Döngün kaç ki bu kadar erken çıkmışKızlar benim bat a daha 12 gün var ama dayanamadım bugün kan verdim bhcg 22.5 çıktı iki gün sonra bir daha test yaptır dedi doktorum inşallah iki katına çıkar çok heyecanlıyım
Hayırlısıyla inşallah bu ay tutar canım hayırlı haberi verirsin mart ayındaevet şeffaf canım silince geliyor zaten ıslaklık hissediyyorum. ay valla ebn her ay öyle yapıyordum hkalkardım direk bu ay iilk defa diktim bende ayaklarımı2 günde bir denemeye çalışıyoruz bizde işte .. valla en iyisini yapmışsın öyle olunca oluyor zaten
Amin inşallah Rabbim sizinde karınlarınızı bir an önce hayırlısıyla doldursun inşallahHamilelik haberini alan arkadaşlar hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)
Bu mübarek gecenin hürmetine Rabbim isteyen hepimize hayırla nasip etsin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımAllah razı olsun sizlerden rabbim hayırlısyla size de hamile kalmayı nasip etsin biran önce inşallah
İnşallah güzel sonuçların olsun. Belirtilere hiç bakmıyoruuuuuzVe benimde Bata az kaldı 1 hafta gibi göğüslerimde hassasiyet var hayırlısı diyorum
Amin inşallah canımmmHayırlısıyla inşallah bu ay tutar canım hayırlı haberi verirsin mart ayında
cümlemizinİnşallah güzel sonuçların olsun. Belirtilere hiç bakmıyoruuuuuz
Günaydın kuzum aminnGünaydın canlarım.Allah hepimize ferahlık versin.
öyle düşünme kuzu olacak inşallah :)bende herşeyi denedim valla yok olmuyo olmuyo.. ve sanıyorum hiçbir zaman olmayacak artık öyle düşünmeye başladım yarın sperm testimiz var bakalım ne olacak
Günaydın oldu içimiz yandı kül olduGünaydın canlarım.Allah hepimize ferahlık versin.
Canımmm çok da farkermez diyebilirim. Amaç spermle yumurtanin karşılasmasıni sağlamaya çalışmak çok çok erken de catlamaz zaten 1 2 saatlik fark olur o da cok cok degistirmez.Hayırlı cumalar kızlar bişey sorucam beni aydınlatırsanız sevinirim
Dün gittiğimde soldaki yumurtam 15 mm, sağdaki 21 mm olmuş
Bugün adetimin 11.günü
Doktor çatlatma iğnesi verdi bugün öğlen 12'de vuruldum
Dün dediki dün ilişki olsun ,bugün olmasın, cumartesi pazar olsun
Çatlatma günü bugün olmasın dedi 36 saat sonra dedi o da yarın gece oluyo işte
Ama ya bu 36 saatten önce çatlarsa? Hani bugünü de değerlendirsem nolurki
Size doktor nasıl söyledi?
merve sen ne diyosun sümbülüm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?