ay gebelik düşünüyorum bu hafta gebelik şansı yuksek hafta. Ilk kez korunmuyoruz . Soyle ki ben gecen marttan bu eylule kdr 20 kilo verdim . 1 2 kilo geri aldim ama spora gidiyorum hedef kiloya 6 7 kilo kalmisti ama 4 aydir sabitim son bi diyet yapmam lazkmdi tekrar bogazi tutup yapamadim ama 1 yildir spor yapiyorum . Hamileliktede yapmayi düşünüyorum cok alistim spora birakmak asla istemem.
Ideal kilonun sınırındayım. Cok kilo almamak icin elimden geldni yapcam . 91 kiloydum 71 e indim suan 73.5 filanim boy 176 yas 24
Birde benim daha once akcigerime pıhtı atti ölümden dondum corasprin kullaniyorum . Hamile kalınca direk yuksek riskli gebe olucam ve 9ay hergun kan sulandiriciigne vuracakmışım .kendim yaparim herhalde . Kese gorununce doktor igneye baslatiyormus . Folik asit basladim hormonlarıma baktirdim smear yaptırdım herseyime baktirdim hersey sukir normal . Ama buldugum doktora gitmedim hic direk hamile kalinca gitcem ins iyi bi doktor cikar . Oyle uste kizlar benim durumumda olan var mi pıhtılaşmaya mailli ?? Benim hafif oranda genetik cikti pıhtılaşma durumum .ve cok onemli birsey düşüğe sebep oluyo ve anne ölümüne. Igne sart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…