Evwt doğal yolla olmuştuHoşgeldin canım. Çok geçmiş olsun. Ikizler doğal yolla mı olmuştu
Ins gorursun cnmMerhaba kızlar yeni gördüm topiği,bende 1,5 yıllık evliyim yaklaşık 1 yıldır korunmasız birlikte oluyıruz pcos var bende de20ocakta klomen kullanmaya başladım bugün adet günüm biraz evvel test yaptım negatif doktorum 16-18 şubat gibi yap demişti bakalım bekleyip tekrarlayacağım inşallah 2. Çizgiyi görürüz
Hoşgeldin canım. Benim de klomenle 3. Ayım. Iğne oldun mu?Merhaba kızlar yeni gördüm topiği,bende 1,5 yıllık evliyim yaklaşık 1 yıldır korunmasız birlikte oluyıruz pcos var bende de20ocakta klomen kullanmaya başladım bugün adet günüm biraz evvel test yaptım negatif doktorum 16-18 şubat gibi yap demişti bakalım bekleyip tekrarlayacağım inşallah 2. Çizgiyi görürüz
Ins gorursun cnm
Kızlar ben tam anlayamadım silikte olsa ikinci çizgi var mı sizce flaşla bakılınca belli oluyor geçen yaptığımda flaşla bile bu şekil olmamıştı
Tebrikler darısı başımızaGunaydin canlariimmmm sizlere mujdeli haberimle geldimmmm kan testi yaptirmistim iki gun once bugun sonucunu aldim 55 cikti. Bat 19 subatti ama ben erkenden yaptirdim. Pazartesi bir daha kan vericem
Hamilesin tebriklerKızlar ben tam anlayamadım silikte olsa ikinci çizgi var mı sizce flaşla bakılınca belli oluyor geçen yaptığımda flaşla bile bu şekil olmamıştı
Bende yok. Ama artik silik de olsa cikardi benceHoşbulduk canım. İğne olmadım doktorum kendiliğinden çatlamasını istiyorum dedi açıkçası doktorumdan çok memnun olduğum için bende ona uydum ama bu sabah biraz düştü yine moralim gebelik oluşsaydı silik de olsa çıkardı dimibu arada sen de de pcos mu var
Çok çok sevindimm Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.Gunaydin canlariimmmm sizlere mujdeli haberimle geldimmmm kan testi yaptirmistim iki gun once bugun sonucunu aldim 55 cikti. Bat 19 subatti ama ben erkenden yaptirdim. Pazartesi bir daha kan vericem
Aa ciddimisinizTebrikler darısı başımıza
Hamilesin tebrikler
Tebrikler darısı başımıza
Insallah canim rabbm isteyen herkese versin
Ay inşaallahSilik çizgi var bence yaaaaa
Amiiin hepiniz dualarimdasinizÇok çok sevindimm Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.darısı başımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?