Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ereğli yok canım benim 3 aylik bürünmüştü iki ay oldu korunması biteni o yüzden 1 yildir adet görmüyorum ben
Çizgi dipte geldi dediğim gibi mümkünse yarın tekrar yapın test ya da kan verin. Eğer bu markada böyle oluyorsa da çok net çizgi. Insallah hamilesindir.

Çizgi dipte geldi dediğim gibi mümkünse yarın tekrar yapın test ya da kan verin. Eğer bu markada böyle oluyorsa da çok net çizgi. Insallah hamilesindir.
Bende fark ettim ilk yaptığımda birde sen fark ettin sitede olsa böyle çıkarmıyor acaba hale inanamıyorum çünkü ben

Kizlar Benim 12 gun test yaptım 4.30 cıktı cok az yuselirmi ya prosteron 50 cıktı morelim yerlerde erkenmi sizce

Okudugum kadariyla canim bebek olursa yumurta dollenirse rahminde kalinlasip bebegin tutunmasi icin ona yatak hazirlarmis. Buda o kalinlasmanin ve olursa tutunmasinin saglanmasi icinmis.
Rahim iç yüzeyi , her ay adetten sonra yumurta oluşana kadar süngerimsi ve kılcal damarlarca zengin bir yapı halini alır aynı zamanda mukuslu da bir yapısı vardır. Sonra yumurta döllenemez ise bu kalınlasan rahim iç yüzeyi yani endometriyum dısarı atılır kılcal damarlar çatlar mukus ve kan dısarı atılır. Buna da adet kanaması diurouz işte hanımlar

Teşekkür ederim hale inanamıyorum çok dipte ikinci çizgi bi yanlışlık yoktur degilmi
Testin içi kaymıs zaten t de c de kenarda duruyor normal sıkıntı yok zaten çokta koyu çıkmıs hem 2.çizgi yoksa katiyen çıkmazdı

Insallah canim ya valla çok agladim
Ama olmaz ki öyle ağlamak. Ben 11.gün 0.0ı gördüm geçen ay iğne etkisiyle az da olsa bi deger vardir belki kanımda dedim ama yoktu. Seninki sınıra yakın ben umidimi kesmek istemiyorum. Bence kesinlikle 2 gün sonra tekrar ver.

Evet okadar haklisinki tombis tombis dolanmakta beni rahatsiz etmez , gelsin Allah uzun ömürler versin evladina

Tamam vericem insan umutlaniyo uzuluyo sonra ya

Kızlar allahtan hayırlısını isteyin herzamn. Ben ilk. Çocuğumda okdar üzdüm kendimi yalvardım yakardım. Sonra çocuğum çok Sağlık. Sıkıntısı çekti. Çok yıprandık. Anladım ki ilk hayrlisi dilemek. Mutlaka olacak. Ama raalbbimin dilediği zaman olsun yeterki. Sınavlar ağır. Ve bunu evladin çekince 2 misli daha zor. Yumurta takibiniz i yapın bırakın gerisini Allaha. Hayıra

ALLAH kimsenin kucağını boş bırakmasın

O tamam da igneden önce de dedi bana spermler hazir olsun diye. neyse burda kafa karıştırmiyim herkes kendi doktorunu dinlesin.
Evet perşembe akşamı ilişki Cuma sabahı ipne Cumartesi akşamı da ilişki pazartesi akşamı da ilişki dedi

İğnenin kaçıncı gunü canım? Ay bende sen gibi erkenden yapmıstım hep 7.gün başlamıştım 11.güne kadar silik cıktıydı sonrası hüsran ama umarım sende gittikce koyulasırrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…