Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bu ne kadr stresli bi surec tam bi hafta kaldi adetime. En erken ne zaman yapsam belli olur ben bi hafta daha bekleyemem bu gidisle. Kan mi versem acaba yarin

Yumurtlamadan beri goguslerim hep agriyor bugunde adet olacakmisim gibi sancilarim basladi. Stresten mi hep bunlar ben mi abartiyorum

Bende varım kızlar bat 6 mart doğal yoldan bekliyorum uzun süredir bekliyorum şimdiye kadar hiç olmadı ama yine de bekliyorum eşimde morfoloji sorunu var benim de fsh 10.8 ama amh test sonucum cok guzel ciktir fsh tek basina ne kadar etkiler bilmiyorum ama ışte benim de hikaye böyle kızlar bu topik Uğur getirsin herkeseee

Hoşgeldiiin. Insallah hepimiz hamile kalıcaz bu ay.

Doktora da gecikti adetim derim artik yoksa hayatta yaptirmaz tahlili herseyi soruyorr

Bu ay beynimi rahat bıraktım çocuk için görev bilinci oluşuyodu bu ay canımız ne zaman isterse o zaman ilişki yaşıycaz evrene dualarıma hamile kalıcam ben inanıyorum mesajı gönderiyorum sürekli ama bu ay cidden kafam çok rahat en önemlisi bacak dikmenin beni çok gerdiğini biliyorum bunu bile yapmıyorum bu konuda doktorum da rahatlattı beni gerçekten bilinçaltımızda ne hatıyosa kaderimiz onunla mücadele ettiriyo bizi bundan sonra evrene mesajım ben hamile kalacağım rabbimin izniyle olacak çünkü o ol der ve olur Bu kadar

Buarada kizlar benim bu ay gebelik varsa , yani bu iştah artisim buna bagliysa ben 9ay sonra yuvarlanirim buralarda yani kimilerinin baya istahi kapaniyormus , bir ortasini tuttursak iyi
Benim de iştahım kapanır inşallah
Bende arada kasıklarda ağrı olmaya daha şimdiden başladı düşün artık. Belirtilerin asla önemi yok yasamadığım sey kalmadi ama insan yine de hissediyo bi degisiklk olunca
hayır canım belirtilere aldanmıyoruz bu sefer vücudumuzun bizimle oyun oynamasına müsade etmeyeceğiz

Anladim canim cevabin icin tesekkurler. Peki neden gelismiyor yumurta bununla ilgili ne diyorlar.? Hadi insallah Allahim umitlerini bosa cikarmasin bu ay tutsun insallah kaybolmaz koyulasarak devam eder.
Bana gunde 1 tane dedi 5 tane iyiymis. Birde jel yazdi al ama kullanma simdi dedi. Progesteron. Sen kullandin mi bundan

Ovu kullanmicanmi canm

Bebek tutucu o progesteron. Bebis olunca kullanican inşallah olur

Bebek tutucu o progesteron. Bebis olunca kullanican inşallah olur
Okudugum kadariyla canim bebek olursa yumurta dollenirse rahminde kalinlasip bebegin tutunmasi icin ona yatak hazirlarmis. Buda o kalinlasmanin ve olursa tutunmasinin saglanmasi icinmis.

Selamün aleyküm kızlar Rabbim hepimize sağlıkla hayirlisiyla mucizelerimizi bu ay eğer olmadi bu sene için de evlatlarimizin varlığıyla lütuflandirsin❤ tez zamanda şu yüreklerimize ferahlık nasip etsin bu yolda yardimcimiz olsun❤ benide ekler misiniz? Bat 25 Şubat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…