Adet olacağım gün göğüs ağrım geçmişti anladım zaten daha 2 gün vardı,benimki de kimyasaldı benceBenimki kimyasaldi bu ay ilkten çıktı sonra düştü kimyasal dediler
Tebrik ederimBallar çok şükürMaisiyah345 hamile
Mübarek güne güzel haberle başlıyoruz.
Allah hepinize de nasip etsin inşallah.
Ballar çok şükürMaisiyah345 hamile
Sırayla gelecek haberler, inanıyorum hepimiz yazacağız sırayla, Allah hepimize nasip etsin inşallahBallar çok şükürMaisiyah345 hamile
KUzum cuma günü adet olmam gerekiyor yani yarın ama ben pazardn beridir çok fazla belirti yaşıyodum o yüzden aklıma takıldı artık dün akşam evde test yaptım ve 2. Dk dabsilil bi çizgi oluştu tekrar baktım beş dk dolmadan çizgi vardı heyecandan dayanamadım kana gittim kanda 37 çıktı işte
Allah razı olsun kızlar inşallah hayırlısıyla hamile kalırsınız sizde hep dua edicem size ❤
Çok çok tebrik ederim canım, sağlıkla ilerlesin inşallahAllah razı olsun kızlar inşallah hayırlısıyla hamile kalırsınız sizde hep dua edicem size ❤
Tebrik ederimm sağlıklı bir gebelik olur inşallah şu mübarek günde
Allah razı olsun sizlerden rabbim hayırlısyla size de hamile kalmayı nasip etsin biran önce inşallahÇok çok tebrik ederim canım, sağlıkla ilerlesin inşallah
Ay maşallah maşallah sağlıkla gelişsin büyüsün inşallah..Darısı da bizlereee:)merve galiba hamilelik haberi vericem şubat ayı için
KUzum cuma günü adet olmam gerekiyor yani yarın ama ben pazardn beridir çok fazla belirti yaşıyodum o yüzden aklıma takıldı artık dün akşam evde test yaptım ve 2. Dk dabsilil bi çizgi oluştu tekrar baktım beş dk dolmadan çizgi vardı heyecandan dayanamadım kana gittim kanda 37 çıktı işte
Aaaa süper canım inşallah sağlıkla ilerler bu sefer..Hemen kan ver değer artışlarını kontrol ettir. Daha çok yenidir inşallah sağlıkla tutunur. testini atar mısın bakalım. belirtin var mıydı peki?:))Kızlar bugün bata 1 gün kala erken gebelik testi yaptım silik çıktı2 ocakda düşük yapmıştım 6 haftalık ... 30 ocakda regl oldum..
Geçen süreç beni çok yormuştu şimdi doktora gitmeye korkuyorum..
Aaaa süper canım inşallah sağlıkla ilerler bu sefer..Hemen kan ver değer artışlarını kontrol ettir. Daha çok yenidir inşallah sağlıkla tutunur. testini atar mısın bakalım. belirtin var mıydı peki?:))
Beta hcg sıfırlanmış mıydı, düşük sonrası gebelik kolay olur derler, inşallah sağlıkla ilerler bu seferKızlar bugün bata 1 gün kala erken gebelik testi yaptım silik çıktı2 ocakda düşük yapmıştım 6 haftalık ... 30 ocakda regl oldum..
Geçen süreç beni çok yormuştu şimdi doktora gitmeye korkuyorum..
Ayy süper bariz belli görmek için çabalamaya gerek yokEki Görüntüle 2597202
Gögüslerim inanılmaz ağrıyordu 2 gündür heyecanla batı bekliyordum dayanamayıp test yaptı böyle çıktı bi önceki hamilelğimde erken gebelik testinde çıkmamştı
Bakılmamıştı betama tam düşük oldu gelme bi daha hamile kalana kadar demişti doktor kanaman bitince Regl olduktan sonra çalışmalara başlayabilirsin demiştiBeta hcg sıfırlanmış mıydı, düşük sonrası gebelik kolay olur derler, inşallah sağlıkla ilerler bu sefer❤
Çok sevindim inşallah sağlıklı ilerler bence gebelik var...Ben de kayıp yaşadım yakın zamanda,ilk adetimi bekliyorum,endişelerini çok iyi anlıyorum ama kaderin önüne geçemiyoruz sağlıklıysa sımsıkı tutunacak sana bebeğin ve gitmeyecekBakılmamıştı betama tam düşük oldu gelme bi daha hamile kalana kadar demişti doktor kanaman bitince Regl olduktan sonra çalışmalara başlayabilirsin demişti
Çok iyi anlıyorum SeniÇok sevindim inşallah sağlıklı ilerler bence gebelik var...Ben de kayıp yaşadım yakın zamanda,ilk adetimi bekliyorum,endişelerini çok iyi anlıyorum ama kaderin önüne geçemiyoruz sağlıklıysa sımsıkı tutunacak sana bebeğin ve gitmeyecekbence koşa koşa git doktoruna Gelişmeleri yaz olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?