Dene canım sonuc ne olursa olsun rahatliyo insanÖylemi diyorsun kuzum yarın alıp yapsammi artık bilemedim birden fazla ilişki oldu bide tahmin etmek zor oluyor eğer olduysa tuttytsa inşallah Rabbim versin evlatlarimmizi bize
Günaydın canım yerleşerken hissediyor olabilirsinGünaydın bebeklerim. Bugün de kasık ağrısı var yine bende.Böyle olunca ister istemez heyecan oluyor. Çok erken daha ama acaba yerleşirken mi hissediyorum. Ya da acaba bende mucizevi bir sekilde belirtiler erken mi başladı diyorum.
Ya işte inşallah diyoruz.Günaydın canım yerleşerken hissediyor olabilirsin
GünaydınGünaydın bebeklerim. Bugün de kasık ağrısı var yine bende.Böyle olunca ister istemez heyecan oluyor. Çok erken daha ama acaba yerleşirken mi hissediyorum. Ya da acaba bende mucizevi bir sekilde belirtiler erken mi başladı diyorum.
Amin insallah. Ben burayı biraz da günlük gibi kulandığımdan her anımı, her halimi yazıyorum.Günaydın
Sabır , biraz sabır ... Allah'ın izniyle hepsini yaşayacaksın
Kese için ne zaman gidecektin sen?Günaydın
Dün yazdıklarından çok etkilendim...Kendimi çok hırpaladığımı zarar verdigimi farkettim. Ilk adet sonrası herseyi akışına bırakmaya karar verdim, ne ovulasyon testi ne baska birsey o teslimiyet duygusu oturdu içimeGünaydın
sen ne zaman kürtaj oldun canımAynı durumdayız, ben de çok istiyorum, 2 hafta geriden seni takipteyiminşallah kavuşuruz en kısa zamanda
Bugün tam bir hafta oldu, bu saatlerde hastane yolundaydım..sen ne zaman kürtaj oldun canım
anladım canım. banada tam 23 gün oldu bugün nasibimizde yokmuş diyip önümüze bakıcaz bu benim 2. düşüğüm. senin ilk sanırım. sana tavsiyem bütün tetslerini yaptırBugün tam bir hafta oldu, bu saatlerde hastane yolundaydım..
Yaz canım tabii ki sorun yok , ben destek olsun diye yanitladim.. Sükunet iyidir, stres anneye de bebise de yaramazAmin insallah. Ben burayı biraz da günlük gibi kulandığımdan her anımı, her halimi yazıyorum.
Yarın akşam 5 te randevumKese için ne zaman gidecektin sen?
Daha geçen aylarda araladim kendimi, kardeşim eşinin test fotosunu gönderince koptum. Annemlere doktordan sonra söylediler , annem öğrenip de onun gözlerinin içi gülüyor görünce kahroldum benim 9 senedir veremediğim torunu kardeşim 4 ayda veriyordu. Günlerce agladim, eşim ağlarken gördü nooldu diyor, hala oluyorum dedim e neden agliyorsun kötü birşey değil ki dedi çocuk gibi ben hala olmak istemiyorum ben anne olmak istiyorum diye ağladım. Yakın bir şehirde oturuyorlar, annem gitti ben gidemedim, dedim şimdi gidince ağlarım onların da canını sıkarım en iyisi hiç görmeyeyim bu araDün yazdıklarından çok etkilendim...Kendimi çok hırpaladığımı zarar verdigimi farkettim. Ilk adet sonrası herseyi akışına bırakmaya karar verdim, ne ovulasyon testi ne baska birsey o teslimiyet duygusu oturdu içime
Ilk..testleri yaptıracağım, bir kısmından başladım bileanladım canım. banada tam 23 gün oldu bugün nasibimizde yokmuş diyip önümüze bakıcaz bu benim 2. düşüğüm. senin ilk sanırım. sana tavsiyem bütün tetslerini yaptır
Aynen öyle böyle durumlarda insan daha çok gaza geliyor ve hemen istiyor anne olmayı. doktor korunma verdimi? bide hangi testleri yaptırıyorsunIlk..testleri yaptıracağım, bir kısmından başladım bileNasip degilmiş geçmiş sayfayı kapattım, önümüze bakacağız
Bir iki ay korun dedi,haftaya kontrolüm var o zaman net tarih verecek, insallah bir ay derAynen öyle böyle durumlarda insan daha çok gaza geliyor ve hemen istiyor anne olmayı. doktor korunma verdimi? bide hangi testleri yaptırıyorsun
Hadi inşallah 1 adet gör başla çalışmalara der. sanki insan kendini daha hazır hissediyor. genetik testler yapılıyor yani çok iyi olmuş ama çok geç çıkıyor sonuçlarBir iki ay korun dedi,haftaya kontrolüm var o zaman net tarih verecek, insallah bir ay derbenden kromozom analizi ve trombofili paneli istendi, eşim de kromozom analizi için kan verdi sadece, bebege de kromozom analizi yapilacakmis
Aynen oyle bi hale geliyorsun ki ben gece gündüz uyuyordum evd3 cocuk olmasina ragmen uyudugumu anlamiyordum oturdugum yerdeGeçen ay o progestan illeti yüzünden malak gibiydim galiba yarın doktor bana yüne kullan diyecek
Maalesef 1.5-2 ayda çıkıyormuşHadi inşallah 1 adet gör başla çalışmalara der. sanki insan kendini daha hazır hissediyor. genetik testler yapılıyor yani çok iyi olmuş ama çok geç çıkıyor sonuçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?