Ben de 4 ve 5. Gün yaptım. Devam da edicem yapmaya internetten aldım. Ama bugün yapamadım gelmedi henüzİğnenin kaçıncı gunü canım? Ay bende sen gibi erkenden yapmıstım hep 7.gün başlamıştım 11.güne kadar silik cıktıydı sonrası hüsranama umarım sende gittikce koyulasırrrr
Canım sende durumlar nasıl varmı belirtiBen de 4 ve 5. Gün yaptım. Devam da edicem yapmaya internetten aldım. Ama bugün yapamadım gelmedi henüzherkes yapmış ben yapmamistim onceki iğnemde nasil oluyor merak ettim burada belki biri bakar isine yarar
Biraz karnım ağrıyor biraz akıntı ama bunlar iğne etkisiyle de olabiliyor. Dinlemiyorum hiç kendimi.Canım sende durumlar nasıl varmı belirti
Kuzum gelişmiyor derken şeyi demek istedim ilk ay günde 5 tane ilaç kullandım ama yumurta gelişmedi küçük kaldı dedin ya o garibime gitti 5 ilaca gelişmiyorsa ben 1 tane içiyorum umarım işe yarar:) İnşallah bol bol yumurta gelişir de şans atar canım sen iğneni olduğunda kaç yumurta vardı bu ay. Ben ovu testine erkenden başladım belki erken olur bu sefer ovu diye. Normalde 14. gün pik oluyordu.O jelden bana vermedi bilmiyorum neden. Belki yaptiklari tahlillerle ilgili bi fazlalik bi eksiklik bir sey gormuslerdir.yumurta gelismiyor derken. Yumurtamiz bir sikintimiz yoksa zaten gelisiyor bu ilaclar sansi arttirmak icin. Birden cok yumurta olsun daha cok sans olsun diye. Insallah senin de guzelce gelisir yumurtalarin igneni de olursun birlikte bekleriz.
Ne zamandır istiyorsunuzBiraz karnım ağrıyor biraz akıntı ama bunlar iğne etkisiyle de olabiliyor. Dinlemiyorum hiç kendimi.
13 ay oldu bu 14. Ay canım. Klomenle de 3. Ayım.Ne zamandır istiyorsunuz
Canım ilk ay günde 1 taneydi 5 gün içtim sadece gecen ay ve bu ay günde 3 tane kullandım. Iki ay da 2 guzel yumurtam 1 de kücük oldu.Kuzum gelişmiyor derken şeyi demek istedim ilk ay günde 5 tane ilaç kullandım ama yumurta gelişmedi küçük kaldı dedin ya o garibime gitti 5 ilaca gelişmiyorsa ben 1 tane içiyorum umarım işe yarar:) İnşallah bol bol yumurta gelişir de şans atar canım sen iğneni olduğunda kaç yumurta vardı bu ay. Ben ovu testine erkenden başladım belki erken olur bu sefer ovu diye. Normalde 14. gün pik oluyordu.Eki Görüntüle 2589487
Hayırlisi olsun13 ay oldu bu 14. Ay canım. Klomenle de 3. Ayım.
Amin canım hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun.Hayırlisi olsun
Anladım canım Hadi inşallah bu ay tutar canım testlerin günden güne koyulaşsın umarımCanım ilk ay günde 1 taneydi 5 gün içtim sadece gecen ay ve bu ay günde 3 tane kullandım. Iki ay da 2 guzel yumurtam 1 de kücük oldu.
Amin canımın içi inşallah beraberce gebe olucaz hepimiz.Anladım canım Hadi inşallah bu ay tutar canım testlerin günden güne koyulaşsın umarım
Bizde 1 senedir istiyoruz başta normal yolla korunduk o yüzden mi geç oluyor acabaAmin canım hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun.
Bana 28 şubatta test yap dedi bende o gün reglim var zaten dedimBenle tam 1 hafta olacak aranda
Bana da 1 hafta geciksin diyo ama duramam. 11.gün gider kanımı veririm eger normal gebelik testi bembeyaz olmazsa. Silik olmayi birak silik gibi bile olsa gider yaparim kan tahlili.Bana 28 şubatta test yap dedi bende o gün reglim var zaten dedim
Amin ben kalacağımıza yürekten inanıyorumAmin canımın içi inşallah beraberce gebe olucaz hepimiz.
Ben de 26 şubat sabahı yapmaya başlıycamBana da 1 hafta geciksin diyo ama duramam. 11.gün gider kanımı veririm eger normal gebelik testi bembeyaz olmazsa. Silik olmayi birak silik gibi bile olsa gider yaparim kan tahlili.
Valla canım ben korunurken doğum kontrol hapı içerken ilk gebe kalmışım. Gebe kaldığımı bilmiyorum tura çıkmıştım yolculuk ve hava değişimi gecikti dedim sonrada kanama başladı ama bu seferde durmadı meğersem düşük yapıyormuşum. Kürtaj oldum ondan 2 ay sonra yeniden gebe kaldım hemen. Ne yaparsak yapalım zamanı gelmeden olmuyor. Eğer zamanıysa korunurken de kalıyorsun yada her şeyi değerlendirsen bile kalamıyorsun. Allahım hayırlı zamanda çok bekletmeden versin inşallah.Bizde 1 senedir istiyoruz başta normal yolla korunduk o yüzden mi geç oluyor acaba
İlk başta istemeyenlerin daha zor oluyor gibi geliyor bana neyse artık inşallah bu ay olurValla canım ben korunurken doğum kontrol hapı içerken ilk gebe kalmışım. Gebe kaldığımı bilmiyorum tura çıkmıştım yolculuk ve hava değişimi gecikti dedim sonrada kanama başladı ama bu seferde durmadı meğersem düşük yapıyormuşum. Kürtaj oldum ondan 2 ay sonra yeniden gebe kaldım hemen. Ne yaparsak yapalım zamanı gelmeden olmuyor. Eğer zamanıysa korunurken de kalıyorsun yada her şeyi değerlendirsen bile kalamıyorsun. Allahım hayırlı zamanda çok bekletmeden versin inşallah.
Kuzum dedim ya korunurken diye 10 yıldır korunuyordum ben ve hiç bebek düşüncem yoktu. İnşallah canım bu ay hepimize müjdeli haberi almayı nasip etsin.İlk başta istemeyenlerin daha zor oluyor gibi geliyor bana neyse artık inşallah bu ay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?