Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Catlama ignesi olduysan yalnis olma ihtmali var cnm bnde yaptim yeni ama arastrdim igne beta hormonu ostrojen hormonu icerdigi icin idrar testlerinde pozitif cikarms igne vucuttan 10 12 gunde atilirmis ztn normaldede hmn hamile kalir kalmaz idrarda cikmiyo once kanda dha sonra idrarda yukseliyo beta hormonu idrarda cikmasi icin assagi yukari 1 aylik hamile olman lazim olumsuz yorumumdan dolayi o.diliyorm bnde bi bebegim olsun istyorum dha once 2dusuk yaptim simdi de yeni yeni istemeye basladik rabbim bizleride sevindirsin ins saglikli birsekilde kucagimiza almayi nasip etsin

Canım bilgim var zaten bu iliskiden 2 gün sonrasina ait test dollenme olsa bile rahme yerlesmesi 1 hafta suruyor. Gebelik kaynakli degil elbette. Zaten amacim igne etkisiyle de olsa ikinci cizgiyi gorebilmekti. Cunku hic goremedim.

merhaba arkadaşlar 20 gün önce düşük yaptım. ilk adetten sonra denemey başlayacağım yine benide ekleyin listenize. kürtajdan sonra ne zaman adet olucam henüz bilmiyorum
Bn 30 gun sonra ilk adetimi oldum ama bna sorarsan biraz bekle bn 2 dusuk yptim ilki kucuktu kurtaj olmadm ikici hamileligmle arasi 5 ay tekrar hamile kaldm onuda kayettim ve kurtaj oldum kurtajdan sonra adetim cok duzensizlesti simdi ultrasola takip edebilyom yumurtalarimi bnce sende vucudunda dinlensin sonra doktora git bide onunla konus kurtajdan sonra 6 7 ay ztn rahim kendini temizlemekle ugrasyo

merve bneim igne etkisi gitmeye baslams deminbaktimda asiri silikti nerdeyse 2gune tamemen biter
Benim testler dağıtımdaymış ben de yapacam gelir gelmez. Siliklestiği gibi koyulasir da insallah. Inşallah bu ay sana bir sürpriz olsun şuralarda göbek aticam valla.

Cok gecmiş olsun size de Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Canım bilgim var zaten bu iliskiden 2 gün sonrasina ait test dollenme olsa bile rahme yerlesmesi 1 hafta suruyor. Gebelik kaynakli degil elbette. Zaten amacim igne etkisiyle de olsa ikinci cizgiyi gorebilmekti. Cunku hic goremedim.
Bn 2 dusuk yaptim hamile kalmak hamile oldugu ogrenmek mukemmel birsey lakin kaybetmek cok zor birsey rabbim hayirlisiyla kucagimiza alabilecgimiz evlatlar nasip etsin bn ikisinede hic ummadigim ve olmaz dedgm aylarda kaldim ama bu ay ikinci ayim gecen ay denedim olmadi bakalm bu ay ne olcak

İnşallah guzel olur sonucun. Bat ne zaman?

canım benimde 2 düşüğüm oldu ilki geçen seneydi aradan 1 yıl geçmişti. ben zaman farkına inanmıyorum Rabbimin vermeye gönlü olsun yeterki. genetik testlerimiz yapıldı bekliyoruz çıkmasını ama bu sefer adetimi gördükten sonra korunmayı bırakıcam doktorum da öyle söyledi

İnşallah guzel olur sonucun. Bat ne zaman?
Cnm kurtajdan sonra hic belli olmadi aklina ne zaman eserse o zmn gelyo bnmki 25 28 30 33 gunlerde geliyo bnde tam bilmiyo dojtor hic bir problem yok dio yumarta olusyo catl8yo ama gecen ay tutmadi bu ayda nasip ama ortalama bu ayin sonunda 29 30 gibi ama belli olmaz bnmkinr

Kızlar iğnenin 16. Günü miratech erken gebelik testi yaptım sonuç negatiffff mide bulantısı iştah açılmaları kasık batmaları göğüs ağrısı hepsi boşunaymış 1 haftadır

Peki hadi bakalim hep beraber bekliyoruz.

Bnde gecen sene yasadim gebeliklerimi bn yaptirdim genetik testimi asiri kan pihtilasmasi var maksimum 15 olmasi gerekirken 38.8 di bnm pihlasma degerim bebeklermi pihtlasmdn dolayi kaybettim hamile kalırsam doguma kdar enox ve coraspirin kullancam buyuk bi ihtimal seninde pihtilasmadir cnm

aslında bu hamileliğimde iğne ve aspirin kullanmıştım ben en düşük dozda doktorum hemen başlatmıştı nolur nolmaz diye. belkide senin gibi yüksek se pıhtılaşma yetersiz kalmıştır kullandığım ilaçlar. sonuçlarım çıksın bakalım ne gelecek

Ignenin adi neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…