Amin inşallahGüzel bir sey gerçekten. Al tabi canım. Insallah Allah güzel güzel doldurmayı nasip etsin.
Rabbimin izniyle insallah baslarsin bir kca gune bizden bahsetmeyi unutma
Hergün test yapıp atıyorum ben iğne etkisi geçiyor mu ne oluyor diye meraklaRabbimin izniyle insallah baslarsin bir kca gune bizden bahsetmeyi unutmaNe zaman test yapacaksın canım
Ayrıca en cok sizden bahsederim belki de çünkü gerçekten her duamdasınız.Rabbimin izniyle insallah baslarsin bir kca gune bizden bahsetmeyi unutmaNe zaman test yapacaksın canım
Benimde yumurtlama gününden itibaren 1 hafta oluyor O zaman bende yarın yapsam mi acabaHergün test yapıp atıyorum ben iğne etkisi geçiyor mu ne oluyor diye meraklayarin igneden sonra 1 hafta oluyor. Yani igne gunuyle 8. Gün. 21i civari cikan sonuc gercek sonucum olacak 21ine kadar yapicam.
Allah razi olsun canım benimAyrıca en cok sizden bahsederim belki de çünkü gerçekten her duamdasınız.
Bence 10 gün olsun minimum.Benimde yumurtlama gününden itibaren 1 hafta oluyor O zaman bende yarın yapsam mi acabagüzel sonuçlar la gel inşallah herhangi bir belirtin varmı canım
Biraz sol sanki.Günaydınlar hepimizegüzel bir gün olur insallah, tatlis haberlerle dolu merve kasiklarda agrin genelmi canm yoksa sag yada solda baskinmi?
Günaydın bebeklerim.
Bugün yine kasıklarda ağrı devam ediyor.
Bir de bu iğne bende ateş basması yapıyor.Birden yanıp birden donuyorum.
Hoşgeldin canım. Çok geçmiş olsun. Ikizler doğal yolla mı olmuştuGünaydıııın tez zamanda öğrenirsin umarım hamileliğini ❤❤❤
Bende aranıza geldim 2 ocak da ikizlerimi düşük yaptım 30 ocak da regl oldum bu ay çalışmalara başladık
Bakalım
HoşgeldinGünaydıııın tez zamanda öğrenirsin umarım hamileliğini ❤❤❤
Bende aranıza geldim 2 ocak da ikizlerimi düşük yaptım 30 ocak da regl oldum bu ay çalışmalara başladık
Bakalım
Günaydın kızlar adetr 1 gun var bugun test yaptim negatif maalesef
Insallah cnm bu ay biraz umitlenmistiminsallah teste cikmamistir.
üzülme en hayırlı sağlıklı zamanını bekliyordur bebeğin, Mart grubunu kurarız biz deInsallah cnm bu ay biraz umitlenmistim
Dogru cnm.marta geceriz artik napalim nasipüzülme en hayırlı sağlıklı zamanını bekliyordur bebeğin, Mart grubunu kurarız biz deMerve de Kasım annelerine geçer
Mecburum boşver annem sağolsun yaşamak zorundayım bu hayatıNe kadınmış yaaRabbim yardımcın olsun ben artık yorum yapamıyorum gerçekten her yorumdan sonrasi daha fazla sinir oluyorum
Biraz sol sanki.
[/
Gunaydin kizlar hem cumaniz mubarek olsun hen sevgililer gununuz kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?