Valla onaylı falan mis sordum çok güzel dolar hamile kalanda çok varCanım ben internetten aldım 30 tane ovulasyon 1erken gebelik 2normal gebelik testi 35 tl neden bukadar pahalı eczanede bizimkiler sahtemi acaba uada bozuk falanmıki
Valla canm ben hic hatirlamiorum degerlerim kacti ama dollenme zamanina bagli olarak sennki normal cikiyor olabilir. Surekli ikiye katlaniyor deger bu bana normal geldi. Ama yinede ikizz olsun cok isteriizz cifte mutlulukkkk :)Bu arada sat tan sonra 36. Günde yapılan bhcg 2213 çıktı benim. Kuzenim benim 1000 kusurdu ikiz olmasın diyor
Tabii ki ikiz ise duble mucize olur benim için ama merak ettim sizin kaçıncı gün kaçtı yazar mısınız?
Sat 6 ocakti, tahlil 10 Şubat'ta yapıldı
Allahtan hayırlısı canım ikimiz içinde. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsinMaalesef 1.5-2 ayda çıkıyormuşinşallah 1.5ayda çıkarsa ve adetim cok gecikmezse tam aynı tarihlere denk gelecek
Benim 6 gün geciktiginde 100dü, sonra hizla katlanarak artti, gec dollenmeydi benimkisi, herkeste dollenme gunune gore bunyeye gore farkli artiyor bunu karşılaştırmak cok mumkun olmuyor canim, sağlıklı bebişin ya da ikizin olur inşallahBu arada sat tan sonra 36. Günde yapılan bhcg 2213 çıktı benim. Kuzenim benim 1000 kusurdu ikiz olmasın diyor
Tabii ki ikiz ise duble mucize olur benim için ama merak ettim sizin kaçıncı gün kaçtı yazar mısınız?
Sat 6 ocakti, tahlil 10 Şubat'ta yapıldı
Amin kuzum, gelecek o günler inşallahAllahtan hayırlısı canım ikimiz içinde. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin
merve senin hatrina yaptim ignein 7.gunu benimde etkisi azalmis cokDene canım sonuc ne olursa olsun rahatliyo insan
Neden dusuk oldu bi aciklama yaptilar mi ben iki kere dusuk yaptim ve neden oldugunu soylemediler. Bu seferde aynisini olcak diye bi korku var icimdeanladım canım. banada tam 23 gün oldu bugün nasibimizde yokmuş diyip önümüze bakıcaz bu benim 2. düşüğüm. senin ilk sanırım. sana tavsiyem bütün tetslerini yaptır
Olsun canım insallah 14.gün sonuç guzel olsun.merve senin hatrina yaptim ignein 7.gunu benimde etkisi azalmis cok
Olmadı cnm olmadı ama üzüldüm birazcık çok üzülme dim ve herseyını hayırlısı artık cnm
O zaman hemen toparlanıyoruz yeni aya odaklanıyoruz.Olmadı cnm olmadı ama üzüldüm birazcık çok üzülme dim ve herseyını hayırlısı artık cnm
AYNEN OYLE CNM BEN AYNENO zaman hemen toparlanıyoruz yeni aya odaklanıyoruz.Sonuçta Rabbim en doğru zamanda verecek.
aminOlsun canım insallah 14.gün sonuç guzel olsun.
Günaydınlar canlar Elimde test yok.simdi hiç bugün alıp yapicam insallah bı savahlari yataktan kalkamiyom acayip halsiz oluyom ya havalardan yada bebekten diom insallah beebktendir diommkendi kendime Allah'ım gönlümüzdeki versin hepimize inşallahDene canım sonuc ne olursa olsun rahatliyo insan
Bebektendir insallaahGünaydınlar canlar Elimde test yok.simdi hiç bugün alıp yapicam insallah bı savahlari yataktan kalkamiyom acayip halsiz oluyom ya havalardan yada bebekten diom insallah beebktendir diommkendi kendime Allah'ım gönlümüzdeki versin hepimize inşallah
İlk haftalar iştah artıyor ama bulantı baslayınca hersey kokmaya baslıyor yiyemiyorsun ben tam 8 ay bulantı cektım fakat son 2ayda sıddetlı bulantıya ragmen ıstahımı onleyemedım 16 kılo aldım 15 ı gıttı bir kac yılda o yuzden saglıklı oldugu surece sal gitsin 5.5 yıl bekleyen bir anne olarak o bulantı lar bile bana nimettı Allah hepinize yasatsınBuarada kizlar benim bu ay gebelik varsa , yani bu iştah artisim buna bagliysa ben 9ay sonra yuvarlanirim buralardayani kimilerinin baya istahi kapaniyormus , bir ortasini tuttursak iyi
Aynı gun bat imiz benim bugun adetımın 3.gunu 5.gunu olsun sogan kuru ile zeytinyağ ıncır kurune baslıcam hayırlısı hakkımızdaMerhaba. Bende düşünüyorum inşallahBAT 8 Mart. Hakkımızda hayırlısı olsun
İnşallah canım amiiiinnnnnnBebektendir insallaah
Cnm yaptın mı testKızlar ben de test yapsam mı yarınya test boş çıkarsa verdiğim. Paraya uzulucem. Daha bide ovulasyon testi Alicam ona para verilecek fikirlerinizi bekliyorum
Prolaktini biliyor musun bilmeden kullanma. Yükseltirsin gebeliği engeller. Ben sadece hayıt kullancam bu ayAynı gun bat imiz benim bugun adetımın 3.gunu 5.gunu olsun sogan kuru ile zeytinyağ ıncır kurune baslıcam hayırlısı hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?