Eger benim gerçekleşirse gebelik akrep olacak. Akrep kizlarla hiç anlasamam bari erkek olsun.Akrep burcumu oluyor bebisler
Bekliyoruz sabahıHERSEY sabır cnm yarın sabah yapcgm cnm ilk işim
Hoşgeldin canım aramiza. Allah senin de gönlune gore versin.Merhaba 2.cocuga nıyetlenenlerdenım oglum kardesı olsun cok istiyor hayırlısı bakalım suan adetımın 2. Gunu cuma gunu sogan suyun kuru zeytinyağ ve incir kurune baslıcam ıns bırseyler olur sat mart 8 beni de ekleyin lutfen hergun yazarım Allah isteyen herkse hayırlı saglıklı evlatlar ikram etsin
Tesekkurler ıns canımHoşgeldin canım aramiza. Allah senin de gönlune gore versin.
Akrebim bendeEger benim gerçekleşirse gebelik akrep olacak. Akrep kizlarla hiç anlasamam bari erkek olsun.
Hamilesınız catlatma ıgnesı falan olmadıysanız gecen 10 gun ıcınde bunun anlami hamılesınızKızlar yine test yapım dedim kafayi yedim iyiceelimde test vardı yarın doktora gidicem bakalim üsteki erken altaki normal
Kızlar yine test yapım dedim kafayi yedim iyiceelimde test vardı yarın doktora gidicem bakalim üsteki erken altaki normal
12 gun bugün iğne oldumHamilesınız catlatma ıgnesı falan olmadıysanız gecen 10 gun ıcınde bunun anlami hamılesınız
Evet canım ondan dolayı bende yokIphone da yokmus canim ben android kullaniyorum.
Inşallah dua edin tek istedigim bu suan❤❤Çok güzel , çok bariz bir sekilde bellilerhayırlı olsun diyelimmi
Ben daha once 2 asılama yaptırdım doktorum bana 10 gun gecmeden sakın test yapma hcg hormonu oldugu ıcın ıgnede hamile sanarsın kendini demıstı sonra burdan ogrendıgım ise surecın 15 gun olduguydu fakat ben 14.gun adet olmustum 2 asılamam da da yani hıc nasip bile olmamıştı test12 gun bugün iğne oldum
Benimki farkli biraz ben 3caydur deniyorum 5.gun yaptığımda iğneninr etkisi geçiyor hep cif çizgi görmedim bakalimBen daha once 2 asılama yaptırdım doktorum bana 10 gun gecmeden sakın test yapma hcg hormonu oldugu ıcın ıgnede hamile sanarsın kendini demıstı sonra burdan ogrendıgım ise surecın 15 gun olduguydu fakat ben 14.gun adet olmustum 2 asılamam da da yani hıc nasip bile olmamıştı test
İnşallah canım benim, herşey gönlünce olsunInşallah dua edin tek istedigim bu suan❤❤
Şu erken testleri sevemiyorum işe bu yüzden alttakinda var canim çizgi insallah yarın da kesinleşir. Bizi sevindirirsin.Kızlar yine test yapım dedim kafayi yedim iyiceelimde test vardı yarın doktora gidicem bakalim üsteki erken altaki normal
Oğlum akrep çok neşeli naif sakin bi çocuktur. İlerde nolur bilemem amaBende akrep burcuyumakrep olsun ne güzel
Ay bak şimdiAkrebim bendefakat yay burcuna dogru kayiyor bir cok ozelligim , akrepler çok fenaaa olsundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?