Masallah turkiye turu yapiyorlar :)Kızlar sipariş ettiğim gebelik testleri kayseride geliyor. Once konyaya gitti. Sonra bursaya gitti. Bugun de yalovaya gelir insallah.
Aaynen öyle. Senin regl yaklastı bence artık test yapsan çıkar.Günaydın kızlar birsey soracagım hamilelik belirtisi ayni adet belirtisi gibi mi meme hassasiyeti sivilcelenme alt karin agrisi ?
Çok gezen daha çok bilir, testler garantiKızlar sipariş ettiğim gebelik testleri kayseride geliyor. Once konyaya gitti. Sonra bursaya gitti. Bugun de yalovaya gelir insallah.
Ayin 2 si yumurtlama oldu ayin 11 i test yaptim negatifti cnm yarin sanah yapaym birde artik dayanacak gucum kalmadi 10 aydit psikolojim bozuldu bu ayda tutmazsa tum testleri kaldiracagim hic birsey yapmqyacagmAaynen öyle. Senin regl yaklastı bence artık test yapsan çıkar.
Bazen hic belirti olmuyor bazen benzer seyler olabiliyor bende gogus hassasiyeti ve sık idrara çıkma olmuştuGünaydın kızlar birsey soracagım hamilelik belirtisi ayni adet belirtisi gibi mi meme hassasiyeti sivilcelenme alt karin agrisi ?
Valla öyle dedikçe daha da saçmalar halde buluyor insan kendini.Ayin 2 si yumurtlama oldu ayin 11 i test yaptim negatifti cnm yarin sanah yapaym birde artik dayanacak gucum kalmadi 10 aydit psikolojim bozuldu bu ayda tutmazsa tum testleri kaldiracagim hic birsey yapmqyacagm
Kisiden kisiye degisiyor o zaman ins tutmustur insallah benimledir yavrumBazen hic belirti olmuyor bazen benzer seyler olabiliyor bende gogus hassasiyeti ve sık idrara çıkma olmuştu
Insallah cnm yumurtlama cok guzel oldu olmazsa artik esim gitsin doktora bende hic ir sorun yok cok sukurValla öyle dedikçe daha da saçmalar halde buluyor insan kendini.insallah olur. Olmazsa da gün aşiri yapmaya devam.
Canım sen yine de muayenelerini aksatma. Belki sana da klomen başlarlar onda daha çok yumurta oluştuğu için ihtimal artıyor.Insallah cnm yumurtlama cok guzel oldu olmazsa artik esim gitsin doktora bende hic ir sorun yok cok sukur
Dogru diyorsun cnm ama beter bir isyerim var izin dahi kullanamiyorum. Hastahaneye gitsem bilene cok hizli sekilde halledip cikiyorum. Belki isin stresinden bebis tutmuyordurCanım sen yine de muayenelerini aksatma. Belki sana da klomen başlarlar onda daha çok yumurta oluştuğu için ihtimal artıyor.
belki gec dollenmedirBenim bugun 5 gun gecikti kan tahlil sonucum beta 1,33 maalesef olmadı ama hayatımda ilk defa gecikiyor cok stres yaptım galba
Damla damla turuncumsu geldi dün cok az bugn bikaç damla. Sivilcelerim cıktı umut ede ede bir hal olduk sanmıyorum yabelki gec dollenmedir
0li deger olmadigi iicn belki dedimDamla damla turuncumsu geldi dün cok az bugn bikaç damla. Sivilcelerim cıktı umut ede ede bir hal olduk sanmıyorum ya
Sagol canım amin0li deger olmadigi iicn belki dedim
Hayırlısı olsun
IzledimProfilindeçok güldüm
Yanlis anladigiyla kalmamis ki uzun uzun anlatiyo. Kemikleri kavurarak degirmende cekerek biraz kekikle karistirarakIzledimbirsey bu kadar tersten anlasilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?