Evet canım 15 aylık oğlum var. İkinciyi düşünüyorum inşallahYok yok canm bariz belliSenin bitane daha i yawrun var
Uygulamanın adı ne canım yaa. Siteden girmek zor oluyor Mesajlar kaçıyor aradaBen uygulamadan giriyorum canim ama fotoyu googledan girip atiyorum
Bariz var 20-30’dur şu anda en az. Sağlık ocağında kan verseneAz önce yaptim 12 gun
Ben bal yesem olmaağğ mıAyyy o ağızın ballar yesinnnn yavruş inşallah yarın doktorda böyle der
Oh massallah minnakmis dahaEvet canım 15 aylık oğlum var. İkinciyi düşünüyorum inşallah
Geç oldu canım perşembeye kadar beklicem mecbur❤Bariz var 20-30’dur şu anda en az. Sağlık ocağında kan versene
İnşallah hayırlı haberler verirsin bizeİnşallah kuzum dua et
İnşallah çatlar çatır çatırrrrBen bal yesem olmaağğ mıbende yarın sabah doktora gidicem bakalım yumurtalarım çatlamış mı çatlamamış mı çatlamışsa kaç tanr çatlamış göreceğiz
İlk defa duydum böyle bişeyBen hamile kalmak için doktorum bana glifor şeker ilacı kullandirdi. Beni ilk muayenesinde ailede sanırım şeker hastası var dedi. Ama bende yoktu. Oyuzden vermişti. Ozaman ben bu ilaca gene başlayım aynı şekilde diyorum.
Olur ama az daha bekle istersen garanti olsunBenimde 31 ocakta aşılama yapıldı eğer ogunude sayarsak 12. Evde test yapsam belli olurmu acaba
Bende şöyle duydum benim ailemdede şeker hastası var annem ve onun tarafı ırsi eğer hamile kalırsam bana şeker yüklemesi yapacaklarmış diye biliyorum ?İlk defa duydum böyle bişey
Teşekkürler beklemek çok zor geliyor son zamanlar hiç gecmiyorOlur ama az daha bekle istersen garanti olsun
Ne kitabi kizz bende surekli okurum valla insan kafasina baska bi yere vermis oluyorr. :)Ben de burda inanılmaz rahatlıyorum herkescikler nasıl pozitif valla mervecimle de kitap okuyoruz bu çocuk hengamesine düştüm çoğu zevklerime ara vermiştim kitap okumaya döndüm rahatladım nasıl özlemişim
Var gibi silik çizgi canım bence 14.gün kan ver.Az önce yaptim 12 gun
Kadinlqr kulübu yaziyosun çıkiyor canım.Uygulamanın adı ne canım yaa. Siteden girmek zor oluyor Mesajlar kaçıyor arada
Hoşgeldin canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?