Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İğnenin kaçıncı gunü canım? Ay bende sen gibi erkenden yapmıstım hep 7.gün başlamıştım 11.güne kadar silik cıktıydı sonrası hüsran ama umarım sende gittikce koyulasırrrr
Ben de 4 ve 5. Gün yaptım. Devam da edicem yapmaya internetten aldım. Ama bugün yapamadım gelmedi henüz herkes yapmış ben yapmamistim onceki iğnemde nasil oluyor merak ettim burada belki biri bakar isine yarar

Kuzum gelişmiyor derken şeyi demek istedim ilk ay günde 5 tane ilaç kullandım ama yumurta gelişmedi küçük kaldı dedin ya o garibime gitti 5 ilaca gelişmiyorsa ben 1 tane içiyorum umarım işe yarar:) İnşallah bol bol yumurta gelişir de şans atar canım sen iğneni olduğunda kaç yumurta vardı bu ay. Ben ovu testine erkenden başladım belki erken olur bu sefer ovu diye. Normalde 14. gün pik oluyordu.

Canım ilk ay günde 1 taneydi 5 gün içtim sadece gecen ay ve bu ay günde 3 tane kullandım. Iki ay da 2 guzel yumurtam 1 de kücük oldu.

Bizde 1 senedir istiyoruz başta normal yolla korunduk o yüzden mi geç oluyor acaba
Valla canım ben korunurken doğum kontrol hapı içerken ilk gebe kalmışım. Gebe kaldığımı bilmiyorum tura çıkmıştım yolculuk ve hava değişimi gecikti dedim sonrada kanama başladı ama bu seferde durmadı meğersem düşük yapıyormuşum. Kürtaj oldum ondan 2 ay sonra yeniden gebe kaldım hemen. Ne yaparsak yapalım zamanı gelmeden olmuyor. Eğer zamanıysa korunurken de kalıyorsun yada her şeyi değerlendirsen bile kalamıyorsun. Allahım hayırlı zamanda çok bekletmeden versin inşallah.

İlk başta istemeyenlerin daha zor oluyor gibi geliyor bana neyse artık inşallah bu ay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…