Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sipariş ettiğim gebelik testleri kayseride geliyor. Once konyaya gitti. Sonra bursaya gitti. Bugun de yalovaya gelir insallah.

Günaydın kızlar birsey soracagım hamilelik belirtisi ayni adet belirtisi gibi mi meme hassasiyeti sivilcelenme alt karin agrisi ?

Günaydın kızlar birsey soracagım hamilelik belirtisi ayni adet belirtisi gibi mi meme hassasiyeti sivilcelenme alt karin agrisi ?
Aaynen öyle. Senin regl yaklastı bence artık test yapsan çıkar.

Aaynen öyle. Senin regl yaklastı bence artık test yapsan çıkar.
Ayin 2 si yumurtlama oldu ayin 11 i test yaptim negatifti cnm yarin sanah yapaym birde artik dayanacak gucum kalmadi 10 aydit psikolojim bozuldu bu ayda tutmazsa tum testleri kaldiracagim hic birsey yapmqyacagm

Bazen hic belirti olmuyor bazen benzer seyler olabiliyor bende gogus hassasiyeti ve sık idrara çıkma olmuştu

Ayin 2 si yumurtlama oldu ayin 11 i test yaptim negatifti cnm yarin sanah yapaym birde artik dayanacak gucum kalmadi 10 aydit psikolojim bozuldu bu ayda tutmazsa tum testleri kaldiracagim hic birsey yapmqyacagm
Valla öyle dedikçe daha da saçmalar halde buluyor insan kendini. insallah olur. Olmazsa da gün aşiri yapmaya devam.

Insallah cnm yumurtlama cok guzel oldu olmazsa artik esim gitsin doktora bende hic ir sorun yok cok sukur
Canım sen yine de muayenelerini aksatma. Belki sana da klomen başlarlar onda daha çok yumurta oluştuğu için ihtimal artıyor.

Canım sen yine de muayenelerini aksatma. Belki sana da klomen başlarlar onda daha çok yumurta oluştuğu için ihtimal artıyor.
Dogru diyorsun cnm ama beter bir isyerim var izin dahi kullanamiyorum. Hastahaneye gitsem bilene cok hizli sekilde halledip cikiyorum. Belki isin stresinden bebis tutmuyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…