Bu ay iğne yapmadan çatladı ya öncekileri iğne etkisi diyordum ama demek ki olması gereken bu kuzum anladım. Korktum bende bi anBenim iğneden sonra iliski saatinde fena oluyor canısı.
Korkma korkma. Bunlar hep guzel şeyler.Bu ay iğne yapmadan çatladı ya öncekileri iğne etkisi diyordum ama demek ki olması gereken bu kuzum anladım. Korktum bende bi an
Ay inşallahhh inşallahhhKorkma korkma. Bunlar hep guzel şeyler.
Benimki de öyleydi kan verdim o da arada derede çıktı bence acelen yoksa adetini beklemerhaba kızlar bat 26 Şubat yani yarın. bata 3gun varken erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı attım buraya var dedi arkadaşlar sizce kan tahlili ne zman vermeliyim
Kahkaha attım Allah iyilik versinSana tavsiyem bizden uzak dur.Stres küpüyüz. Birbirimizi de strese sokuyoruz. Bariz bi problemi olan da yok şükür.
GünaydınGünaydıııın herkeş uyuyor sanırım
İkisi farklı canım kimysal da çıkar düşer ama dış gebelikte düzensiz bir artış olur yani 2 günde 2 katı olmaz. Benim öyle olmuştu dış gebelik geçirdim. Senin kan değerlerin nasıl ki?Kimyasal gebelik ve dış gebelik Farklı değil miacaba o mu var bende
Benim 3,70 çıktı da dün bugün geldi kırmızılar anlamadımİkisi farklı canım kimysal da çıkar düşer ama dış gebelikte düzensiz bir artış olur yani 2 günde 2 katı olmaz. Benim öyle olmuştu dış gebelik geçirdim. Senin kan değerlerin nasıl ki?
ben cumaya aldim ama adetinde hic azalma yok bilemiyorum@Die blume benim kocam dedi ki beybi ben once test yaptirayim belki bir sey vardir sen bosuna rahim filmi cektirme madem korkuyosan dedi.kafam karisti.
kimyasal mi oldun acabaBenim 3,70 çıktı da dün bugün geldi kırmızılar anlamadım
su rahim filmi aradn çıksın istiyorum cunk7 cektirmediigm surece kfaamda soru isareti olacak tupler nasildiye umarım reglim biter cumaya kadarben cumaya aldim ama adetinde hic azalma yok bilemiyorum
Cumaya kadr bitmezse isim var
Çok bilmiyorum valla ne olduğumu da umutluydum yinekimyasal mi oldun acaba
Olsun yineolur kimyasalsa sonradan hamile kalmak kolayÇok bilmiyorum valla ne olduğumu da umutluydum yine
5 altı olunca zaten kabul edilmiyor canım. 5 ve üstü olması lazımBenim 3,70 çıktı da dün bugün geldi kırmızılar anlamadım
olsunn önmzdeeki aya denemeye devammAmannnn yaaaa ben regl oldum bileeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?