Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merve galiba hamilelik haberi vericem şubat ayı için
Maisiyah345 Gel hele buraya ne zaman test yaptın nasıl oldu anlat.
KUzum cuma günü adet olmam gerekiyor yani yarın ama ben pazardn beridir çok fazla belirti yaşıyodum o yüzden aklıma takıldı artık dün akşam evde test yaptım ve 2. Dk dabsilil bi çizgi oluştu tekrar baktım beş dk dolmadan çizgi vardı heyecandan dayanamadım kana gittim kanda 37 çıktı işte

Ay maşallah maşallah sağlıkla gelişsin büyüsün inşallah..Darısı da bizlereee:)

Kızlar bugün bata 1 gün kala erken gebelik testi yaptım silik çıktı2 ocakda düşük yapmıştım 6 haftalık ... 30 ocakda regl oldum..
Geçen süreç beni çok yormuştu şimdi doktora gitmeye korkuyorum..

Aaaa süper canım inşallah sağlıkla ilerler bu sefer..Hemen kan ver değer artışlarını kontrol ettir. Daha çok yenidir inşallah sağlıkla tutunur. testini atar mısın bakalım. belirtin var mıydı peki?:))

Gögüslerim inanılmaz ağrıyordu 2 gündür heyecanla batı bekliyordum dayanamayıp test yaptı böyle çıktı bi önceki hamilelğimde erken gebelik testinde çıkmamştı

Beta hcg sıfırlanmış mıydı, düşük sonrası gebelik kolay olur derler, inşallah sağlıkla ilerler bu sefer

Eki Görüntüle 2597202
Gögüslerim inanılmaz ağrıyordu 2 gündür heyecanla batı bekliyordum dayanamayıp test yaptı böyle çıktı bi önceki hamilelğimde erken gebelik testinde çıkmamştı
Ayy süper bariz belli görmek için çabalamaya gerek yok Çok sevindim canım kan ver ve kesinleştir. En azından kontrol altında olsun.

Beta hcg sıfırlanmış mıydı, düşük sonrası gebelik kolay olur derler, inşallah sağlıkla ilerler bu sefer
Bakılmamıştı betama tam düşük oldu gelme bi daha hamile kalana kadar demişti doktor kanaman bitince Regl olduktan sonra çalışmalara başlayabilirsin demişti

Bakılmamıştı betama tam düşük oldu gelme bi daha hamile kalana kadar demişti doktor kanaman bitince Regl olduktan sonra çalışmalara başlayabilirsin demişti
Çok sevindim inşallah sağlıklı ilerler bence gebelik var...Ben de kayıp yaşadım yakın zamanda,ilk adetimi bekliyorum,endişelerini çok iyi anlıyorum ama kaderin önüne geçemiyoruz sağlıklıysa sımsıkı tutunacak sana bebeğin ve gitmeyecek bence koşa koşa git doktoruna Gelişmeleri yaz olur mu

Çok iyi anlıyorum Seni Aynı süreçten geçmişiz en kısa zamanda sende çift çizgi görürsün umarım
Doktora pazartesi yda salı gitmeyi düşünüyorum geçen sefer çok heyecanlıydım hemen bat günü kan testi yapmıştım 9 çıkmıştı çok az dedi hep doktor kese görününceye kadar vajinal ultrason bakılmıştı iki hafta kadar kese bekledik kimyasal dış gebelik olabilir demişti doktor üzülmüştüm çok 10 gün içinde kese göründü hemde 2 kese sevinçten uçtum ertesi gün kanamam başlamıştı. Hemn kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı sonra iki gun icinde dustu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…