Bence var gibi 2. ÇizgiKızlar ben tam anlayamadım silikte olsa ikinci çizgi var mı sizce flaşla bakılınca belli oluyor geçen yaptığımda flaşla bile bu şekil olmamıştı
Bizle gelişmeleri paylaşmaya devam et keseyi görünce kalp atısını duyunca filan.Amiiin hepiniz dualarimdasiniz
Haftaya kadın doktoruna gitcemBence var gibi 2. Çizgikan vermeye koş.
Neden canım sağlık ocağında filan verseneHaftaya kadın doktoruna gitcemo zamana kadar beklemem lazım
Cnm merhaba bat ne zaman yumurtlama ne zaman oldu hayirli olsunKızlar ben tam anlayamadım silikte olsa ikinci çizgi var mı sizce flaşla bakılınca belli oluyor geçen yaptığımda flaşla bile bu şekil olmamıştı
Tabikiii daha cok kucuktur smdii adetim bile gecmedi :)Bizle gelişmeleri paylaşmaya devam et keseyi görünce kalp atısını duyunca filan.
Saglik ocağınakan ver hemen canm varsa cikiyor zaten adet tarihin ne zamandiHaftaya kadın doktoruna gitcemo zamana kadar beklemem lazım
Teyzesinin gülüTabikiii daha cok kucuktur smdii adetim bile gecmedi :)
Oooo süpermiş hemen kan da ver bakalım:)) Adetin geçmiş miydi? Bir belirtin var mıydı? İlaçla ve iğneyle mi? Öyleyse iğnenin kaçıncı günü hahaha ne çok sordumKızlar ben tam anlayamadım silikte olsa ikinci çizgi var mı sizce flaşla bakılınca belli oluyor geçen yaptığımda flaşla bile bu şekil olmamıştı
Sifa olsun inşallah.Gunaydın anne adayları ben bugun sogan ve İncir kurune baslamıs bulunuyorum dun ovulasyon testi sıparısı verdim bugun yarın elimde olur onla da takip edıcem ıns tutturabılırım
benimde ayni sengibiEki Görüntüle 2590249
4. 5. 7. 8. Gün testlerim. Ben hala hayalet çizgiyi görebiliyorum. İnşallah koyusunu da görürüm.5. Gün testindeki o son çarpraz çizgi çok sonradan çıktı.
Ins canım aminSifa olsun inşallah.Bu ay gelsin bebiş.
İnsallah koyulaşır ikimizin de canım. Yaptın mı bugün de?benimde ayni sengibi
Inşallah cnm
bugun yapmadım cnm cok hafif vardir pazartesi vs yapacamİnsallah koyulaşır ikimizin de canım. Yaptın mı bugün de?
Tamam dayanamaz da yaparsan at buraya mutlaka.bugun yapmadım cnm cok hafif vardir pazartesi vs yapacam
aha dayanamadimTamam dayanamaz da yaparsan at buraya mutlaka.
Aay canım canımaha dayanamadim
cizgi bitti cnmAay canım canımFotoğrafta görünmüyor pek ama ışıktan filan olabilir. Neyse daha erken zaten sonuç için. Dur ben de bi pencereye yakın çekeyim hep banyo ışığında çekiyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?