- 7 Şubat 2020
- 470
- 450
- 103
- 31
Hepsi stres sen kan ver rahatla.Yumurtlamadan beri goguslerim hep agriyor bugunde adet olacakmisim gibi sancilarim basladi. Stresten mi hep bunlar ben mi abartiyorum
Hoşgeldiiin. Insallah hepimiz hamile kalıcaz bu ay.Bende varım kızlar bat 6 mart doğal yoldan bekliyorum uzun süredir bekliyorum şimdiye kadar hiç olmadı ama yine de bekliyorum eşimde morfoloji sorunu var benim de fsh 10.8 ama amh test sonucum cok guzel ciktir fsh tek basina ne kadar etkiler bilmiyorum ama ışte benim de hikaye böyle kızlar bu topik Uğur getirsin herkeseee
HosbulduuuuuumHoşgeldiiin. Insallah hepimiz hamile kalıcaz bu ay.
Bi hafta var ama cikar dimi kanda bende oyle dusundum.Hepsi stres sen kan ver rahatla.
Kanda çıkar canım. Ver yarın olmazsa bi daha verirsin kan senin damar senin.Bi hafta var ama cikar dimi kanda bende oyle dusundum.
Ahahha ilahi yaa yarin veririm allahtan saglik ocagi karsimda hemen yoksa hic bi kuvvet beni disari cikaramazdiKanda çıkar canım. Ver yarın olmazsa bi daha verirsin kan senin damar senin.
Bu ay beynimi rahat bıraktım çocuk için görev bilinci oluşuyodu bu ay canımız ne zaman isterse o zaman ilişki yaşıycaz evrene dualarıma hamile kalıcam ben inanıyorum mesajı gönderiyorum sürekli ama bu ay cidden kafam çok rahat en önemlisi bacak dikmenin beni çok gerdiğini biliyorum bunu bile yapmıyorum bu konuda doktorum da rahatlattı beni gerçekten bilinçaltımızda ne hatıyosa kaderimiz onunla mücadele ettiriyo bizi bundan sonra evrene mesajım ben hamile kalacağım rabbimin izniyle olacak çünkü o ol der ve olurBilinçaltı çok önemli... Bilinçaltınızı bu süreçte kullanın hanımlar... Hani düşünmedim sonrasında oldu diyen hatta akısına bıraktım oldu diyen hanımlar var ya aslında onlar bilinçaltını serbest bırakıyorlar... Olumsuz düşünceler gidiyor ondan vücut olumlu olana yöneliyor aslındao nedenle her gün uyumadan önce ve gün içinde olumlu düşüncelerle kendinize telkin de bulunun lütfen
Unutmayın neye inanırsanız o olur.
Kendinize bakış açınız olayların yöneticisidir.
Benim de iştahım kapanır inşallahBuarada kizlar benim bu ay gebelik varsa , yani bu iştah artisim buna bagliysa ben 9ay sonra yuvarlanirim buralardayani kimilerinin baya istahi kapaniyormus , bir ortasini tuttursak iyi
hayır canım belirtilere aldanmıyoruz bu sefer vücudumuzun bizimle oyun oynamasına müsade etmeyeceğizBende arada kasıklarda ağrı olmaya daha şimdiden başladı düşün artık. Belirtilerin asla önemi yok yasamadığım sey kalmadi ama insan yine de hissediyo bi degisiklk olunca
Anladim canim cevabin icin tesekkurler. Peki neden gelismiyor yumurta bununla ilgili ne diyorlar.? Hadi insallah Allahim umitlerini bosa cikarmasin bu ay tutsun insallah kaybolmaz koyulasarak devam eder.Igne olmadan da olabilir ama bu ilaçla birden çok yumurta geliştirip ihtimali arttirmak isteniliyor. Igne olmadan hamile kalan da cok. Ama igne soyle oluyo yeterli buyukluge ulastiginda en az iki yumurta igne vuruluyor igneden de 36 saat sonra ortalam catlama oluyor o saate iliski veriyor doktor. Biraz daha kontrollu olmaya calisiliyor. Benim doktor da su kadar mm gerekli igne yapicam filan gibi detay vermez ben de sormam acikcasi ne derse yaparim guveniyorum oma. Ilk ay ben gunde 5 tane kullandim bana yetmedi 1 tane yumurta gelismisti 1 tane kucuktu. O zaman igne yapmadi. 2. Ay iki tane yeterli buyuklukte vardi igne yapti ama kismrt olmadi. Bu ay da iki tane yeterli buyuklukte vardi iğnemi de cuma günü oldum. Bu ay nedense ben çok ümitliyim.hiç cift cizgi gormedigim icin gebelik testi yaptim. Igne etkisi ile ikinci cizgi cikiyor. Buraya attim dün ve bugün yaptiklarimi. Yarin 10 tane daha gelecek. Yapmaya devam edecem. Insallah ikinci cizgi hic kaybolmaz koyulasir.
Attım canm sanaSayfası nedir
Ovu kullanmicanmi canmBu ay beynimi rahat bıraktım çocuk için görev bilinci oluşuyodu bu ay canımız ne zaman isterse o zaman ilişki yaşıycaz evrene dualarıma hamile kalıcam ben inanıyorum mesajı gönderiyorum sürekli ama bu ay cidden kafam çok rahat en önemlisi bacak dikmenin beni çok gerdiğini biliyorum bunu bile yapmıyorum bu konuda doktorum da rahatlattı beni gerçekten bilinçaltımızda ne hatıyosa kaderimiz onunla mücadele ettiriyo bizi bundan sonra evrene mesajım ben hamile kalacağım rabbimin izniyle olacak çünkü o ol der ve olur ❤ Bu kadar
Bebek tutucu o progesteron. Bebis olunca kullanicanAnladim canim cevabin icin tesekkurler. Peki neden gelismiyor yumurta bununla ilgili ne diyorlar.? Hadi insallah Allahim umitlerini bosa cikarmasin bu ay tutsun insallah kaybolmaz koyulasarak devam eder.
Bana gunde 1 tane dedi 5 tane iyiymis. Birde jel yazdi al ama kullanma simdi dedi. Progesteron. Sen kullandin mi bundan
Ne oyunlar ne oyunlar ahhhBenim de iştahım kapanır inşallah
hayır canım belirtilere aldanmıyoruz bu sefer vücudumuzun bizimle oyun oynamasına müsade etmeyeceğiz
Okudugum kadariyla canim bebek olursa yumurta dollenirse rahminde kalinlasip bebegin tutunmasi icin ona yatak hazirlarmis. Buda o kalinlasmanin ve olursa tutunmasinin saglanmasi icinmis.Bebek tutucu o progesteron. Bebis olunca kullanicaninşallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?