- 6 Mayıs 2016
- 9.188
- 9.090
- 198
Canımmm çok da farkermez diyebilirim. Amaç spermle yumurtanin karşılasmasıni sağlamaya çalışmak çok çok erken de catlamaz zaten 1 2 saatlik fark olur o da cok cok degistirmez.
Hayırlı cumalar kızlar bişey sorucam beni aydınlatırsanız sevinirim
Dün gittiğimde soldaki yumurtam 15 mm, sağdaki 21 mm olmuş
Bugün adetimin 11.günü
Doktor çatlatma iğnesi verdi bugün öğlen 12'de vuruldum
Dün dediki dün ilişki olsun ,bugün olmasın, cumartesi pazar olsun
Çatlatma günü bugün olmasın dedi 36 saat sonra dedi o da yarın gece oluyo işte
Ama ya bu 36 saatten önce çatlarsa? Hani bugünü de değerlendirsem nolurki
Size doktor nasıl söyledi?
merve sen ne diyosun sümbülüm?
Benim doktor bakıyor tamam diyor çıkıp hemen oluyorum iğneyi. Öyle yarina yap aksama yap vs. Demiyor.Anladım kuzum ama dün 21 mm'di ya hani belki kendiliğinden çatlamıştır diye düşündüm doktora dün sordum kendisi de çatlayabilir dedi ama bugün bakmadığı için çatlayıp çatlamadığını bilmiyorum keşke önce baksaydı da ona göre iğneyi verseydi
Benimkide aynı bakıyor çatlatma iğnesini veriyor 34 -36 saat sonra ilişki diyorBenim doktor bakıyor tamam diyor çıkıp hemen oluyorum iğneyi. Öyle yarina yap aksama yap vs. Demiyor.
Keşke baksaydı benim geçen hafta cumartesi 14mm di mesela pazartesi kendisi çatlamıştı baktı yoksa iğne verecekti bana da.Anladım kuzum ama dün 21 mm'di ya hani belki kendiliğinden çatlamıştır diye düşündüm doktora dün sordum kendisi de çatlayabilir dedi ama bugün bakmadığı için çatlayıp çatlamadığını bilmiyorum keşke önce baksaydı da ona göre iğneyi verseydi
Keşke baksaydı benim geçen hafta cumartesi 14mm di mesela pazartesi kendisi çatlamıştı baktı yoksa iğne verecekti bana da.
Eşim test verdi sonucunu sorucam şimdi.Ben adet oldum Pazartesi günü doktor yolunu tutacağım yinefemara ile deneyeceğiz bu sefer de. Sen ne yaptın canım
Eşim test verdi sonucunu sorucam şimdi.
Çok iyi değil sanırım. Yeni konu açtım.İnşallah iyi çıkar sonuçları
Çok iyi değil sanırım. Yeni konu açtım.
Anladım sen takip et akıntın vs var mı ona da bak. 21mm az değil çünkü bugün yarın çatlar ağrısı vs var mı akıntın ya daEvet ya dün dedim gelmicem mi daha yok dedi kafama takıldı ama bide şu var dünde lh test yaptım pik olmadı kaç gündür çok silik
Yumurtam büyümüş ama pik göremedim o yüzden dün kendiliğinden çatladığını zannetmiyorum
merve kesinlikle hsg cektir cnmm
merve sen naptinBaktım şimdi canım, sınırda gibi değerleri. Düşük gibi gözüküyor başta ama aslında 1 cc de 14.8 çıkmış sınır 15 milyon normalde. Sadece az cc çıkmış sanırım, o an stresli olduğu için rahat olamıyor erkekler örnek miktarı az olmuş olabilir o yüzden. Morfoloji de iyi hız biraz artsa daha iyi olur yalnızca. Çok dert edilecek bişey yok ama bence üzülmeyin normal yolla olmasına engel değil değerleri, takviye alın etki edecektir inşallah
merve kesinlikle hsg cektir cnmm
Ben anesteziile yaptim suan cokagrimvar normal asla yapamazmışım yaniyor cok kanamam geldi hala akiyir
Hafif tikanma varmis actik dedi buay deneme diger aylar basla dedi
Aynen cnm ama kanamam cok canim yanıyorGeçmiş olsunn canım iyiki yaptırdın bak oldu bitti üzerinden bir yük kalktı ☺
Aynen cnm ama kanamam cok canim yanıyor
Ben sana dedim canım 1 ay bekletiyorşar. Hayırlı olsun inşallah gelecek ay gelir bebişin sağlıklamerve kesinlikle hsg cektir cnmm
Ben anesteziile yaptim suan cokagrimvar normal asla yapamazmışım yaniyor cok kanamam geldi hala akiyir
Hafif tikanma varmis actik dedi buay deneme diger aylar basla dedi
Benimde tıkalıydı sağ taraf ama sızıntı şeklinde oldu kanamam çok olmadıBende bir iki damla dışında kanama olmadı belki tüplerin açıldığı için kanama olmuştur sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?