sagliklidir inşalalh cnmAlttan muayeneye de öyle bir alıştım ki bu süreçte vız geliyor.. Tmm canım. Benim ilk kontrolüm perşembe inşallah az kaldı şimdilik kendimi iyi hissediyorum mide bulantısı filan yok bakalım bebiş nasıl
ben alttan muayanede cokbagirdum dayanamam
Buarada buadrese pek giremiyorum sorun çıkıyor diger adresjm die blume haberiniz olsunn .buarada bebk nasil
sagliklidir inşalalh cnm
Bencokbagirdim doktor tm sakin oldedi ama benim vajinam cokdar zorlandim
Nbilim bende 6aydır burada enfeksyin varmis esimin1speemijde enfeksyin cikti doktor önemsemedi kasikagrisindan oluyorum 6aydir belkide ondan kasiliyorumBiraz cesaretli olmak gerekiyor bu süreçte, stres korku acıtmayan işlemi bile acılı hale getirir kasılmayla.. Bunun daha sancısı var doğumu var hsg nedir ki 2 dkklık şey 2 dkk acısa ne olur.
Oda tam giiryirmu emindegilinNe kadar dar olabilir ki canım sonuçta oraya erkek organı giriyorerkek organından daha büyük birşey de sokmuyorlar. Sen kendini kasıyorsan ondan acır.
Nbilim bende 6aydır burada enfeksyin varmis esimin1speemijde enfeksyin cikti doktor önemsemedi kasikagrisindan oluyorum 6aydir belkide ondan kasiliyorum
Nebulim dayanamadım incecubuk sokuyorlar aciyir iste
Oda tam giiryirmu emindegilinben zTen dogum oluraa sezernyan istiyorum
cinsel iliski sonraai solkasik ağrısı cnmMuayenedeki piskolojik olabilir ama cinsel ilişki sırasında agriyorsa enfeksiyon yüzünden olabilir geçmiş olsun inşallah kurtulursun.
cinsel iliski sonraai solkasik ağrısı cnm
Onuda diyeceğim doktora belki tüpleri tikadi
aynen cnm cuma buyukgunOlabilir inşallah açıktır tüplerin
merhaba kızlar bat 26 Şubat yani yarın. bata 3gun varken erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı attım buraya var dedi arkadaşlar sizce kan tahlili ne zman vermeliyim
aynen cnm cuma buyukgun
Ben de acayio merak ediyorum sırf bu meraktan anestezisiz yaptırabilirim.Ben anestezisiz oldum ama delirmedimçok abartıyorlar yaa
Ben de acayio merak ediyorum sırf bu meraktan anestezisiz yaptırabilirim.
Biraz anormalimdirHaha deli kız acıyı mı merak ediyorsun
Belirtici uzmanı benim canım. Ne tür belirti olması beklenirse hepsini yaşadım şimdiye kadar.Selam kızlar iyi akşamlarBu ay bende bel ağrısı ve kasıklarda batma çok oluyor kendi kendime belirti mı üretiyorum acaba
Biraz anormalimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?