Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Okudugum kadariyla canim bebek olursa yumurta dollenirse rahminde kalinlasip bebegin tutunmasi icin ona yatak hazirlarmis. Buda o kalinlasmanin ve olursa tutunmasinin saglanmasi icinmis.
Bana dusuk tehlikem oldugunda vermislerdi yani gebelik olustuktan sonra. Asiri derecede uyku yapiyor

Helal olsun sana mücadelene hayran kaldım valla inşallah bebeğini de hayırlısıyla kucağına alacaksın ❤

Hayat bana hep mücadele Çok şükür bin şükür.. İnşallah bana ve cümle bekleyenlere nasip olsun hayırlısıyla kavuşmak
Ben kendime söz verdim bu ay belirti aramıycam diye belim de ağrısa göğsüm de diycem ki mevsimseldir hamileliğe yormuycam
Bence de hiç takılmayın. Daha önce ovulasyon testleriyle kafayı yemiştim bir dönem. Psikolojik belirtiler yaşıyordum. Şimdi ise hiç beklentim yoktu, beslenme protokolünü ve diğer tedavileri tamamlayıp tahlillerimi yaptırım antikorlarim düştü ise transfere gidecektim. Adetim son 3 ayda geç geldi, erken geldi.. bu sefer de gecikince yine şaşırdı dedim hiç üstüme alınmadım. Cuma günü burnuma sabah evde iken kıymalı taze fasulye kokusu geldi, akşamüstü bir ogurtu tuttu yine aklıma gelmedi En son cumartesi eczaneye tiroid ilacimi almaya gidince bir de test alayım menapoza mi giriyorum nooluyor teste bakayım da birşey yoksa doktora gideyim neden gecikti diye dedim. Pazar günü testi bir yaptım ki bordo C ve T Bastım çığlığı Arayınca belirti çok oluyor, umursamayinca da belirti olsa üstüne alinmiyor insan

Glifor vb metformin içeren ilaçları şeker hastası değilseniz kullanmayın. B12 yi düşürüp homosisteini yükseltiyor, Allah korusun inme riskini arttıran bir tablo bu. Ailede şeker hastası varsa ekmek, şeker, meyve , tahıllar ve hatta baklagilleri çıkarın hayatınızdan. Martta 3 yıl olacak bu şekilde besleniyorum ben, ne insülin direnci kaldı ne kilo ne de başka bir sıkıntım

Bende şöyle duydum benim ailemdede şeker hastası var annem ve onun tarafı ırsi eğer hamile kalırsam bana şeker yüklemesi yapacaklarmış diye biliyorum ?
Şeker yuklemesine gerek yok, 3 aylık şeker ortalaması, açlık insulini durumunuzu gösterir
Bir üstteki yanitim sizin için de faydalı olur..

Tahilsiz, şekersiz, meyvesiz beslenin ve aralıklı oruç şeklinde beslenin. Noolur ilaçlara bel bağlamayın beslenme doğru olunca hepsi çözülüyor

Azmine ve umuduna hayran kaldim Allah tamamina erdirsin hayirlisiyla kavusursunuz insallah
Sağolun
Darısı tüm bekleyenlerin başına

Hoşgeldin

Kızlar dün ile bugünü değerlendirdik inşallah beklemedeyim ben de ama dün gece çok sancılandım o kadar ağrıdı ki sol kasığım gezindim durdum gece boyu neden olmuş olabilir ki

Ovu kullanmicanmi canm
Ben hiç ovülasyon testi kullanmadım kullanmayo da düşünmüyorum canım çünkü yumurtamın çatladığı zamanı anlıyorum ee sabah da gidicem doktora yumurta takibi yapıcaz bakalım yumoşlarım çatlamış mı

Hayırlısı canım gerçekten bende sıkıldım her ay belirti aramaktan bu ay keyfime bakıcam vücut aşırı stres altında olduğu için gelmiyo bu bebeler

O jelden bana vermedi bilmiyorum neden. Belki yaptiklari tahlillerle ilgili bi fazlalik bi eksiklik bir sey gormuslerdir. yumurta gelismiyor derken. Yumurtamiz bir sikintimiz yoksa zaten gelisiyor bu ilaclar sansi arttirmak icin. Birden cok yumurta olsun daha cok sans olsun diye. Insallah senin de guzelce gelisir yumurtalarin igneni de olursun birlikte bekleriz.

Reactions: BYV
Guzel dualarinla hoş geldin canım. Ekliyorum. Sen ne zamandir istiyorsun bebis neler yaptin anlat bize istersen.

Kızlar dün ile bugünü değerlendirdik inşallah beklemedeyim ben de ama dün gece çok sancılandım o kadar ağrıdı ki sol kasığım gezindim durdum gece boyu neden olmuş olabilir ki
Yumurta çatlamistir canim benim igneden sonra çok oldu catlarken.

Bacimlar listeye eklemediğim biri varsa beni dürtsün. Kimseyi kırmak istemem.

Canım ben internetten aldım 30 tane ovulasyon 1erken gebelik 2normal gebelik testi 35 tl neden bukadar pahalı eczanede bizimkiler sahtemi acaba uada bozuk falanmıki
Yok ya internette çok sayıda satış yapabildiklerinden sürümden kazanma mantığı olabiliyor. Ben her seyimi internetten alırım.

Bende yeniyim son ader tarihim duphastonla oldum 29 ocakta. Beklenen adet tarihimde inşallah çift çizgiyi görmeyi ümit ettiğim için beklemiyorum
Kimse regl olmicak ki burda herkes hamile olcak ki Onlar aslında test yapacağımız tarihler diyelim. ama ben şimdiden her gün yapmaya başladım.

Kimse regl olmicak ki burda herkes hamile olcak ki Onlar aslında test yapacağımız tarihler diyelim. ama ben şimdiden her gün yapmaya başladım.
İnşallah canım amiinnnnn valla bende bekliyorum adetim gecikti ama normalde de düenziz oldgm.icin beklemeyi düşünüyorum bir muddet

Bence cıkar testte silik de olsa artık.
Öylemi diyorsun kuzum yarın alıp yapsammi artık bilemedim birden fazla ilişki oldu bide tahmin etmek zor oluyor eğer olduysa tuttytsa inşallah Rabbim versin evlatlarimmizi bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…