• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uzak değil ama dokturun ilişkiyi önerdiği zaman eşim işinden dolayı evde olmayabilirdi
Siz bilirsiniz tatlım bana iliski saati ters bi zamana denk gelmesin diye hep öğleden önce gel diyor. Sen de öyle yap mümkünse bi de bana gelmeden önceki gün ilişki olsun demisti sana dedi mi öyle bir sey

Siz bilirsiniz tatlım bana iliski saati ters bi zamana denk gelmesin diye hep öğleden önce gel diyor. Sen de öyle yap mümkünse bi de bana gelmeden önceki gün ilişki olsun demisti sana dedi mi öyle bir sey
Ben de cuma sabah ovitrelle çatlatma iğnesi yapıcam Canım bana cumartesi akşam da ilişki dedi

Ben de cuma sabah ovitrelle çatlatma iğnesi yapıcam Canım bana cumartesi akşam da ilişki dedi
O tamam da igneden önce de dedi bana spermler hazir olsun diye. 🤷🏻‍♀️ neyse burda kafa karıştırmiyim herkes kendi doktorunu dinlesin. 🤣

20200212_184526.webp
20200212_184526.webp

Eklentiler

• 20200212_184526.webp
    20200212_184526.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 24
Canım çizgi çok dipte eger bu marka böyle oluyosa pozitif. 🥰 Regl ne zamandı?
Ereğli yok canım benim 3 aylik bürünmüştü iki ay oldu korunması biteni o yüzden 1 yildir adet görmüyorum ben

taydin taydin canım mesajını gördüm ama alıntılayamadım. Kendi ilk hamileliğimde ki değerlerime baktım sat’tan 36 gün sonra 112 çıkmış. Ama ben geç yumurtladım yumurtlamanın 14ncü günü oluyor yani adet günü

Back
X