Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlarrrrr bugün benim ilaca göre adet olmama son sekiz günüm .. ama hiç umudum yokkk

Oxygen1 üzüleceksen bugün üzül bitir yarina toplan.
Üzüldüm ve bitti Hayırlısını istiyoruz inşallah duamız kabul olmuştur, ama neden olmadı diye düşünmeden alamıyorum kendimi yine de doktor kontrolünde oldu ya kesin olacak sandım zannımca

onu hiç bilmiyorum canım yani ebeler nasıl anlıyor bu rahmin döndüğünü bilmiyorum çokta sağlıklı bulmuyorum açıkçası. benim bi arkadaşımada rahmin ters demişti doktor hamile kaldı doğum yaptı hiçbir sorun olmadı.

ya doğrumu bilmiyorumda geçen ay arkadaşım gebe olduğunu öğrendi ilişki sonrası yüz üstü yattığını söyledi bana doğru mu acaba bu ben hep düz sağ yada sol yatıyorum yanlışım bu mu acaba

o öyle denk gemiştir bence kuzuu, yani ben senerce kalçamın altına yastık mı koymadım, bacaklarımı mı dikmedim neler neler olmadı, hiiiiç umursamadığım, yani hatta muhtemelen direk kalkıp lavaboya falan gittiğim bir zaman oldu. biz dikkat etsek de etmesek de canım Veren Allah, ben sanıyordum ki hiç çocuğum olmayacak.en imkansız zamanda olduran o, tabi biz insanız sabırsızız hemen oluversin diyoruz,

bende herşeyi denedim valla yok olmuyo olmuyo.. ve sanıyorum hiçbir zaman olmayacak artık öyle düşünmeye başladım yarın sperm testimiz var bakalım ne olacak

Bilmiyorum valla bakalım artık hayırlısı

Kızlar,
Sizinde yumurtlama zamanı bel ağrınız oluyor mu? Ben sanki adet olacak mışım gibi ara ara ağrım oluyor sanki özel bölge de çekilme kasılma oluyor

Eklentiler

• Screenshot_2020-02-24-15-21-19-443_com.instagram.android.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…