Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öylemi diyorsun kuzum yarın alıp yapsammi artık bilemedim birden fazla ilişki oldu bide tahmin etmek zor oluyor eğer olduysa tuttytsa inşallah Rabbim versin evlatlarimmizi bize
Dene canım sonuc ne olursa olsun rahatliyo insan

Günaydın bebeklerim. Bugün de kasık ağrısı var yine bende. Böyle olunca ister istemez heyecan oluyor. Çok erken daha ama acaba yerleşirken mi hissediyorum. Ya da acaba bende mucizevi bir sekilde belirtiler erken mi başladı diyorum.

Günaydın canım yerleşerken hissediyor olabilirsin

Günaydın
Sabır , biraz sabır ... Allah'ın izniyle hepsini yaşayacaksın

Günaydın
Sabır , biraz sabır ... Allah'ın izniyle hepsini yaşayacaksın
Dün yazdıklarından çok etkilendim...Kendimi çok hırpaladığımı zarar verdigimi farkettim. Ilk adet sonrası herseyi akışına bırakmaya karar verdim, ne ovulasyon testi ne baska birsey o teslimiyet duygusu oturdu içime

Amin insallah. Ben burayı biraz da günlük gibi kulandığımdan her anımı, her halimi yazıyorum.
Yaz canım tabii ki sorun yok , ben destek olsun diye yanitladim.. Sükunet iyidir, stres anneye de bebise de yaramaz

Kese için ne zaman gidecektin sen?
Yarın akşam 5 te randevum Hayırlısıyla görelim inşallah

Daha geçen aylarda araladim kendimi, kardeşim eşinin test fotosunu gönderince koptum. Annemlere doktordan sonra söylediler , annem öğrenip de onun gözlerinin içi gülüyor görünce kahroldum benim 9 senedir veremediğim torunu kardeşim 4 ayda veriyordu. Günlerce agladim, eşim ağlarken gördü nooldu diyor, hala oluyorum dedim e neden agliyorsun kötü birşey değil ki dedi çocuk gibi ben hala olmak istemiyorum ben anne olmak istiyorum diye ağladım. Yakın bir şehirde oturuyorlar, annem gitti ben gidemedim, dedim şimdi gidince ağlarım onların da canını sıkarım en iyisi hiç görmeyeyim bu ara Sonra yine toparladım kendimi Allah'ım sen kime ne vereceğini biliyorsun, isyan etmiyorum ama nefsim ağır basıyor böyle arada dedim durdum kendi kendime.. Düşün bir yandan canımın canı geliyor diye çılgınca seviniyorum bir yandan ben de istiyorum diyorum.. Ama benim imtihanim da böyleymiş, önce kardeşimin sonra kuzenimin haberini aldım. Kuzenim bana nasıl söyleyeceğini düşünmüş durmuş, annemlere nasıl söyleyeceğim ablama demiş. Ama ben bu durumda sinandigimi düşünüyorum, ikisini de öğrenip beylerden güzel eylersin, vakit saati sen biliyorsun, bekliyorum sabrediyorum dedim. Diyorum ya 1 ay daha vardi hasimato ile ilgili tedavi sürecinde .. asıl sürecim sonrasında başlayacaktı. Rabbim sabrın ve mücadelenin mükafatı olan emanetine layık gördü diyorum şimdi çok şükür , bin şükür yaratılmış her ruhun dünyaya teşrif edeceği vakit saat belli, bak 2 dondurulmuş embriyom var ama 4 yıldır bekliyorlar Hakkımızda hayırlı olanı hayırlı zamanda görelim insallah

anladım canım. banada tam 23 gün oldu bugün nasibimizde yokmuş diyip önümüze bakıcaz bu benim 2. düşüğüm. senin ilk sanırım. sana tavsiyem bütün tetslerini yaptır
Ilk..testleri yaptıracağım, bir kısmından başladım bile Nasip degilmiş geçmiş sayfayı kapattım, önümüze bakacağız

Bu arada sat tan sonra 36. Günde yapılan bhcg 2213 çıktı benim. Kuzenim benim 1000 kusurdu ikiz olmasın diyor
Tabii ki ikiz ise duble mucize olur benim için ama merak ettim sizin kaçıncı gün kaçtı yazar mısınız?
Sat 6 ocakti, tahlil 10 Şubat'ta yapıldı

Ilk..testleri yaptıracağım, bir kısmından başladım bile Nasip degilmiş geçmiş sayfayı kapattım, önümüze bakacağız
Aynen öyle böyle durumlarda insan daha çok gaza geliyor ve hemen istiyor anne olmayı. doktor korunma verdimi? bide hangi testleri yaptırıyorsun

Aynen öyle böyle durumlarda insan daha çok gaza geliyor ve hemen istiyor anne olmayı. doktor korunma verdimi? bide hangi testleri yaptırıyorsun
Bir iki ay korun dedi,haftaya kontrolüm var o zaman net tarih verecek, insallah bir ay der benden kromozom analizi ve trombofili paneli istendi, eşim de kromozom analizi için kan verdi sadece, bebege de kromozom analizi yapilacakmis

Bir iki ay korun dedi,haftaya kontrolüm var o zaman net tarih verecek, insallah bir ay der benden kromozom analizi ve trombofili paneli istendi, eşim de kromozom analizi için kan verdi sadece, bebege de kromozom analizi yapilacakmis
Hadi inşallah 1 adet gör başla çalışmalara der. sanki insan kendini daha hazır hissediyor. genetik testler yapılıyor yani çok iyi olmuş ama çok geç çıkıyor sonuçlar

Hadi inşallah 1 adet gör başla çalışmalara der. sanki insan kendini daha hazır hissediyor. genetik testler yapılıyor yani çok iyi olmuş ama çok geç çıkıyor sonuçlar
Maalesef 1.5-2 ayda çıkıyormuş inşallah 1.5ayda çıkarsa ve adetim cok gecikmezse tam aynı tarihlere denk gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…