senin belli
Bilemedim kuzum belli olsa da çok erken zaten yasenin belli
aynen 12dn önce erkenBilemedim kuzum belli olsa da çok erken zaten ya
Elimde test kalmadıNeden canım sağlık ocağında filan versenehemen gidemeyeceksen de testi baska markalarla tekrarla yarin öbürgün.
inşllah hamilleiktirKızlar selam bata 6 gün var ama ben regl olacak gibiyim. Sanki her an gelecek öyle bir hal. Umarım hamileliktir
Sorunda orda adetim yeni bittiSaglik ocağınakan ver hemen canm varsa cikiyor zaten adet tarihin ne zamandi
Pof biz burda çatlarız.Elimde test kalmadıeşim çarşıya gitmiyo hasta bugün alamazda
Valla adet gibi, erken mi olucam diyorum sürekli tuvalete gidiyorum yok.inşllah hamilleiktir
Insallah hamileliktir. 2 gün sonra filan test yap bence.Kızlar selam bata 6 gün var ama ben regl olacak gibiyim. Sanki her an gelecek öyle bir hal. Umarım hamileliktir
Bende aynı durumdayım ama yapacak bişeyim yok çarşambayı beklicem mecbur hayırlısı artıkPof biz burda çatlarız.
Evet düşünüyorum. Eşimin de doğum günü 16’sıInsallah hamileliktir. 2 gün sonra filan test yap bence.
Adetim bitti benim ama edetten önceki belirtilerim devam ediyor hala kız kardeşimde ilk hamileliğinde adetten 10 gün sonra hamile olduğunu öğrendiOooo süpermiş hemen kan da ver bakalım:)) Adetin geçmiş miydi? Bir belirtin var mıydı? İlaçla ve iğneyle mi? Öyleyse iğnenin kaçıncı günü hahaha ne çok sordum
Aaaa çok enteresan gerçi eşimin kuzeninşn karısı da öyle kaldı. Ben anlamadım ki hastalandım diyorduAdetim bitti benim ama edetten önceki belirtilerim devam ediyor hala kız kardeşimde ilk hamileliğinde adetten 10 gün sonra hamile olduğunu öğrendinormal hamilelik çarşamba doktora gitcem inşaallah
Bende anlamadım geç döllenme olduğu içinmi böyle oldu acabaAaaa çok enteresan gerçi eşimin kuzeninşn karısı da öyle kaldı. Ben anlamadım ki hastalandım diyordu
olabilir test alıp tekrar et sonra da kan ver bence. Kanama vs olursa hiç beklemeBende anlamadım geç döllenme olduğu içinmi böyle oldu acaba
Adetim yeni bitti canımCnm merhaba bat ne zaman yumurtlama ne zaman oldu hayirli olsun
Bi iki gün sonra tekrar test yapcam bakalım ne olcak daha bi ay bile olmadı hamilelik varsa eğerolabilir test alıp tekrar et sonra da kan ver bence. Kanama vs olursa hiç bekleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?