Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merve kesinlikle hsg cektir cnmm
Ben anesteziile yaptim suan cokagrimvar normal asla yapamazmışım yaniyor cok kanamam geldi hala akiyir
Hafif tikanma varmis actik dedi buay deneme diger aylar basla dedi
Zamanla sorunlar da halloluyor demek ki canım çok şükür. Benim eşim test verdi sonucu doktora göstericem. Konu açtım testi yorumlamaları için.

aynen bneim bayagi doldu kıpkırmızı kan
Çok aciyir yaniuor oram
Vajinam darya zor girdi sanirim

Doktor vajinan dardı diye birşey soyledimi ki? Açıldığı için ağrıyor bence anestezisiz çekildim işlem sırasından başka ağrım olmadı ama daha önce ağrı kesici kullanmamı istemişlerdi ondan mi bilmiyorum

Doktorda dedi cok yandi bana agriskeisi vermedi iste anestszialdim amasuan yanıyorum

Anladım sen takip et akıntın vs var mı ona da bak. 21mm az değil çünkü bugün yarın çatlar ağrısı vs var mı akıntın ya da

İğneden 3 saat sonra yoğun akıntılar geldi şeffaf 2-3 defa geldi acaba çatlıyomu bilmem kasık ağrım yok şuan

İğneden 3 saat sonra yoğun akıntılar geldi şeffaf 2-3 defa geldi acaba çatlıyomu bilmem kasık ağrım yok şuan
36 saat ne zaman yapıyor bak büyük ihtimalle o saatlerde ağrın başlar. Akıntıyla bilmek zor bu süreçte çünkü ilaç da yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…