Normal yol ne ayolBizde 1 senedir istiyoruz başta normal yolla korunduk o yüzden mi geç oluyor acaba
geri çekilmeNormal yol ne ayol
Ben dogum kontrol hapi kullandim 1.5 yil kadar. O da geciktirebiliyor diyolar ama bu artik cok gecikti.bişey kullanmadık yani kuzum
Eşim bana diyor 14 Şubat hediyesi ne alacaksın bende almiycam dedim o kendisi gelecekBen dogum kontrol hapi kullandim 1.5 yil kadar. O da geciktirebiliyor diyolar ama bu artik cok gecikti.
Bizde 2 yıl geri çekilmeyle korunduk ilaç kullanıp korunan hamile kaldı da ben hala kalamadımgeri çekilme
Bu işte bir terslik varBizde 2 yıl geri çekilmeyle korunduk ilaç kullanıp korunan hamile kaldı da ben hala kalamadım
Amin amin insallah canimEşim bana diyor 14 Şubat hediyesi ne alacaksın bende almiycam dedim o kendisi gelecek
Kesinlikle bi terslik varBu işte bir terslik var
Cok iyii yaaa valla modum yine dusuyorken guldum iyi geldi bu ❤Bebeğimler rahmi beyin videosunu paylaştım durumda çok komik bi bakın.
Ben de açar izler izler gülerim.Cok iyii yaaa valla modum yine dusuyorken guldum iyi geldi bu ❤
NirdeeeBebeğimler rahmi beyin videosunu paylaştım durumda çok komik bi bakın.
ProfilindeNirdeee
Olsun canım bu şekilde gelsin de gebe değilken gecikip de insanı acaba diye strese sokmasın.Günaydinlar canlarrrguzel haberler vermek isterdim ama sabah bir kalktim regli Tekrar basliyorum efenim buay calismalara ,fikir destek onerilerinizede acigim Hakkimizda hayirlisi Diger arkadaslarin guzel haberleriyle mutlu olurum bende gelsin bebisleerr
Okadar usluki önce gelip ufacik bir strese maruz birakmadi beniOlsun canım bu şekilde gelsin de gebe değilken gecikip de insanı acaba diye strese sokmasın.Yılmak yok. Gelecek o bebeler.
Ver canım sen simdi muhtemelen yine bu ay bitmeden yumurtlar subat ayı gebelik planını bozmazsınOkadar usluki önce gelip ufacik bir strese maruz birakmadi benisimdi bir ovi testi siparisi veriyim vakit kaybetmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?