Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Benim ailemde de şeker hastası var, benim insülin direncim normal düzeyde çıkmıştı ama sürekli tatlı canım çekiyor kilo problemi yaşıyorum diye glukofen kullanmaya başladım bu ay. Çoğunluğun dediğine göre olumlu etkisi var bence denemekten zarar gelmez

Bende şöyle duydum benim ailemdede şeker hastası var annem ve onun tarafı ırsi eğer hamile kalırsam bana şeker yüklemesi yapacaklarmış diye biliyorum ?
Evet sizin şekeriniz yükselirse bebek aşırı kilo alıyor Hatta çok yükselirse hayatı riske giriyor. Ama ailenizde var diye illa çıkacak demek değil. Varsa diyet yaptırıyor size doktor. Bizde şeker hastası yok ama bebeğimin hızlı kilo almasından şüphelendi doktorum şeker yüklemesi yaptırdı. Şekerim çıktı diyet yaptım düştü sıkıntı olmadı

Bende bugun ovu ya basladım kızlar bugun 11.günüm genelde 16, 17veya 18. Günler olur yumurtlama bakalım bu ay nasıl olacak hepimizin hakkında hayırlısı olsun hala tam yüzde yüz istiyor değilim ama bir yerden başlamak lazım ne yapayım amann düşünmeyeceğim artık. Hayırlısı olsun sizden ne haber?

Kizlar bugun doktora gittim. Klomene basladik bugun. Insallah Subatta olur. Gerci ilk kullanimda basari orani ne bilmiyorum ama olur insallah

Kizlar bugun doktora gittim. Klomene basladik bugun. Insallah Subatta olur. Gerci ilk kullanimda basari orani ne bilmiyorum ama olur insallah
Niye olmasın olur inşallah

Reactions: BYV
Bebek konusunda mi %100 degilsin canim. Oyleyse acelen yoksa hic ovu falan yapip stresse girmesen 2 gunde bir akisina biraksan daha saglikli kuzum.

Hayırlı olsun. Benim 3. Kullanışımdı ilk ay yeteri buyukluk yoktu igne olamadım 2. Ay nasip olmadi bu ay yapacam bu işi ama ilk denemede hamile kalan arkadaslarimiz var kar perisinin topiğinde.

Hayırlı olsun. Benim 3. Kullanışımdı ilk ay yeteri buyukluk yoktu igne olamadım 2. Ay nasip olmadi bu ay yapacam bu işi ama ilk denemede hamile kalan arkadaslarimiz var kar perisinin topiğinde.
Saol canim. Insallah bizede nasip olur. Nornalde benim yumurtam oluyor catliyor ama bilmiyorum dr boyle uygun gordu. Kac mm olmasi gerekiyor igne icin. Bana ignedende bahsetmedi haftaya persembe gel dedi. Gittigimde mi soyler acaba? Yada igne olmadan kendisi catlarsa olur mu ki pek bilgim yok bu konuda

Igne olmadan da olabilir ama bu ilaçla birden çok yumurta geliştirip ihtimali arttirmak isteniliyor. Igne olmadan hamile kalan da cok. Ama igne soyle oluyo yeterli buyukluge ulastiginda en az iki yumurta igne vuruluyor igneden de 36 saat sonra ortalam catlama oluyor o saate iliski veriyor doktor. Biraz daha kontrollu olmaya calisiliyor. Benim doktor da su kadar mm gerekli igne yapicam filan gibi detay vermez ben de sormam acikcasi ne derse yaparim guveniyorum oma. Ilk ay ben gunde 5 tane kullandim bana yetmedi 1 tane yumurta gelismisti 1 tane kucuktu. O zaman igne yapmadi. 2. Ay iki tane yeterli buyuklukte vardi igne yapti ama kismrt olmadi. Bu ay da iki tane yeterli buyuklukte vardi iğnemi de cuma günü oldum. Bu ay nedense ben çok ümitliyim. hiç cift cizgi gormedigim icin gebelik testi yaptim. Igne etkisi ile ikinci cizgi cikiyor. Buraya attim dün ve bugün yaptiklarimi. Yarin 10 tane daha gelecek. Yapmaya devam edecem. Insallah ikinci cizgi hic kaybolmaz koyulasir.

Azmine ve umuduna hayran kaldim Allah tamamina erdirsin hayirlisiyla kavusursunuz insallah

Merhaba 2.cocuga nıyetlenenlerdenım oglum kardesı olsun cok istiyor hayırlısı bakalım suan adetımın 2. Gunu cuma gunu sogan suyun kuru zeytinyağ ve incir kurune baslıcam ıns bırseyler olur sat mart 8 beni de ekleyin lutfen hergun yazarım Allah isteyen herkse hayırlı saglıklı evlatlar ikram etsin

Bebek konusunda mi %100 degilsin canim. Oyleyse acelen yoksa hic ovu falan yapip stresse girmesen 2 gunde bir akisina biraksan daha saglikli kuzum.
Aynen 2.bebiş olacak ben valla kendime hiç güvenemiyorum... Muallaktayım hala..
Aslında haklısın akısına bırakmak en güzeli ama 2güne bir de olmaz o iş hem ev müsait değil hemde ben çalışıuırm çok yoruluyorum.. Bende ddm ovu yapayım sadece o günleri değerlendirelim

Reactions: BYV
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…