- 7 Şubat 2020
- 470
- 450
- 103
- 31
Bana dusuk tehlikem oldugunda vermislerdi yani gebelik olustuktan sonra. Asiri derecede uyku yapiyorOkudugum kadariyla canim bebek olursa yumurta dollenirse rahminde kalinlasip bebegin tutunmasi icin ona yatak hazirlarmis. Buda o kalinlasmanin ve olursa tutunmasinin saglanmasi icinmis.
Ay ben progestanla karistirdimm dogru bunu gebelikten once veriyorlarBana dusuk tehlikem oldugunda vermislerdi yani gebelik olustuktan sonra. Asiri derecede uyku yapiyor
Helal olsun sana mücadelene hayran kaldım valla inşallah bebeğini de hayırlısıyla kucağına alacaksın ❤
Bence de hiç takılmayın. Daha önce ovulasyon testleriyle kafayı yemiştim bir dönem. Psikolojik belirtiler yaşıyordum. Şimdi ise hiç beklentim yoktu, beslenme protokolünü ve diğer tedavileri tamamlayıp tahlillerimi yaptırım antikorlarim düştü ise transfere gidecektim. Adetim son 3 ayda geç geldi, erken geldi.. bu sefer de gecikince yine şaşırdı dedim hiç üstüme alınmadım. Cuma günü burnuma sabah evde iken kıymalı taze fasulye kokusu geldi, akşamüstü bir ogurtu tuttu yine aklıma gelmediBen kendime söz verdim bu ay belirti aramıycam diye belim de ağrısa göğsüm de diycem ki mevsimseldir hamileliğe yormuycam
Ben hamile kalmak için doktorum bana glifor şeker ilacı kullandirdi. Beni ilk muayenesinde ailede sanırım şeker hastası var dedi. Ama bende yoktu. Oyuzden vermişti. Ozaman ben bu ilaca gene başlayım aynı şekilde diyorum.
Şeker yuklemesine gerek yok, 3 aylık şeker ortalaması, açlık insulini durumunuzu gösterirBende şöyle duydum benim ailemdede şeker hastası var annem ve onun tarafı ırsi eğer hamile kalırsam bana şeker yüklemesi yapacaklarmış diye biliyorum ?
Tahilsiz, şekersiz, meyvesiz beslenin ve aralıklı oruç şeklinde beslenin. Noolur ilaçlara bel bağlamayın beslenme doğru olunca hepsi çözülüyorBenim ailemde de şeker hastası var, benim insülin direncim normal düzeyde çıkmıştı ama sürekli tatlı canım çekiyor kilo problemi yaşıyorum diye glukofen kullanmaya başladım bu ay. Çoğunluğun dediğine göre olumlu etkisi var bence denemekten zarar gelmez
SağolunAzmine ve umuduna hayran kaldimAllah tamamina erdirsin hayirlisiyla kavusursunuz insallah
HoşgeldinSelamün aleyküm kızlar Rabbim hepimize sağlıkla hayirlisiyla mucizelerimizi bu ay eğer olmadi bu sene için de evlatlarimizin varlığıyla lütuflandirsin❤ tez zamanda şu yüreklerimize ferahlık nasip etsin bu yolda yardimcimiz olsun ❤ benide ekler misiniz? Bat 25 Şubat
Ben hiç ovülasyon testi kullanmadım kullanmayo da düşünmüyorum canım çünkü yumurtamın çatladığı zamanı anlıyorum ee sabah da gidicem doktora yumurta takibi yapıcaz bakalım yumoşlarım çatlamış mıOvu kullanmicanmi canm
Hayırlısı canım gerçekten bende sıkıldım her ay belirti aramaktan bu ay keyfime bakıcam vücut aşırı stres altında olduğu için gelmiyo bu bebelerHayat bana hep mücadeleÇok şükür bin şükür.. İnşallah bana ve cümle bekleyenlere nasip olsun hayırlısıyla kavuşmak
Bence de hiç takılmayın. Daha önce ovulasyon testleriyle kafayı yemiştim bir dönem. Psikolojik belirtiler yaşıyordum. Şimdi ise hiç beklentim yoktu, beslenme protokolünü ve diğer tedavileri tamamlayıp tahlillerimi yaptırım antikorlarim düştü ise transfere gidecektim. Adetim son 3 ayda geç geldi, erken geldi.. bu sefer de gecikince yine şaşırdı dedim hiç üstüme alınmadım. Cuma günü burnuma sabah evde iken kıymalı taze fasulye kokusu geldi, akşamüstü bir ogurtu tuttu yine aklıma gelmediEn son cumartesi eczaneye tiroid ilacimi almaya gidince bir de test alayım menapoza mi giriyorum nooluyor teste bakayım da birşey yoksa doktora gideyim neden gecikti diye dedim. Pazar günü testi bir yaptım ki bordo C ve T Bastım çığlığı Arayınca belirti çok oluyor, umursamayinca da belirti olsa üstüne alinmiyor insan
Glifor vb metformin içeren ilaçları şeker hastası değilseniz kullanmayın. B12 yi düşürüp homosisteini yükseltiyor, Allah korusun inme riskini arttıran bir tablo bu. Ailede şeker hastası varsa ekmek, şeker, meyve , tahıllar ve hatta baklagilleri çıkarın hayatınızdan. Martta 3 yıl olacak bu şekilde besleniyorum ben, ne insülin direnci kaldı ne kilo ne de başka bir sıkıntım
Şeker yuklemesine gerek yok, 3 aylık şeker ortalaması, açlık insulini durumunuzu gösterir
Bir üstteki yanitim sizin için de faydalı olur..
