Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam bata 6 gün var ama ben regl olacak gibiyim. Sanki her an gelecek öyle bir hal. Umarım hamileliktir

Saglik ocağınakan ver hemen canm varsa cikiyor zaten adet tarihin ne zamandi
Sorunda orda adetim yeni bitti adetten önceki belirtilerim devam ediyor hala bu ay adetimde kısa sürdü 4.gün tamamiyle kesildi kız kardeşimde adetten 10 gün sonra hamile olduğunu öğrendi ilk hamileliğinde

Oooo süpermiş hemen kan da ver bakalım:)) Adetin geçmiş miydi? Bir belirtin var mıydı? İlaçla ve iğneyle mi? Öyleyse iğnenin kaçıncı günü hahaha ne çok sordum
Adetim bitti benim ama edetten önceki belirtilerim devam ediyor hala kız kardeşimde ilk hamileliğinde adetten 10 gün sonra hamile olduğunu öğrendi normal hamilelik çarşamba doktora gitcem inşaallah

Adetim bitti benim ama edetten önceki belirtilerim devam ediyor hala kız kardeşimde ilk hamileliğinde adetten 10 gün sonra hamile olduğunu öğrendi normal hamilelik çarşamba doktora gitcem inşaallah
Aaaa çok enteresan gerçi eşimin kuzeninşn karısı da öyle kaldı. Ben anlamadım ki hastalandım diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…