Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin canım aramiza. Allah senin de gönlune gore versin.

Kızlar yine test yapım dedim kafayi yedim iyice elimde test vardı yarın doktora gidicem bakalim üsteki erken altaki normal

Eklentiler

• 20200211_205145.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 40
12 gun bugün iğne oldum
Ben daha once 2 asılama yaptırdım doktorum bana 10 gun gecmeden sakın test yapma hcg hormonu oldugu ıcın ıgnede hamile sanarsın kendini demıstı sonra burdan ogrendıgım ise surecın 15 gun olduguydu fakat ben 14.gun adet olmustum 2 asılamam da da yani hıc nasip bile olmamıştı test

Benimki farkli biraz ben 3caydur deniyorum 5.gun yaptığımda iğneninr etkisi geçiyor hep cif çizgi görmedim bakalim

Evet tabi farklı olabilir ben asılama yaptıralı 8 yıl oldu belki senın gordugun tedavi farklı da olabilir ıns gebesındır ama yani genelde 2.cızgı hata vermez varsa bebek cıkar

Bende akrep burcuyum akrep olsun ne güzel

Kızlar yine test yapım dedim kafayi yedim iyice elimde test vardı yarın doktora gidicem bakalim üsteki erken altaki normal
Şu erken testleri sevemiyorum işe bu yüzden alttakinda var canim çizgi insallah yarın da kesinleşir. Bizi sevindirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…