Tahilsiz, şekersiz, meyvesiz beslenin ve aralıklı oruç şeklinde beslenin. Noolur ilaçlara bel bağlamayın beslenme doğru olunca hepsi çözülüyor
Sağolun
Darısı tüm bekleyenlerin başına
Geçen ay o progestan illeti yüzünden malak gibiydim galiba yarın doktor bana yüne kullan diyecekAy ben progestanla karistirdimm dogru bunu gebelikten once veriyorlar
O jelden bana vermedi bilmiyorum neden. Belki yaptiklari tahlillerle ilgili bi fazlalik bi eksiklik bir sey gormuslerdir.Anladim canim cevabin icin tesekkurler. Peki neden gelismiyor yumurta bununla ilgili ne diyorlar.? Hadi insallah Allahim umitlerini bosa cikarmasin bu ay tutsun insallah kaybolmaz koyulasarak devam eder.
Bana gunde 1 tane dedi 5 tane iyiymis. Birde jel yazdi al ama kullanma simdi dedi. Progesteron. Sen kullandin mi bundan
Guzel dualarinla hoş geldin canım. Ekliyorum. Sen ne zamandir istiyorsun bebis neler yaptin anlat bize istersen.Selamün aleyküm kızlar Rabbim hepimize sağlıkla hayirlisiyla mucizelerimizi bu ay eğer olmadi bu sene için de evlatlarimizin varlığıyla lütuflandirsin❤ tez zamanda şu yüreklerimize ferahlık nasip etsin bu yolda yardimcimiz olsun ❤ benide ekler misiniz? Bat 25 Şubat
Yumurta çatlamistir canim benim igneden sonra çok oldu catlarken.Kızlar dün ile bugünü değerlendirdik inşallah beklemedeyim ben de ama dün gece çok sancılandım o kadar ağrıdı ki sol kasığım gezindim durdum gece boyu neden olmuş olabilir ki
Canım ben internetten aldım 30 tane ovulasyon 1erken gebelik 2normal gebelik testi 35 tl neden bukadar pahalı eczanede bizimkiler sahtemi acaba uada bozuk falanmıkiKızlar sordum eczaneye erken gebelik testi 20 tlmis yuhhh. Ovulasyon 5li 35 tlmis yok artık
Yok ya internette çok sayıda satış yapabildiklerinden sürümden kazanma mantığı olabiliyor. Ben her seyimi internetten alırım.Canım ben internetten aldım 30 tane ovulasyon 1erken gebelik 2normal gebelik testi 35 tl neden bukadar pahalı eczanede bizimkiler sahtemi acaba uada bozuk falanmıki
Bende yeniyimBacimlar listeye eklemediğim biri varsa beni dürtsün. Kimseyi kırmak istemem.
Kimse regl olmicak ki burda herkes hamile olcak kiBende yeniyimson ader tarihim duphastonla oldum 29 ocakta. Beklenen adet tarihimde inşallah çift çizgiyi görmeyi ümit ettiğim için beklemiyorum
İnşallah canım amiinnnnn valla bende bekliyorum adetim gecikti ama normalde de düenziz oldgm.icin beklemeyi düşünüyorum bir muddetKimse regl olmicak ki burda herkes hamile olcak kiOnlar aslında test yapacağımız tarihler diyelim. ama ben şimdiden her gün yapmaya başladım.
Bence cıkar testte silik de olsa artık.İnşallah canım amiinnnnn valla bende bekliyorum adetim gecikti ama normalde de düenziz oldgm.icin beklemeyi düşünüyorum bir muddet
Öylemi diyorsun kuzum yarın alıp yapsammi artık bilemedim birden fazla ilişki oldu bide tahmin etmek zor oluyor eğer olduysa tuttytsa inşallah Rabbim versin evlatlarimmizi bizeBence cıkar testte silik de olsa artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?