Hayat bana hep mücadele

Çok şükür bin şükür.. İnşallah bana ve cümle bekleyenlere nasip olsun hayırlısıyla kavuşmak
Bence de hiç takılmayın. Daha önce ovulasyon testleriyle kafayı yemiştim bir dönem. Psikolojik belirtiler yaşıyordum. Şimdi ise hiç beklentim yoktu, beslenme protokolünü ve diğer tedavileri tamamlayıp tahlillerimi yaptırım antikorlarim düştü ise transfere gidecektim. Adetim son 3 ayda geç geldi, erken geldi.. bu sefer de gecikince yine şaşırdı dedim hiç üstüme alınmadım. Cuma günü burnuma sabah evde iken kıymalı taze fasulye kokusu geldi, akşamüstü bir ogurtu tuttu yine aklıma gelmedi

En son cumartesi eczaneye tiroid ilacimi almaya gidince bir de test alayım menapoza mi giriyorum nooluyor teste bakayım da birşey yoksa doktora gideyim neden gecikti diye dedim. Pazar günü testi bir yaptım ki bordo C ve T

Bastım çığlığı

Arayınca belirti çok oluyor, umursamayinca da belirti olsa üstüne alinmiyor insan
Glifor vb metformin içeren ilaçları şeker hastası değilseniz kullanmayın. B12 yi düşürüp homosisteini yükseltiyor, Allah korusun inme riskini arttıran bir tablo bu. Ailede şeker hastası varsa ekmek, şeker, meyve , tahıllar ve hatta baklagilleri çıkarın hayatınızdan. Martta 3 yıl olacak bu şekilde besleniyorum ben, ne insülin direnci kaldı ne kilo ne de başka bir sıkıntım
Şeker yuklemesine gerek yok, 3 aylık şeker ortalaması, açlık insulini durumunuzu gösterir

Bir üstteki yanitim sizin için de faydalı olur..
Tahilsiz, şekersiz, meyvesiz beslenin ve aralıklı oruç şeklinde beslenin. Noolur ilaçlara bel bağlamayın beslenme doğru olunca hepsi çözülüyor
Sağolun

Darısı tüm bekleyenlerin başına