Googledan gir at bebeğim. Belki sen gorememissindir biz gorururz.Bende negatif kızlarçift çıkmadı resimde atamadım buraya ya neden atılmıyor acep basıyorum dosya eklemeye hiç bisi çıkmıyor acilmiyor
Yok yok canm bariz belliTüh yaaFlaş tutup bak bi de
Çöpe attım canm kız içim rahatladı ayyyy demekki ağrılarım adet ağrısı gelir Bi kaç güne.. Oh vallaha nasıl. Rahatladım. Tereddütte kalmak kötü bir. Durum. Adet olayım da ovulasyon alayım bariGoogledan gir at bebeğim. Belki sen gorememissindir biz gorururz.
Ben uygulamadan giriyorum canim ama fotoyu googledan girip atiyorumKızlar bu sitenin uygulaması varmı yoksa sadece googleden mi girebiliyoruz
Rhatlamana sevindim canım al ovu birlikte takip ederizÇöpe attım canm kız içim rahatladı ayyyy demekki ağrılarım adet ağrısı gelir Bi kaç güne.. Oh vallaha nasıl. Rahatladım. Tereddütte kalmak kötü bir. Durum. Adet olayım da ovulasyon alayım bari
Test yap canım. 10 günden sonra çikar.Bugün 12.gunum göğüs ucum koyulasti siyah gibi pempeydi normelde anlamadim boyle olan varmi bide idrarım koyu bi renk
Aynı durumdayız, ben de çok istiyorum, 2 hafta geriden seni takipteyimmerhaba arkadaşlar 20 gün önce düşük yaptım. ilk adetten sonra denemey başlayacağım yine benide ekleyin listenize. kürtajdan sonra ne zaman adet olucam henüz bilmiyorum
Az önce yaptim 12 gun
Ben de burda inanılmaz rahatlıyorum herkescikler nasıl pozitif valla mervecimle de kitap okuyoruz bu çocuk hengamesine düştüm çoğu zevklerime ara vermiştim kitap okumaya döndüm rahatladım nasıl özlemişimYaa kizlar ne guzel herkes birbirine destek oluyorr iyiki katilmisim aranizayazdıklarınizi okudukca hepinizn icin ayri ayri heyecanlaniyorum valla
Perşembeyi bekliyorum ❤İkinci çizgi görünüyorkan ver bence
Hayırlı olsun canım mis gibi bir hamişsinAz önce yaptim 12 gun
Yarın haberini bekliyorumYa ona fırsat kalmadı hiç aklımada gelmedi hemşire kanı hemen aldı barkodu aldı gittim neysr nasip ya olursa olur olmazsa denemeye devam
Kız nasıl dayanacaksınPerşembeyi bekliyorum ❤
Inşallah canım bakalim ❤Hayırlı olsun canım mis gibi bir hamişsin ❤
Mecbur canim randevum persembe gunKız nasıl dayanacaksınben çatlardım
Ayyy o ağızın ballar yesinnnn yavruş inşallah yarın doktorda böyle derHayırlı olsun canım mis gibi bir hamişsin ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?