- 9 Şubat 2020
- 12
- 47
- 3
- 30
Uzak değil ama dokturun ilişkiyi önerdiği zaman eşim işinden dolayı evde olmayabilirdiEşin niye izin aldı peki? Uzakta mıydı ki? Bana cuma iğne yaptılar 11.30da iliskiyi cumart3si 23.30 verdieler. 36 saat sonra.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzak değil ama dokturun ilişkiyi önerdiği zaman eşim işinden dolayı evde olmayabilirdiEşin niye izin aldı peki? Uzakta mıydı ki? Bana cuma iğne yaptılar 11.30da iliskiyi cumart3si 23.30 verdieler. 36 saat sonra.
Siz bilirsiniz tatlım bana iliski saati ters bi zamana denk gelmesin diye hep öğleden önce gel diyor. Sen de öyle yap mümkünse bi de bana gelmeden önceki gün ilişki olsun demisti sana dedi mi öyle bir seyUzak değil ama dokturun ilişkiyi önerdiği zaman eşim işinden dolayı evde olmayabilirdi
Çatlatma iğnesi mi vurulacakYok iğne vurulmadi iğne yarin vurulacak işte
Ben de cuma sabah ovitrelle çatlatma iğnesi yapıcam Canım bana cumartesi akşam da ilişki dediSiz bilirsiniz tatlım bana iliski saati ters bi zamana denk gelmesin diye hep öğleden önce gel diyor. Sen de öyle yap mümkünse bi de bana gelmeden önceki gün ilişki olsun demisti sana dedi mi öyle bir sey
O tamam da igneden önce de dedi bana spermler hazir olsun diye.Ben de cuma sabah ovitrelle çatlatma iğnesi yapıcam Canım bana cumartesi akşam da ilişki dedi
Evet canimÇatlatma iğnesi mi vurulacak
Yok demedi vallaSiz bilirsiniz tatlım bana iliski saati ters bi zamana denk gelmesin diye hep öğleden önce gel diyor. Sen de öyle yap mümkünse bi de bana gelmeden önceki gün ilişki olsun demisti sana dedi mi öyle bir sey
Bi bakarmisin cnmAman dinleme dinleme o belirtiler heo psikolojik ve kafa karıştırıyor.![]()
Geldim.Bi bakarmisin cnm
Ay bilemedim valla. Yarın belli olur her şey.Yok demedi valla
Canım çizgi çok dipte eger bu marka böyle oluyosa pozitif.
Tebrik ederim hamilesiniz çokta silik değil gerçekten...
Evet canim
Gerçekten ben aylardir test yapıyorum dün yaptim daha yine çıkmadı hale inanimiyorumTebrik ederim hamilesiniz çokta silik değil gerçekten...
Ereğli yok canım benim 3 aylik bürünmüştü iki ay oldu korunması biteni o yüzden 1 yildir adet görmüyorum benCanım çizgi çok dipte eger bu marka böyle oluyosa pozitif.Regl ne zamandı?
Teşekkür ederim hale inanamıyorum çok dipte ikinci çizgi bi yanlışlık yoktur degilmiTebrik ederim hamilesiniz çokta silik değil gerçekten...
Başka test yap var mı elinde...çok dibte derken bu testi pek bilmiyorum ...her ihtimale karşıTeşekkür ederim hale inanamıyorum çok dipte ikinci çizgi bi yanlışlık yoktur degilmi