Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oğlum akrep çok neşeli naif sakin bi çocuktur. İlerde nolur bilemem ama
Benim kızımında yükseleni akrep akrep kardesi olsa ii anlasınlar diye düşünüyorum. Bende akrep olunca kendimden yola çıkarak iyi anlaşıyoruz kızımla... 2.de kız olsa fena olmaz yani Allah hayırlısını versin

Ay bak şimdi ne bileyim şimdiye kadar pek anlasamadımdı. Teraziyim ben. Bi catışma oldu hep inceden.

Bende aslan burcuyum, bebiş nasip olursa akreple baya didişiriz gibi olsun da yeter ki burcu tek derdimiz olsun

Bilinçaltı çok önemli... Bilinçaltınızı bu süreçte kullanın hanımlar... Hani düşünmedim sonrasında oldu diyen hatta akısına bıraktım oldu diyen hanımlar var ya aslında onlar bilinçaltını serbest bırakıyorlar... Olumsuz düşünceler gidiyor ondan vücut olumlu olana yöneliyor aslında o nedenle her gün uyumadan önce ve gün içinde olumlu düşüncelerle kendinize telkin de bulunun lütfen
Unutmayın neye inanırsanız o olur.
Kendinize bakış açınız olayların yöneticisidir.

Eklentiler

• IMG_20200101_155834.webp
    56,2 KB · Görüntüleme: 19
Bayıldım yazdiklarina kesinlikle katiliyorum , hatta aksamlari ayaklari tuzlu suda bekletmek negatifligi alir buda ek olsun vakit bulursaniz tavsiye ederim

Esimde aslan oda test edildi basarili iliski peki olayi astrolojiye baglamam

İyi bari akrep burcu hiç tanıdığım olmadı tecrübem yoktu o yüzden benim annem de koç burcu iki baskın karakteriz dediğim dedik ikimizde, olsun da benimki de öyle olsun napalım. Annemin senin çocuğunda senin gibi olsun duası kabul olmuş olur

Sayfası nedir

Di mi ya ben mesela kesin hamileyim. Bilinc altimda bunu döndürüyorum evrene de bunu söylüyorum.

Buarada kizlar benim bu ay gebelik varsa , yani bu iştah artisim buna bagliysa ben 9ay sonra yuvarlanirim buralarda yani kimilerinin baya istahi kapaniyormus , bir ortasini tuttursak iyi

Buarada kizlar benim bu ay gebelik varsa , yani bu iştah artisim buna bagliysa ben 9ay sonra yuvarlanirim buralarda yani kimilerinin baya istahi kapaniyormus , bir ortasini tuttursak iyi
Canısı bulantı donemin olursa o ara bi istah artisina ara vermis olursun korkma. Yuvarlansan da olur yeter ki anne ol

Canısı bulantı donemin olursa o ara bi istah artisina ara vermis olursun korkma. Yuvarlansan da olur yeter ki anne ol
Ol dedin bak beni bir heycan bastı düşün halimi belirti yaratmamaya calisiyorum rahat zaman gecirmek adina ama ,, bir sinsirella edasinda alttan alttan dinliyorum kendimi

Ol dedin bak beni bir heycan bastı düşün halimi belirti yaratmamaya calisiyorum rahat zaman gecirmek adina ama ,, bir sinsirella edasinda alttan alttan dinliyorum kendimi
Bende arada kasıklarda ağrı olmaya daha şimdiden başladı düşün artık. Belirtilerin asla önemi yok yasamadığım sey kalmadi ama insan yine de hissediyo bi degisiklk olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…