Doktora git canım sen de mutlu et bizi.Çok iyi anlıyorum Seni❤ Aynı süreçten geçmişiz en kısa zamanda sende çift çizgi görürsün umarım
Doktora pazartesi yda salı gitmeyi düşünüyorum geçen sefer çok heyecanlıydım hemen bat günü kan testi yapmıştım 9 çıkmıştı çok az dedi hep doktor kese görününceye kadar vajinal ultrason bakılmıştı iki hafta kadar kese bekledik kimyasal dış gebelik olabilir demişti doktor üzülmüştüm çok 10 gün içinde kese göründü hemde 2 kese sevinçten uçtum ertesi gün kanamam başlamıştı. Hemn kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı sonra iki gun icinde dustu..
2 gün geçse de rekrar kan versen de içimiz rahatlasa.merve galiba hamilelik haberi vericem şubat ayı için
KUzum cuma günü adet olmam gerekiyor yani yarın ama ben pazardn beridir çok fazla belirti yaşıyodum o yüzden aklıma takıldı artık dün akşam evde test yaptım ve 2. Dk dabsilil bi çizgi oluştu tekrar baktım beş dk dolmadan çizgi vardı heyecandan dayanamadım kana gittim kanda 37 çıktı işte
Çok iyi anlıyorum Seni❤ Aynı süreçten geçmişiz en kısa zamanda sende çift çizgi görürsün umarım
Doktora pazartesi yda salı gitmeyi düşünüyorum geçen sefer çok heyecanlıydım hemen bat günü kan testi yapmıştım 9 çıkmıştı çok az dedi hep doktor kese görününceye kadar vajinal ultrason bakılmıştı iki hafta kadar kese bekledik kimyasal dış gebelik olabilir demişti doktor üzülmüştüm çok 10 gün içinde kese göründü hemde 2 kese sevinçten uçtum ertesi gün kanamam başlamıştı. Hemn kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı sonra iki gun icinde dustu..
Ay maşallah maşallah sağlıkla gelişsin büyüsün inşallah..Darısı da bizlereee:)
Bunu değeri betahcg testinde en az 50 dir hayırlı olsun inşalalh git doktora bi kan testi yaptır canım sağlıkla gelişsin inşallahEki Görüntüle 2597202
Gögüslerim inanılmaz ağrıyordu 2 gündür heyecanla batı bekliyordum dayanamayıp test yaptı böyle çıktı bi önceki hamilelğimde erken gebelik testinde çıkmamştı
Bak bu sabah ilk idrarla yaptığım testim mervem yarın kana gidicem2 gün geçse de rekrar kan versen de içimiz rahatlasa.
Ay en sevdigimiz görüntü inşallah sağlıkla gelsin.Amin inşallah seni takip ediyodum şimdi ilaç kullandın doktora gittin mi yumurta takibi için rabbim sana da tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Bunu değeri betahcg testinde en az 50 dir hayırlı olsun inşalalh git doktora bi kan testi yaptır canım sağlıkla gelişsin inşallah
Bak bu sabah ilk idrarla yaptığım testim mervem yarın kana gidicem
Anin inşallah dualarımız kabul olsun.Hayırlı kandiller kızlar bugunun yuzu suyu hurmetıne Allah dualarımızı kabul eder ıns hayırla saglıkla versin Rabbım amın
Evet Canım ilaç kullandım bu ay da 3. ayım ilk iki ay çatlatma iğnesi ile çatlattık bu ay adetin 10. günü gittiğimde kendisi çatlamış dedi doktorum yani pazartesi günüydü gün aşırı değerlendiriyoruz. Birde ara ara akıntım oluyor acaba çatladığı için mi anlamadım.Amin amin inşallahhAmin inşallah seni takip ediyodum şimdi ilaç kullandın doktora gittin mi yumurta takibi için rabbim sana da tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Bunu değeri betahcg testinde en az 50 dir hayırlı olsun inşalalh git doktora bi kan testi yaptır canım sağlıkla gelişsin inşallah
Bak bu sabah ilk idrarla yaptığım testim mervem yarın kana gidicem
Kizlaaaar
Oyle yapicam kuzummmm Dua edin bir sıkıntı çıkmasın Rabbim herkese bu mutlulugu yasatsin insallahbugün ne güzel bir gün böyle. Hadi kan vermeye koş.
Hay maşallahhhhh maşallahhh hemde kıpkırmızııııı bariz ben burdayım anne diyorKizlaaaar
Allah bu mübarek günde yüzünü güldürsün canım.Oyle yapicam kuzummmm Dua edin bir sıkıntı çıkmasın Rabbim herkese bu mutlulugu yasatsin insallah
YaaaHay maşallahhhhh maşallahhh hemde kıpkırmızııııı bariz ben burdayım anne diyor
Sagol canimmmmAllah bu mübarek günde yüzünü güldürsün canım.inşallah güzel haberlerle gel bize.
Amin imşallah kuzum bu güzel haberleri senden de alıcaz inşallahAy en sevdigimiz görüntü inşallah sağlıkla gelsin.
yaa bu en az 200 değer çıkarır koş bence d eKizlaaaar
Beyaz şeffaf akıntıysa çatladığı için ben bu ay hiç bacak dikmedim biliyomusun iki üç dk ilişiki bittikten sonra o pozisyonda kalıyorduk o kadar akışına bırakmıştım gayet hiç kendimi de kasmadım şu gün ilişki yaşayalım bugün ilişki yaşayalımEvet Canım ilaç kullandım bu ay da 3. ayım ilk iki ay çatlatma iğnesi ile çatlattık bu ay adetin 10. günü gittiğimde kendisi çatlamış dedi doktorum yani pazartesi günüydü gün aşırı değerlendiriyoruz. Birde ara ara akıntım oluyor acaba çatladığı için mi anlamadım.Amin amin inşallahh
evet şeffaf canım silince geliyor zaten ıslaklık hissediyyorum. ay valla ebn her ay öyle yapıyordum hkalkardım direk bu ay iilk defa diktim bende ayaklarımıBeyaz şeffaf akıntıysa çatladığı için ben bu ay hiç bacak dikmedim biliyomusun iki üç dk ilişiki bittikten sonra o pozisyonda kalıyorduk o kadar akışına bırakmıştım gayet hiç kendimi de kasmadım şu gün ilişki yaşayalım bugün ilişki yaşayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?