Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla canm ben hic hatirlamiorum degerlerim kacti ama dollenme zamanina bagli olarak sennki normal cikiyor olabilir. Surekli ikiye katlaniyor deger bu bana normal geldi. Ama yinede ikizz olsun cok isteriizz cifte mutlulukkkk :)

Benim 6 gün geciktiginde 100dü, sonra hizla katlanarak artti, gec dollenmeydi benimkisi, herkeste dollenme gunune gore bunyeye gore farkli artiyor bunu karşılaştırmak cok mumkun olmuyor canim, sağlıklı bebişin ya da ikizin olur inşallah

anladım canım. banada tam 23 gün oldu bugün nasibimizde yokmuş diyip önümüze bakıcaz bu benim 2. düşüğüm. senin ilk sanırım. sana tavsiyem bütün tetslerini yaptır
Neden dusuk oldu bi aciklama yaptilar mi ben iki kere dusuk yaptim ve neden oldugunu soylemediler. Bu seferde aynisini olcak diye bi korku var icimde

O zaman hemen toparlanıyoruz yeni aya odaklanıyoruz. Sonuçta Rabbim en doğru zamanda verecek.
AYNEN OYLE CNM BEN AYNEN HA BELKI DE DAHA GEÇ TUTUNDU BELKI CIKAR CNM HERSEY İN HAYIRLISI ONUN İÇİN DE CNM YINE KLOMEN KULLANACGIM VE GUNDE 1 DEFA 2 TANE ALACGIM HAYIRLISI BAKALIM SİZLERDEN GÜZEL HABER ALALIM

Dene canım sonuc ne olursa olsun rahatliyo insan
Günaydınlar canlar Elimde test yok.simdi hiç bugün alıp yapicam insallah bı savahlari yataktan kalkamiyom acayip halsiz oluyom ya havalardan yada bebekten diom insallah beebktendir diommkendi kendime Allah'ım gönlümüzdeki versin hepimize inşallah

Bebektendir insallaah

Buarada kizlar benim bu ay gebelik varsa , yani bu iştah artisim buna bagliysa ben 9ay sonra yuvarlanirim buralarda yani kimilerinin baya istahi kapaniyormus , bir ortasini tuttursak iyi
İlk haftalar iştah artıyor ama bulantı baslayınca hersey kokmaya baslıyor yiyemiyorsun ben tam 8 ay bulantı cektım fakat son 2ayda sıddetlı bulantıya ragmen ıstahımı onleyemedım 16 kılo aldım 15 ı gıttı bir kac yılda o yuzden saglıklı oldugu surece sal gitsin 5.5 yıl bekleyen bir anne olarak o bulantı lar bile bana nimettı Allah hepinize yasatsın

Kızlar merhaba ben yeni üye oldumm.
Biz de 1 buçuk senelik evliyiz çocuk istiyoruz. Bu ay adetim 4 gun gecikti bugun 4. Gun pembemsi kanama geldii regl kanaması mı yerleşme olabilir miiii

Aynı gun bat imiz benim bugun adetımın 3.gunu 5.gunu olsun sogan kuru ile zeytinyağ ıncır kurune baslıcam hayırlısı hakkımızda
Prolaktini biliyor musun bilmeden kullanma. Yükseltirsin gebeliği engeller. Ben sadece hayıt kullancam bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…