cnm ignenin bugun 8.gunu artik tekcizgi igne etkisini yitirmisDasmeer sen naptın kuzum?
Aynen tekrar et koyulaşmaya bak. Hayırlısı valla Rabbim ol dediyse olmuştur biz bilemiyoruz. İnşallah sağlıklı ve hayırlıdır ve olmuştur:))Bi iki gün sonra tekrar test yapcam bakalım ne olcak daha bi ay bile olmadı hamilelik varsa eğer
İğne durumlarını çok bilmiyorum ama yumurtlamadan 10 gün sonra testte çıkabiliyormuş. İğne etkisi geçtiyse sen de pazar günü test yapabilirsin bencecnm ignenin bugun 8.gunu artik tekcizgi igne etkisini yitirmis
Simdi eeger hamilleik varsa 14.gun yneiden siikmi olacak
hmm bembeyazcikti bugunİğne durumlarını çok bilmiyorum ama yumurtlamadan 10 gün sonra testte çıkabiliyormuş. İğne etkisi geçtiyse sen de pazar günü test yapabilirsin bence
yes
Kaçıncı gündü
Daha test var mı elinde? Ve de markasi ne seninkilerin canım? Onla da ilgili olabilir bu sonuçlar bence.
7sinde oldum bugün iğneyle 8.gün.Kaçıncı gündüdevam ediyor çizgi
Süper pazar yap test. Rahim filmi faydalı diyorlar. Benim rahim filminden sonra 2. Deneme bakalım işe yarıyor mu görecezhmm bembeyazcikti bugun
Nebilim olsa devam ederdi sanki
Sanmıyorum nedense
Benkendimi rahim filmine haziliuorum buayda olmazsa doktor istedi
Amin inşaallah rabbim isteyen herkeze nasip etsinAynen tekrar et koyulaşmaya bak. Hayırlısı valla Rabbim ol dediyse olmuştur biz bilemiyoruz. İnşallah sağlıklı ve hayırlıdır ve olmuştur:))
aminn aminn inşallahhAmin inşaallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Bu kadar erken gelmez ayol. Dinleme dinleme belirtileriiii.Kızlar bugün sancım var hem vajinadan hem karnımdan çok garip bir ağrı adet olacam ben galiba sat 31 Ocak tı ama erken geliyor bu sefer sanırım
var cnm ama azaldiydi belliDaha test var mı elinde? Ve de markasi ne seninkilerin canım? Onla da ilgili olabilir bu sonuçlar bence.
herzmnaki kasik ağrısı var heeay regle kadar suruyorSüper pazar yap test. Rahim filmi faydalı diyorlar. Benim rahim filminden sonra 2. Deneme bakalım işe yarıyor mu görecezSen de bi belirti var mı peki şu an?
Hadi hayırlısı canımherzmnaki kasik ağrısı var heeay regle kadar suruyor
Amin rahim filminden korkuyorum ama egerbebk surecini hizlandricksa varim napimHadi hayırlısı canım
Merveeeeeeeee beş dk önce çat iğnesini de yaptım 14 gün sonra yani rregli günümde inşallah hayırlı haberi verirüm sizeInsallah canımın içi
surelab markasivar cnm ama azaldiydi belli
Bneimtestler hic yaniltmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?