Ben çok dua aldım sayısız insandan, haberini duyan benim gibi hissedip ağlıyor sevincinden. Çok şükür kabul oldu dualarımız.. Rabbim sizlere de en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah. Ben ilk doktora gittiğimde aşılama yapalım dediler eşim çok yoğundu o dönem yapalım diye tutturursam tartışacağız dedim. Sonra acil ameliyat olmam gerekti. İyi ki tutturmamisim dedim şükrettim. Tüp bebek denedim gelişimi durdu ilaçla düşük yaptım, bu dünyada nasibi yokmuş dedim. 1.5 yıl sonra acil hastaneye yattım 17 gün hastanede kaldim iki ameliyat oldum. İyi ki olmamış şimdi 1.5 yaşında sefil olacaktı dedim. Dondurulmuş embriyolari transfer edelim dedik, hasimato antikorlarim yüksek çıktı, yine gelişimi durdurabilir diye beklemeye aldık. 3 aydır oto immün protokol diyeti yapıyorum, son bir aydır damardan glutatyon ve tiroid bezine lazer tedavisi aldım. 1 ay daha sürecekti tedavi sonraki tahlillere göre transfere gidecektik ki hamileyim

Şimdi diyorum ki bunca şeyden sonra böylece nasip ettiyse rabbim, bundan sonra da O'na emanet

İstemekten vazgeçmemek ama bazen de şartları çok zorlamamak lazım bunu öğrendim kendi yasadiklarimda..