Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar yeni gördüm topiği,bende 1,5 yıllık evliyim yaklaşık 1 yıldır korunmasız birlikte oluyıruz pcos var bende de 20ocakta klomen kullanmaya başladım bugün adet günüm biraz evvel test yaptım negatif doktorum 16-18 şubat gibi yap demişti bakalım bekleyip tekrarlayacağım inşallah 2. Çizgiyi görürüz

Ins gorursun cnm

Hoşgeldin canım. Benim de klomenle 3. Ayım. Iğne oldun mu?

Hoşbulduk canım. İğne olmadım doktorum kendiliğinden çatlamasını istiyorum dedi açıkçası doktorumdan çok memnun olduğum için bende ona uydum ama bu sabah biraz düştü yine moralim gebelik oluşsaydı silik de olsa çıkardı dimi bu arada sen de de pcos mu var

Kızlar ben tam anlayamadım silikte olsa ikinci çizgi var mı sizce flaşla bakılınca belli oluyor geçen yaptığımda flaşla bile bu şekil olmamıştı

Eklentiler

• F4B91BBB-6D1B-4A42-985C-7F2BE9E79CB7.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 40
  • 5EAF3D5C-9A9D-470F-BF3F-1AEB1A5763A4.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 32
Gunaydin canlariimmmm sizlere mujdeli haberimle geldimmmm kan testi yaptirmistim iki gun once bugun sonucunu aldim 55 cikti. Bat 19 subatti ama ben erkenden yaptirdim. Pazartesi bir daha kan vericem
Tebrikler darısı başımıza
Kızlar ben tam anlayamadım silikte olsa ikinci çizgi var mı sizce flaşla bakılınca belli oluyor geçen yaptığımda flaşla bile bu şekil olmamıştı
Hamilesin tebrikler

Selam kızlar klomen + ovitrelle vuruldum 15 gün önce Dr rahim duvarı ince diye estrofem verdi ilaçlar çoktan bitti idrarda gebelik testi yaptım ama sonuç negatif adetim 2 gün gecikti hamile değilimdir dedim ama vücudum aşırı sis regl ağrıları 1 haftadır gelip gidiyor belimde bi kasılma var çözemedim bu ilaçlar gecikme yapar mı reglde

Bende yok. Ama artik silik de olsa cikardi bence

Butun gebeliklerimde ayni seyi yasadim yaklasik iki haftadir goguslerimde hep bir agri vardi beni rahatsiz etmiyordu ama vardi. Tek kesin suphem bu. Kasigimda sadece 4subat gecesi sag tarafta asiri bi agri olmustu baskada olmadı. Iki uc gundur her ayaga kalkmamda gozum karariyor dort bes saniye sonra geciyor. Vucudumda olan biten bu :)

Gunaydin canlariimmmm sizlere mujdeli haberimle geldimmmm kan testi yaptirmistim iki gun once bugun sonucunu aldim 55 cikti. Bat 19 subatti ama ben erkenden yaptirdim. Pazartesi bir daha kan vericem
Çok çok sevindimm Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. darısı başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…