Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbimin izniyle insallah baslarsin bir kca gune bizden bahsetmeyi unutma Ne zaman test yapacaksın canım
Hergün test yapıp atıyorum ben iğne etkisi geçiyor mu ne oluyor diye merakla yarin igneden sonra 1 hafta oluyor. Yani igne gunuyle 8. Gün. 21i civari cikan sonuc gercek sonucum olacak 21ine kadar yapicam.

Hergün test yapıp atıyorum ben iğne etkisi geçiyor mu ne oluyor diye merakla yarin igneden sonra 1 hafta oluyor. Yani igne gunuyle 8. Gün. 21i civari cikan sonuc gercek sonucum olacak 21ine kadar yapicam.
Benimde yumurtlama gününden itibaren 1 hafta oluyor O zaman bende yarın yapsam mi acaba güzel sonuçlar la gel inşallah herhangi bir belirtin varmı canım

Günaydın bebeklerim.
Bugün yine kasıklarda ağrı devam ediyor.
Bir de bu iğne bende ateş basması yapıyor. Birden yanıp birden donuyorum.

Günaydınlar hepimize güzel bir gün olur insallah, tatlis haberlerle dolu merve kasiklarda agrin genelmi canm yoksa sag yada solda baskinmi?

Günaydın bebeklerim.
Bugün yine kasıklarda ağrı devam ediyor.
Bir de bu iğne bende ateş basması yapıyor. Birden yanıp birden donuyorum.

Günaydıııın tez zamanda öğrenirsin umarım hamileliğini
Bende aranıza geldim 2 ocak da ikizlerimi düşük yaptım 30 ocak da regl oldum bu ay çalışmalara başladık
Bakalım

Günaydıııın tez zamanda öğrenirsin umarım hamileliğini ❤❤❤
Bende aranıza geldim 2 ocak da ikizlerimi düşük yaptım 30 ocak da regl oldum bu ay çalışmalara başladık
Bakalım
Hoşgeldin canım. Çok geçmiş olsun. Ikizler doğal yolla mı olmuştu

Günaydıııın tez zamanda öğrenirsin umarım hamileliğini ❤❤❤
Bakalım
Hoşgeldin Ben de 9 gün önce bebegimi kaybettim adet olmak icin bekliyorum, inşallah sağlıkla alırız kucağımıza Herkese günaydın bu arada

Günaydın kızlar adetr 1 gun var bugun test yaptim negatif maalesef

Ne kadınmış yaa Rabbim yardımcın olsun ben artık yorum yapamıyorum gerçekten her yorumdan sonrasi daha fazla sinir oluyorum
Mecburum boşver annem sağolsun yaşamak zorundayım bu hayatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…