- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
Günaydın ballar kocayı ise gönderip uyuma kısmını abarttığım bir gün daha.
Ne desem bilemedim hayırlısıÖyle bir şey olmiyo maalesef. Çünkü herk3s stres yapmamaya çalışıyo ama basarqmıyo.
Benimde bazen kasiklarimda hafif agri oluyor aynenKızlar,
Sizinde yumurtlama zamanı bel ağrınız oluyor mu? Ben sanki adet olacak mışım gibi ara ara ağrım oluyor sanki özel bölge de çekilme kasılma oluyor
Üzüldüm ve bitti
haa ben yanlış anlamışım canım kusura bakmaYok onu biliyorum canım bende yaptırdım geçen ay ben başka bişey için demiştim
onu hiç bilmiyorum canım yani ebeler nasıl anlıyor bu rahmin döndüğünü bilmiyorum çokta sağlıklı bulmuyorum açıkçası. benim bi arkadaşımada rahmin ters demişti doktor hamile kaldı doğum yaptı hiçbir sorun olmadı.Ben evine gidip de yaptırdım bakalım bugün 2. Gidişim klomen bitince gel dedi. Dün yakın Bi arkadaşımla konuştum onun da ilk yıl çocoğu olmamış aynı ebeye gitmiş. Bana dediği gibi ona da rahmin dönmüş demiş düzeltmiş. Kız nisanda gittim mayısta hamile kaldım dedi
ya doğrumu bilmiyorumda geçen ay arkadaşım gebe olduğunu öğrendi ilişki sonrası yüz üstü yattığını söyledi bana doğru mu acaba bu ben hep düz sağ yada sol yatıyorum yanlışım bu mu acabaonu hiç bilmiyorum canım yani ebeler nasıl anlıyor bu rahmin döndüğünü bilmiyorum çokta sağlıklı bulmuyorum açıkçası. benim bi arkadaşımada rahmin ters demişti doktor hamile kaldı doğum yaptı hiçbir sorun olmadı.
ya doğrumu bilmiyorumda geçen ay arkadaşım gebe olduğunu öğrendi ilişki sonrası yüz üstü yattığını söyledi bana doğru mu acaba bu ben hep düz sağ yada sol yatıyorum yanlışım bu mu acaba
umutsuzluğa düşme canım, bi olacak şaşıracaksın inşallah ALLAH büyükKizlarrrrr bugün benim ilaca göre adet olmama son sekiz günüm .. ama hiç umudum yokkk
Kasıklarımada tamamda belim de olunca sanki adet olacağım gibi sizede bir sorayım dedim:)Benimde bazen kasiklarimda hafif agri oluyor aynen
bende herşeyi denedim valla yok olmuyo olmuyo.. ve sanıyorum hiçbir zaman olmayacak artık öyle düşünmeye başladım yarın sperm testimiz var bakalım ne olacako öyle denk gemiştir bence kuzuu, yani ben senerce kalçamın altına yastık mı koymadım, bacaklarımı mı dikmedim neler neler olmadı, hiiiiç umursamadığım, yani hatta muhtemelen direk kalkıp lavaboya falan gittiğim bir zaman oldu. biz dikkat etsek de etmesek de canım Veren Allah, ben sanıyordum ki hiç çocuğum olmayacak.en imkansız zamanda olduran o, tabi biz insanız sabırsızız hemen oluversin diyoruz,
inşallahhhhhh inşallahhhhhhhhumutsuzluğa düşme canım, bi olacak şaşıracaksın inşallah ALLAH büyük
Bilmiyorum valla bakalım artık hayırlısıonu hiç bilmiyorum canım yani ebeler nasıl anlıyor bu rahmin döndüğünü bilmiyorum çokta sağlıklı bulmuyorum açıkçası. benim bi arkadaşımada rahmin ters demişti doktor hamile kaldı doğum yaptı hiçbir sorun olmadı.
Kızlar,
Sizinde yumurtlama zamanı bel ağrınız oluyor mu? Ben sanki adet olacak mışım gibi ara ara ağrım oluyor sanki özel bölge de çekilme kasılma oluyor
Benimki kimyasaldi bu ay ilkten çıktı sonra düştü kimyasal dedilerBenimki de öyleydi kan verdim o da arada derede çıktı bence acelen yoksa adetini bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?