Ben hamile kalmak için doktorum bana glifor şeker ilacı kullandirdi. Beni ilk muayenesinde ailede sanırım şeker hastası var dedi. Ama bende yoktu. Oyuzden vermişti. Ozaman ben bu ilaca gene başlayım aynı şekilde diyorum.
Evet sizin şekeriniz yükselirse bebek aşırı kilo alıyor Hatta çok yükselirse hayatı riske giriyor. Ama ailenizde var diye illa çıkacak demek değil. Varsa diyet yaptırıyor size doktor. Bizde şeker hastası yok ama bebeğimin hızlı kilo almasından şüphelendi doktorum şeker yüklemesi yaptırdı. Şekerim çıktı diyet yaptım düştü sıkıntı olmadıBende şöyle duydum benim ailemdede şeker hastası var annem ve onun tarafı ırsi eğer hamile kalırsam bana şeker yüklemesi yapacaklarmış diye biliyorum ?
Yazdım çıkmadı yaa iPhone’da yok sanırımKadinlqr kulübu yaziyosun çıkiyor canım.
Ne kitabi kizz bende surekli okurum valla insan kafasina baska bi yere vermis oluyorr. :)
Niye olmasın olur inşallahKizlar bugun doktora gittim. Klomene basladik bugun. Insallah Subatta olur. Gerci ilk kullanimda basari orani ne bilmiyorum ama olur insallah
Bebek konusunda mi %100 degilsin canim. Oyleyse acelen yoksa hic ovu falan yapip stresse girmesen 2 gunde bir akisina biraksan daha saglikli kuzum.Bende bugun ovu ya basladım kızlar bugun 11.günüm genelde 16, 17veya 18. Günler olur yumurtlama bakalım bu ay nasıl olacakhepimizin hakkında hayırlısı olsun hala tam 0yüzde yüz istiyor değilim ama bir yerden başlamak lazım ne yapayım amann düşünmeyeceğim artık. Hayırlısı olsun sizden ne haber?
Hayırlı olsun. Benim 3. Kullanışımdı ilk ay yeteri buyukluk yoktu igne olamadım 2. Ay nasip olmadi bu ay yapacam bu işiKizlar bugun doktora gittim. Klomene basladik bugun. Insallah Subatta olur. Gerci ilk kullanimda basari orani ne bilmiyorum ama olur insallah
Saol canim. Insallah bizede nasip olur. Nornalde benim yumurtam oluyor catliyor ama bilmiyorum dr boyle uygun gordu. Kac mm olmasi gerekiyor igne icin. Bana ignedende bahsetmedi haftaya persembe gel dedi. Gittigimde mi soyler acaba? Yada igne olmadan kendisi catlarsa olur mu ki pek bilgim yok bu konudaHayırlı olsun. Benim 3. Kullanışımdı ilk ay yeteri buyukluk yoktu igne olamadım 2. Ay nasip olmadi bu ay yapacam bu işiama ilk denemede hamile kalan arkadaslarimiz var kar perisinin topiğinde.
Baktım benim telimde yok uygulama canımBen uygulamadan giriyorum canim ama fotoyu googledan girip atiyorum
Igne olmadan da olabilir ama bu ilaçla birden çok yumurta geliştirip ihtimali arttirmak isteniliyor. Igne olmadan hamile kalan da cok. Ama igne soyle oluyo yeterli buyukluge ulastiginda en az iki yumurta igne vuruluyor igneden de 36 saat sonra ortalam catlama oluyor o saate iliski veriyor doktor. Biraz daha kontrollu olmaya calisiliyor. Benim doktor da su kadar mm gerekli igne yapicam filan gibi detay vermez ben de sormam acikcasi ne derse yaparim guveniyorum oma. Ilk ay ben gunde 5 tane kullandim bana yetmedi 1 tane yumurta gelismisti 1 tane kucuktu. O zaman igne yapmadi. 2. Ay iki tane yeterli buyuklukte vardi igne yapti ama kismrt olmadi. Bu ay da iki tane yeterli buyuklukte vardi iğnemi de cuma günü oldum. Bu ay nedense ben çok ümitliyim.Saol canim. Insallah bizede nasip olur. Nornalde benim yumurtam oluyor catliyor ama bilmiyorum dr boyle uygun gordu. Kac mm olmasi gerekiyor igne icin. Bana ignedende bahsetmedi haftaya persembe gel dedi. Gittigimde mi soyler acaba? Yada igne olmadan kendisi catlarsa olur mu ki pek bilgim yok bu konuda
Iphone da yokmus canim ben android kullaniyorum.Baktım benim telimde yok uygulama canım
Akrep burcumu oluyor bebislerİnşallah bu ay gebelik nasip olurda hep beraber kasım annelerine geçiş yaparız
Ben çok dua aldım sayısız insandan, haberini duyan benim gibi hissedip ağlıyor sevincinden. Çok şükür kabul oldu dualarımız.. Rabbim sizlere de en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah. Ben ilk doktora gittiğimde aşılama yapalım dediler eşim çok yoğundu o dönem yapalım diye tutturursam tartışacağız dedim. Sonra acil ameliyat olmam gerekti. İyi ki tutturmamisim dedim şükrettim. Tüp bebek denedim gelişimi durdu ilaçla düşük yaptım, bu dünyada nasibi yokmuş dedim. 1.5 yıl sonra acil hastaneye yattım 17 gün hastanede kaldim iki ameliyat oldum. İyi ki olmamış şimdi 1.5 yaşında sefil olacaktı dedim. Dondurulmuş embriyolari transfer edelim dedik, hasimato antikorlarim yüksek çıktı, yine gelişimi durdurabilir diye beklemeye aldık. 3 aydır oto immün protokol diyeti yapıyorum, son bir aydır damardan glutatyon ve tiroid bezine lazer tedavisi aldım. 1 ay daha sürecekti tedavi sonraki tahlillere göre transfere gidecektik ki hamileyimŞimdi diyorum ki bunca şeyden sonra böylece nasip ettiyse rabbim, bundan sonra da O'na emanet İstemekten vazgeçmemek ama bazen de şartları çok zorlamamak lazım bunu öğrendim kendi yasadiklarimda..
HERSEY sabır cnm yarın sabah yapcgm cnm ilk işimSabredebiliyosan bravo
Aynen 2.bebiş olacak ben valla kendime hiç güvenemiyorum...Bebek konusunda mi %100 degilsin canim. Oyleyse acelen yoksa hic ovu falan yapip stresse girmesen 2 gunde bir akisina biraksan daha saglikli kuzum.
Olursa evetAkrep burcumu oluyor bebisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?